Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: QuinnyBuzz- prekratki pasovi? 19.11.2008 20:46:41
|
|
|
|
frutka_
|
Jih imaš na zgornji luknji?
|
|
|
|
RE: QuinnyBuzz- prekratki pasovi? 20.11.2008 20:27:29
|
|
|
|
Naja31
|
Ne, na spodnji. A je v tem fora?
|
|
|
|
RE: QuinnyBuzz- prekratki pasovi? 20.11.2008 22:02:09
|
|
|
|
frutka_
|
Ja, po mojem. Poskusi jih premakniti gor.
|
|
|
|
RE: QuinnyBuzz- prekratki pasovi? 27.11.2008 21:59:10
|
|
|
|
Naja31
|
Samo,da veste,da se jih ne da še podaljšati, Včeraj sem razstavila cel sedež in bila hudo razočarana. Na tujih forumih sem našla mamice s podobnimi težavami. Če daš zimskovrečo,postanejo naramnice prekratke.Ni mi jasno kako naj bi bil buzz do 4.leta starosti, če ne morem zapeti 8 mesecev starega dojenčka v zimski vreči? Prav jezna sem, da sem kupila ta voziček, ker sem vedno bolj razočarana.
|
|
|
|
RE: QuinnyBuzz- prekratki pasovi? 28.11.2008 19:47:54
|
|
|
|
Kranjcanka
|
hm.. mi smo ga imeli prvo zimo (star nekaj mesecev) se v kosari, drugo (dobro leto) pa v sportnem delu ampak brez zimske vrece pa ni bilo problema z zapenjanjem, tudi kasneje pri letu in pol ne. je pa res, da ga nikoli ne zapenjam cez rame ampak vedno samo okrog trebuscka. pa se 2006 model je, mogoce ima drugacne pasove. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?