Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 22.1.2008 23:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
hmm,mi mamo raketo že dve leti,pa ne prvi ,ne drugi ne lezeta dol,mogoče bo tretji ??ne,čisto resno mi teh težav nimamo,saj bebo itak pripasaš a ne.ne lezeta ne v vozičku pa ne v zimski vreči.tak da ne vem kaj babnce mislijo s tem.pa prijetme sprehode. lp mary
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 23.1.2008 8:53:44
|
|
|
|
*Snežinka*
|
No super. Hvala mary, sej se mi je kr zdelo malo cudno, saj pravim. Bi verjetno ze prej slisala, ce bi bil to tak problem. Jupii ne bomo lezli dol, samo gor seveda!!
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 23.1.2008 9:07:01
|
|
|
|
blue sky
|
Tudi mi imamo Speedija in mali nikoli ni lezel dol . Edino, kar mi gre na živce pri tem vozičku, je to, da ne gre v čisto pokončni položaj (čeprav smo tudi mi pogruntali, kako se ga še bolj dvigne kot normalno). Drugače pa je kul voziček in primeren za vse vrste terena.
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 23.1.2008 10:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi nimamo takih težav. Meni je Quinny Speedi super voziček! Gre po čisto vsakem terenu, ni ovir, smo ga sprobali že na travniku, snegu, blatu, vse mogoče podlage skratka.
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 23.1.2008 10:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ni lezla dol, ampak je bila non stop zverižena v levo ali desno. Smo ga menjali zato, ker sem popiz****.
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 23.1.2008 10:42:35
|
|
|
|
pikapolona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Meni ni lezla dol, ampak je bila non stop zverižena v levo ali desno. Smo ga menjali zato, ker sem popiz****. evo pri nas isto...zato ker ob strani nima neke opore oz ni objema...in potem otrok leze oz drsi...non stop sm jo poravljala...to je problem tam 2-3 mesece potem pa itak že dost dobr sedi. Je pa drugače za vozit res super voziček. Jst sm dokupila še obroč pa je tamala veliko bolj srečna saj se prime za obroč in se vleče naprej
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 23.1.2008 10:42:45
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Meni ni lezla dol, ampak je bila non stop zverižena v levo ali desno. Smo ga menjali zato, ker sem popiz****. Tudi pri nas je bilo tako. Pa še v čisto sedeči položaj ne gre in to me je res ful motilo, toliko, da sem ga prodala. Drugače pa gre po vseh terenih s tem se pa strinjam
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 23.1.2008 10:43:13
|
|
|
|
pikapolona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Tudi mi imamo Speedija in mali nikoli ni lezel dol . Edino, kar mi gre na živce pri tem vozičku, je to, da ne gre v čisto pokončni položaj (čeprav smo tudi mi pogruntali, kako se ga še bolj dvigne kot normalno). Drugače pa je kul voziček in primeren za vse vrste terena. kaj narediš da je čisto pokonci? Še meni prišepni prosim
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 23.1.2008 16:38:28
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Tudi mi imamo Speedija in mali nikoli ni lezel dol . Edino, kar mi gre na živce pri tem vozičku, je to, da ne gre v čisto pokončni položaj (čeprav smo tudi mi pogruntali, kako se ga še bolj dvigne kot normalno). Drugače pa je kul voziček in primeren za vse vrste terena. kaj narediš da je čisto pokonci? Še meni prišepni prosim Mene tudi zanima.
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 13.2.2008 22:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
evo kako se da v višji položaj-na straneh je hrbtni del pritrjen z kovinskima zaponkama,ki jih razpreš in snameš dol potem pa potegneš navzdol po ročaju in komplet strehico premakneš nižje,tako da streha v bistvu ko je nižje drži hrbtni naklon višje lp
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 14.2.2008 13:24:28
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Meni ni lezla dol, ampak je bila non stop zverižena v levo ali desno. Smo ga menjali zato, ker sem popiz****. Tudi pri nas je bilo tako. Pa še v čisto sedeči položaj ne gre in to me je res ful motilo, toliko, da sem ga prodala. Drugače pa gre po vseh terenih s tem se pa strinjam V BC imajo prav od Quinnyja podloge za sedež- jaz sem jo kupila za Conforta, moja prijateljica pa za Speedyja- pa je bila njena pupa takoj bolj fiksirana... nikamor ni lezla, ker je v bistvu povšterček iz blaga in naramnice dobro primejo... priporočam, mislim da stane okoli 6000 bivših sitkov.
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 29.2.2008 10:18:57
|
|
|
|
lindy
|
Jest sem se zalubla v tale voziček, točno te barve, pa me zanima če katera ve kje bi ga lahko dobila?
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 29.2.2008 10:38:50
|
|
|
|
little angel
|
jaz sem ga vidla v baby centru v mb, na trzaski al kera ulica je tisto. ful je dober ja!majo pa tam drugac ful vozickov sem bla kr presenecena nad ponudbo
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 29.2.2008 11:15:07
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Jest sem se zalubla v tale voziček, točno te barve, pa me zanima če katera ve kje bi ga lahko dobila? Kje si pa sploh našla tole slikico? Jst ful iščem kakšne takšne pisane Speedi-je, pa še nism prišla do tega .
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 29.2.2008 19:09:07
|
|
|
|
TinaUros
|
V Sončku majo nekaj nove ponudbe.
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 29.2.2008 19:10:42
|
|
|
|
lindy
|
Ma sej problem je k je to stara kolekcija, pa ne vem če majo še kje tazga?
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 1.3.2008 9:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Ma sej problem je k je to stara kolekcija, pa ne vem če majo še kje tazga? Po mojem lahko dobiš tega samo rabljenega še.
|
|
|
|
RE: Quinny Speedi - res leze dol?? 3.3.2008 16:17:04
|
|
|
|
*Snežinka*
|
Jest tud mislim, da je tega kar težko dobit, razen če ti rata rabljenega kje dobit. Jest sem v http://www.ajatutaja.com/ enkrat videla podobnega (nima teh roza črt, je pa črn, plav in zelen se mi zdi). Samo to tudi hitro gre. Pokliči v take trgovine, kjer prodajajo rabljeno opremo in naj ti ga prišparajo, če ga dobijo. Tako delajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?