|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny zapp ali buzz?
24.1.2006 15:07:07   
Šoni
Kako ste kaj zadovoljne z enim ali drugim?? Mi se še odločamo, katerega naj kupimo.. Nam je kar se velikosti in cene tiče bolj pri srcu zapp. Ali mogoče katera ve za koliko stare malčke je primeren zapp?? Vem namreč, da se ne da ravnati naklona. Nikjer ni podatka za koliko stare malčke je zapp primerenuser posted image . Za buzza piše da lahko že 6 mesecev starega okrog prevažaš. Ja pa še to, kje v SLO je najugodneje kupit oba vozička in za koliko in kje v Avstriji ali pa v Italiji če je katera zunaj meje kupovala? Hvala vsem za odgovore in lep dan še naprej.

Šoni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Quinny zapp ali buzz?
24.1.2006 15:44:04   
mia-2
Mi imamo zappa in smo zelo zadovoljni.Nas nič ne moti ker ne gre vzglavje dol, ker naš mali ponavadi na sprehodu ne spi.Kupili smo ga v Baby centru ko so meli znižane.Noter smo ga pa dali pri 6 mescih ker od takrat že samostojno sedi.LP

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Quinny zapp ali buzz?
24.1.2006 16:34:15   
Urška//
Oj

Jaz se za Zappa ne bi odločila ravno zaradi tega ker nima naklona, ga ima kolegica in mala vedno noter zaspi(stara je leto in pol), pol pa je kot en revčekuser posted image , no luštkan pa je, pa majhen tudi, no mi imamo Buzza in ga ne morem prehvalituser posted image

aja še to, kolegica je imela malo not, ko je bila stara kakih 10m

< Sporočilo je popravil Urška// -- 24.1.2006 16:35:13 >


_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Quinny zapp ali buzz?
24.1.2006 19:35:50   
*maja
Pri nas imamo Zappa za starejšega sina (26 mesecev), pa nam včasih še vedno zaspi v vozičku in je prav zvit v njem. Res je da je ZELOOOO praktičen, ker je majhen, pa tudi okreten je zelo. Si pa ne predstavljam, da bi dala notri našo 7 mesečno pupo, se mi zdi še absolutno premajhna.
Če bi kupovala voziček zanjo, bi definitivno kupila Buzza.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Quinny zapp ali buzz?
24.1.2006 20:28:18   
andrejaz
Zappa bi lahko načeloma uporabljala od rojstva. Namesto športnega dela namontiraš gor lupinico Maxi Cosi.

Mi smo Zappa najprej uporabljali z lupinico.

Če otrok zelo veliko spi v vozičku potem Zapp mogoče ni najbolj primeren voziček. Moj sinko ne spi nikoli v vozičku, tako da je Zapp čisto super voziček.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Quinny zapp ali buzz?
24.1.2006 20:45:22   
Šoni
Ja to z lupinico prakticiram ravno sedaj, samo da imamo peg peregota. Naš mali bo jutri dopolnil 5 mesecev, je pa že sedaj velik, tako da mu je lupinica že premajhna in ta rešitev z zappom in lupinico ne pride v poštev. V vozičku pa sedaj vedno spi, je pa tudi res, da je v košari in leži, ven se pa tako ali tako ne vidi. Pa malo me skrbi, ko mi prijateljica pravi, da ko bo shodil pa tako ne bo več hotel v voziček.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Quinny zapp ali buzz?
24.1.2006 21:21:34   
andrejaz
Lupinica Maxi Cosi, ki paše na Zappa je veliko prostornejša kot tista od Peg Perego.

Tudi ko otroček shodi še zmeraj rabiš voziček.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Quinny zapp ali buzz?
24.1.2006 21:46:29   
frutka_
Mi ga imamo in sem izredno zadovoljna z njim, ampak ga priporočam večjim otrokom oz. starejšim dojenčkom. Meni je oblika in okretnost vozička v primerjavi z drugimi vozički  fenomenalna!
Zdaj pozimi je mali v vreči in če zaspi glavico le nasloni na rob vreče, poleti pa sem mu pod glavico položila pleničko. Sicer zdaj, ko je že večji, itak več ne zaspi v vozičku pogosto. Pomembneje mi je, da je voziček lahek, ker je mali toliko težji (ima leto in pol pa 14 kil), da je voziček mobilen (ker v primeru slabega vremena kličeva za prevoz taxi, sicer sva vedno peš) ipd..
Lastnosti vozička, ki sem ga potrebovala za novorojenčka in potem za dojenčka se takrat ko imaš malega otroka čisto spremenijo.
Najprej potrebuješ košaro, nato športni del, ko je otrok večji pa je najbolj praktična marela.

Takšno je moje mnenje.

Všeč pa sta mi oba Buzz in Zapp!user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Quinny zapp ali buzz?
25.1.2006 18:31:46   
mišika
imam oba vozička, buzz-a in zapp-a, oba sta super, super zadeva. Sine je star 6 mesecev, na dolge sprehode hodim z košaro DREAMI, ki je namontirana na buzza, v šopinge grem pa vedno z zapp-om na katerega imam namontirano lupinico maxi cosi.Podvozje sploh ne jemljem iz avta, je zmeraj not. Lupinica pa je prav tako največ uporabna v avtu. Športni del Buzza bom začela uporabljati na spomlad, ker mi noče več biti v vodoravnem položaju, pa vendar mislim da je sedaj za naju za sprehode še najbolj uporabna došara. Zappa pa bom uporabljala kasneje, ko bomo šli na dopust, ker je zelo zelo majhen in uporaben ravno za take namene, prav tako je zelo lahek in vodljiv.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Quinny zapp ali buzz?
26.1.2006 12:02:55   
Šoni
Najlepša hvala vsem za odgovoreuser posted image . Mi je dalo kar malo misliti, ko sem prebirala odgovore, da je Zapp res bolj za hitre variante kot so trgovina, dopust,... Mislim, da bomo morali malemu priskrbeti kar dva vozička in sicer enega za daljše ture, kjer mu bo udobnouser posted image , Zappa pa za ekspresne zadeve user posted image kot so shoping in podobno.

Hvala še enkrat in lep pozdrav...

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?