|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Römer KIDFIX ISOFIX
27.5.2008 9:04:37   
PIRANJA
vem da obstaja iskalnik,
pa me zanima, kakšne iskušnje imate z omenjenim stolčkom? Iskalnik mi ni dal željenih rezultatov - sploh nobenega!

Je katera z njim morda nezadovoljna? So v tujini cenejši?

Hvala za kakšen namig!
Piranja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Römer KIDFIX ISOFIX
27.5.2008 9:50:11   
frutka_
Mislim, da je edini sedež od 18kil naprej, ki ima isofix sistem. Jaz bi ga ziher kupila, ko sem kupovala večji sedež ampak še jih ni bilo. V prodaji so kakšno leto dni. Je najbolj varen ravno zaradi priključitve isofix.
Mislim pravega?

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2008 9:57:55   
Antigona
Mi ga imamo in smo z njim zadovoljni. In mislim da ima frutka prav, menda je edini z isofix sistemom od 18 kg naprej...
Sem ga pa zadnjič zasledila tule in je precej cenej kot pri nas: http://www.o-baby.de/index.asp?pid=shop|agr&code=br98157000&aid=10309 (cca 50 eur, oz. poštnina je nekih 10 eur, torej je cenejši za cca 40 eur)

Se mi pa zdi da je možreku da ima zdaj Diners  popust (20%) v baby centru (sam ne vem točno na kak način), kar konec koncev nanese isto...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2008 10:08:04   
PIRANJA
ja prvi je. Ampak ni od 18 kg dalje temveč od 15kg.

Sem pa full hvaležna za tole info! Kako pa se kaj obnese kupovanje preko o-baby.de?
Je katera že kupovala?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2008 10:27:49   
PIRANJA
no sedaj pa sem videla nekaj postov spodaj to temo...user posted image

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2008 15:41:48   
.Anonimna.
Naš ga ima in nimam nobenih pripomb. Je super sedež.

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?