Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Quinny 3xl comfort in prtljažnik avtomobila 12.8.2005 10:36:26
|
|
|
|
Ezi
|
Hojla, jaz vozim Yarisa, Nejc pa Quinnyja Freestyle;) Vozek gre v prtljažnik, s kolesi, ampak moraš odstraniti polico. Po moje ima twingo še večji prtljažnik, če zadnjo klop premakneš naprej. Lp, Ezi
|
|
|
|
Quinny 3xl comfort in prtljažnik avtomobila 12.8.2005 10:36:46
|
|
|
|
a&m
|
Imava passata karavan, in dam voziček cel noter, ga samo zložim. Za twingota pa ne bi vedla.Enkrat sem ga tlačila v puntota, pa sem dala ogrodje v prtljažnik, športni del sem pa mogla dol snet. lp
|
|
|
|
Quinny 3xl comfort in prtljažnik avtomobila 12.8.2005 10:43:01
|
|
|
|
pravljica
|
mi imamo mondea karavana...mam kar probleme s pospravljanjem vozička vanj...če bi imeli manjši avto, se ne bi odločila zanj, ker sem komot in se mi ne bi dalo vsakokrat koles dol jemat...mi se pa kar veliko potepamo in voziček not pa ven pa not pa ven drugače pa po moje gre v twingota - ampak to je potem vse, kar boš lahko imela v njem :) tako kot ga je fajn vozit, tako je smotan za pospravljanje...meni je prevagalo prvo, ampak ne bo leto okoli, ko bomo kupili kaj lažje "nosljivega"; buzza npr al pa zappa...tudi če si kje v bloku premisli, ker ga je težko nosit po stopnicah
|
|
|
|
Quinny 3xl comfort in prtljažnik avtomobila 12.8.2005 10:46:59
|
|
|
|
malika
|
Jaz mojega spravim v C3. No ampak saj veš, da ni Comfort :(( .(pa mislim tudi, da ta moj voz vzame še več prostora). PS, te je Ina poklicala???
|
|
|
|
Quinny 3xl comfort in prtljažnik avtomobila 12.8.2005 10:50:44
|
|
|
|
nogometas
|
Mi imamo Opla Corso, pa sva vedno prej preskusila, če gre voz noter... in prišla do zaključka: najboljši in najlažje zložljiv je Quinny speedy xs, odmakneva sicer polico, koles ni treba sneti, če pa že, se to na izi nardi samo s pritiskom na gumb :) Pa ima Corsa RES MAJHEN prtljažnik... Zdaj bo za ostalo prtljago treba nabavt pa še trugo za na streho (pol pa sploh ne bo nikamor vleku ta avto :() No, če pa ne gre, pa zamenjaj avto :zmeden: LP
|
|
|
|
Quinny 3xl comfort in prtljažnik avtomobila 12.8.2005 10:54:17
|
|
|
|
Kiki
|
Poklicala ja :) je rekla da je sicer ne bo ampak da vseeno lahko pridem, pa se jaz nisem ravno strinjala, ker če že tebe ne morem videt da vidim vsaj njo :)- Tako da bo poklicala ko bo nazaj..
|
|
|
|
Quinny 3xl comfort in prtljažnik avtomobila 12.8.2005 10:57:24
|
|
|
|
nogometas
|
UPS, TO JE BLA PA REKLAMA....:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?