|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny speedy ali comfort
28.7.2007 18:20:15   
TinaUros
Pozdravljene
Sem pred dilemo in bi lepo prosila za vaše nasvete in izkušnje.
Nekako sem imela že izbranega Q comforta, ki pa me v trgovini nekako ni ravno najbolj prepričal...zraven je bil parkiran speedy..ah ja. No, sedaj me zanimajo vasa mnenja. Prebrala sem ze res veliko o obeh, predvsem pa bi rada vedela ali je pri comfortu sportni del res tako ozek, da je malček v kombinezonu ves stisnjen pri speedy-ju pa me zanima predvsem premičnost naslona.
...in seveda bom vesela nasploh vseh mnenj.

Hvala in lep pozdrav
Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Quinny speedy ali comfort
28.7.2007 21:55:13   
natanklavdija
Pri speediju se problem pojavi kasneje,ko mora otrok sedeti,ker se naslon ne dvigne 90 stopinj.jaz sem to rešla s pasom pod naslonom,drugače pa je voziček 1 a,fajn ga je vozit nastavki so super in enostavni zloži se enostavno,najin malček bo oktobra star 2 leti in še sedaj uživa v njem,ker je res fajn širok,in ima veliko prostora.LP

15 oktobra 2005,se bom spominjala celo življene,saj sem rodila čudovitega fantka po imenu NATAN

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Quinny speedy ali comfort
28.7.2007 22:33:07   
Nyah*
Prosim te, da si o omenjenih vozickih vse, kar te zanima, poisces z iskalnikom, poleg tega imas med FAQ tudi prav opise obeh, tako da, brez zamere, bom to, ze mnogokrat premleto temo, zaklenila in cez nekaj casa tudi brisala.

Hvala za razumevanje.

(odgovor članu natanklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.