|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny čiščenje?
11.12.2004 15:57:05   
gaja
Eno hitro vprašanje za hiter odgovor... a perete v stroju ali na roke... imamo pa jeans barvo-material. Prodajalka je rekla v stroju, v navodilih piše na roke.

Hvala!!!

:):):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Quinny čiščenje?
11.12.2004 15:58:00   
Anonimen
Ezi ga opere s šamponom in podrgne s kratčko 8se mi zdi).
lp,:fis:

(odgovor članu gaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Quinny čiščenje?
11.12.2004 16:08:03   
morskadeklica
Jest velik stvari, na katerih piše na roke, operem kar v stroju na 30. Do zdaj je bilo še vse ok. Če je jeans itak ne more iti preveč skupaj, mogoče minimalno.

lp:muca::nosecka:

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Quinny čiščenje?
11.12.2004 18:53:49   
puri
Jaz naredim isto,kot morskadeklica!:metulj:

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Quinny čiščenje?
11.12.2004 20:40:00   
Pajaca
Jaz sem ga oprala kar v stroju, pa ni šlo nič skupaj in se je prav lepo opral..... strehico pa z krtačko pa pod tuš. Pa še zelo hitro se posuši vse skupaj.

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Quinny čiščenje?
11.12.2004 20:52:37   
Erika 1
Jaz enako kot ribica skoraj vse "delikatno" perem v stroju na 30. je vse ok.

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Quinny čiščenje?
11.12.2004 21:35:29   
Jančika_
Jaz še v življenju nisem ničesar na roke oprala, pa ni bilo nikoli z nobeno tkanino problemov. Na mojem vojzku tudi piše, da bi se naj pralo na roke, no ampak jaz ne bom.

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Quinny čiščenje?
12.12.2004 17:10:00   
Pupica
nismo še pri čiščenju, vendar jaz vse operem na 30(občutljivo), če se ne da v stroji prat, potem pač ni zame.
Sem pa ravno tako oprala TIIn ležalnik(oz.blago)

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Quinny čiščenje?
13.12.2004 11:02:47   
gaja
Da poročam, sem oprala v stroju na 30, vse v redu. J strehico pa na roke!

Hvala

:):):)

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?