Haidi
|
Mi imamo speediya, smo ga kupili pri prvem in ga bomo ponovno pri drugem (pride januarja), ker smo starega čist uničl, no da se še vozit v njem, res pa je da smo ga uporabljal do konca (ga še zmer pa smo stari 2 leti). Sem zelo zadovoljna z njim, edino košara se mi je zdela preozka. Matajž se je rodil julija in ga je blo groza vidt not v košari, saj je dolga, njega je blo oa komej za čez pol košare in je ati komentirov, da kdaj bo pa on košaro sploh prerasu. No niso še pretekli 3 meseci, ko se je shladilo, malčka je blo treba bolj oblečt in reveš se ni mogu več not premikat (dolžina je še bla, širina, kjer pride adapter za na ogrodje, tm je bil pa problem), sedaj upam, da bomo dalj časa lahko not, ker se bo treba manj oblačt, ko bomo mal zrasl. Športni del tut meni ni čisto po godo, ker se ne da v čist pokončen položaj, samo pri nas, ko smo enkrat samostojno sedel, bi se lahko vozil tut brez naslonjala, ker je bil nagnjen naprej, nikol ga pa nism fejst zapenjala s pasovi, tolk da ni vn padu, sedaj pa nameravm dokupit tut varovalo za spredaj. Res je odvisno kateri letnik vozička imaš, glede naslonjala, starejši se niso dali čist v sedeč položaj, ker ga je mela kolegica. Odločila sem se za njega, ker je športen del širok in otrok lažje zaspi, še sedaj, ko je 2 star. Z rolerji nismo mel problemov, se pa malo strinjam, da so manj stabilni kot 4 kolesniki. Vendar je pa z njimi lažje zavijat, če imajo gibljivo sprednje kolo. To bi blo z moje strani vse, če pa katero še kaj zanima pa nej kar vpraša. Drugače pa speedy ni tko slab vozek, samo nekaterim je všeč drugim ne...
|