|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny Speedi - košara
27.8.2008 14:35:28   
Timica
Uporabnice tega vozička prosim za nasvet. Nisem prepričana, da smo pravilno zmontirali košaro. Košara se pritrdi na voziček samo na nosilcih na sredini podvozja oz. sredini košare, na začetku košare in koncu košare pa nič al kako. Se mi zdi, da se mi košara nekam ziba.  Upam, da ste razumele, kaj se mi zdi čudno.

lp 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Quinny Speedi - košara
27.8.2008 14:37:09   
lemavrica
Ste pravilno zmontirali in košara je popolnoma stabilna. Nam se ni nič majala. Samo glej da so nosilci dobro montirani in košara dobro montirana na nosilce.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2008 14:46:10   
sazi
sistem si dojela prav, če ste pa prav pritrdili košaro in nosilce, pa ne vem - pri nas se ni nič majalo - je bila košara zelo stabilna.

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2008 15:01:03   
Timica
Hvala za odgovore. Glede na to, da sem slišala kar nekaj negativnih mnenj o tem vozičku oz. športnem delu vozička, me zanima, če sta vidve zadovoljni z njim.

Hvala in uživajta.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2008 17:06:47   
benika
Mene pri športnem delu moti edin to, da otrok leži postrani. Načeloma me je motilo tudi to, da se naslon ne da dvignit čisto pokončno, vendar smo tudi to težavo rešili z dodatnimi trakovi.

Če se vam košara maje, verjetno ni prav dana na nosilce oz. ni čisto fiksirana.

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2008 22:55:06   
oro
tudi jaz mislim, da ce se ti košara maje, se enkrat preglej - pomoje to ni ok.

drugač pa tut mene moti, da se ga ne da pokončno posest, pa da je hrbtišče ravno - tako da otrok zleze čisto postrani, da nima prednjega varovala, pa tudi funkcija da gleda otrok tebe med vožnjo ni odveč!

pa še to - glede rolanja s tem vozičkom... meni je zmanjkalo ravnotežja in sem voziček potegnila za sabo - ker je trikolesnik se zelo enostavno prevrne levo al pa desno - kar mislim, da je pri štirikolesniku težje....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2008 22:56:15   
TinaUros
Odgovor za športni del...

Otrok leži postrani, za pokončni položaj moraš premontirati ves športni del in zato ni več tako fiksen, blago je zelo slabe kvalitete...
Ah, mi smo nasplošno zelo nezadovoljni z Speedijem.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2008 23:36:42   
benika
Otrok leži postrani, za pokončni položaj moraš premontirati ves športni del in zato ni več tako fiksen, blago je zelo slabe kvalitete...
Ah, mi smo nasplošno zelo nezadovoljni z Speedijem.

Otrok res leži postrani, to je velika pomanjkljivost speedija. Ne vem pa, zakaj bi bilo potrebno premontirat cel športni del, da se da hrbtišče v pokončni položajuser posted image  Enostavno zadaj spneš dodatne trakove, pa je. Tudi blago se meni osebno ne zdi nekvalitetno. Je pa mogoče res odvisno od samega letnika vozička.

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2008 21:45:47   
Timica
Ne razumem kaj mislite s tem, da otrok leži postrani. A mi lahko katera to bolj podrobno razloži. Če sem čist otkrita, športnega dela še niti montiral nismo, zdaj imamo košaro in se mi zdi ful ok. Košara bi se naj uporabljala do 7 meseca, vendar iz izkušej vem, da bo potrebno prej montirat športni del. Ta pa se mi zdi, da bi lahko bil bolj podložen, sploh ob straneh ter moti me še nastavljanje naklona z nekimi pasovi. Prednje varovalo ni več problem, se ga da dokupit, tiste ki ga nimate. No bomo vidli, ko bomo tako daleč. Za vsak slučaj bomo doma pustili še PP.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2008 21:58:20   
Anonimen
Timica, jaz oz. midva sva bila že čisto odločena, da kupiva speedyja in sva ga šla v soboto tudi iskat ... samo potem ko sem videla to nastavljanje naslonjala s trakovi in tem, nama je pa kar dol padlo za ta vozek ... in sva domov Mutsyja 4riderja pripeljala.

(odgovor članu Timica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2008 10:11:49   
TinaUros
Mi smo ga iz košare dali že pri 4 mesecih. Pasovi v športnem delu, ki so nastavljeni na minimum, so mu pa komaj zdaj prav pri 10 mesecih, pa imamo zelo konkretnega fantiča. Res ne vem, kaj so mislili dizajnerjiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2008 10:38:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TinaUros

Mi smo ga iz košare dali že pri 4 mesecih. Pasovi v športnem delu, ki so nastavljeni na minimum, so mu pa komaj zdaj prav pri 10 mesecih, pa imamo zelo konkretnega fantiča. Res ne vem, kaj so mislili dizajnerjiuser posted image

TinaUros, jaz nisem imela teh pasov v mislih ... mene je od nakupa odvrnil ta sistem trakov za nastavljanje naklona hrbtišča  ... kao neko brezstopenjsko prilagajanje naklona, ki se je meni zdl kar nekaj ... nobenega klika ali kaj takega in se mi je zdelo, da če bi se otrok malo bolj močno zagnal nazaj, bi vse skupaj v najnižji položaj padlo.

(odgovor članu TinaUros)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2008 20:43:17   
TinaUros
...ja, sej je cel voziček kr neki...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.9.2008 21:47:40   
LUNA06
A bi šla tale košara na Hauckov voziček?
Mi lahko mogoče katera poslika kako zgledajo adapterji zanjo.

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.9.2008 14:11:04   
*Snežinka*
Mi imamo speedija in do zdaj smo uporabljali samo košaro, tako da bom samo to komentirala. Košara je super, sploh je našemu tako udobno, da vedno zaspi ob tresljajih in se ravno tako malo miga naprej in nazaj, ampak to je samo, če z roko poskušaš guncati, drugače je pa namerno tako narejeno, da se pač prilagodi tresljajem.
Preden smo kupili speedija, smo slišali veliko pozitivnega o njem, zato smo se zanj tudi odločili in jaz mislim, da bo tudi športni del čisto ok.
Tudi jaz ne razumem, kaj mislite s tem "da leži postrani". Kako imajo pa drugi vozički naslonjala?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.9.2008 14:43:43   
benika
Pasovi za pripenjanje so preohlapni in otroka se ne da zategnit. Tako malček potem zdrsne na eno stran in leži postrani. Jaz ga zato zalagam kar z dekico ali brisačo.

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.9.2008 15:17:17   
zlatnik
Tudi midva kupujeva voziček, in ravno včeraj sva bila baby centru malo na ogledu.Všeč nama je tudi speedi, vendar se ne moreva odloči.Kaj je pri vas pretehtalo, da ste kupili speedija?Gledala sva še 3xl conforta.Res je da imamo rok šele 31. januarja, vendar nebi rada falila pri nakupu vozička.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.9.2008 7:24:31   
Haidi
Mi imamo speediya, smo ga kupili pri prvem in ga bomo ponovno pri drugem (pride januarja), ker smo starega čist uničl, no da se še vozit v njem, res pa je da smo ga uporabljal do konca (ga še zmer pa smo stari 2 leti).
Sem zelo zadovoljna z njim, edino košara se mi je zdela preozka. Matajž se je rodil julija in ga je blo groza vidt not v košari, saj je dolga, njega je blo oa komej za čez pol košare in je ati komentirov, da kdaj bo pa on košaro sploh prerasu. No niso še pretekli 3 meseci, ko se je shladilo, malčka je blo treba bolj oblečt in reveš se ni mogu več not premikat (dolžina je še bla, širina, kjer pride adapter za na ogrodje, tm je bil pa problem), sedaj upam, da bomo dalj časa lahko not, ker se bo treba manj oblačt, ko bomo mal zrasl.
Športni del tut meni ni čisto po godo, ker se ne da v čist pokončen položaj, samo pri nas, ko smo enkrat samostojno sedel, bi se lahko vozil tut brez naslonjala, ker je bil nagnjen naprej, nikol ga pa nism fejst zapenjala s pasovi, tolk da ni vn padu, sedaj pa nameravm dokupit tut varovalo za spredaj.
Res je odvisno kateri letnik vozička imaš, glede naslonjala, starejši se niso dali čist v sedeč položaj, ker ga je mela kolegica.
Odločila sem se za njega, ker je športen del širok in otrok lažje zaspi, še sedaj, ko je 2 star. Z rolerji nismo mel problemov, se pa malo strinjam, da so manj stabilni kot 4 kolesniki. Vendar je pa z njimi lažje zavijat, če imajo gibljivo sprednje kolo.

To bi blo z moje strani vse, če pa katero še kaj zanima pa nej kar vpraša. Drugače pa speedy ni tko slab vozek, samo nekaterim je všeč drugim ne...

(odgovor članu zlatnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.9.2008 9:41:53   
Ploha
haidi: a se šprtni del vozička quinny speedi čist poleže?

(odgovor članu Haidi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.9.2008 13:00:30   
TinaUros
Ne, ostane za ene 30% dvignjen.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?