|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   QUINNY Comfort
25.4.2006 10:05:26   
Svetla
Pozdravljene, ker bo kmalu treba kupiti voziček se intenzivno odločava za katerega? Najbolj nama je všeč Quinny 3XLComfort, ker se mi zdi najbolj dodelan in uporaben. Kakor jaz zastopim naj bi se dal sedež poležat v vodoravni položaj in je za to primeren že od vsega začetka ne da bi bilo potrebno kupiti še košaro z ravnim dnom. Se morda motim?? Ima katera izkušnje z njim?

Spomladanski pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: QUINNY Comfort
25.4.2006 12:22:42   
Lunca1
Jaz imam 4xl in se da čisto poležat, mislim da pri 3 xl tudi. Naša je zimska tako, da smo kupili torbo s trdim dnom, ki si jo položil v poležan voziček in je šlo super.

(odgovor članu Svetla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2006 11:34:39   
pravljica
mi ga imamo...rojen je poleti in smo imeli vseeno košaro...služila nam je kot posteljica na obiskih, na morju, zunaj...jaz ti jo priporočam, čeprav pravijo, da je lahko že od začetka v športnem delu...mi smo jo koristili 5 mesecev (dokler ni bil oblečen v kombinezon)...poglej malo rabljene, se mi zdi, da jih je kar nekaj v ponudbah, tako ne boš z nakupom nič izgubila

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2006 15:25:04   
Anonimen
Mi ga imamo, pa nismo imeli košare (rojen 2.7.), ker sem ga na začetku itak  imela v lupinici (ker nisem nikoli šla ven za dalj kot 2 uri), po enem mesecu, sem ga pa dala kar v voziček - eno tetra plenico pod rito pa je user posted image

Mi je pa pediatrinja rekla, da ni nič narobe, če ni striktno vodoravno (no, sto pediatrinj, sto mnenj).

Pa še tole: če bi se zdaj odločala, bi fejst razmislila o nakupu tega vozička. JE super, ampak...je težak, precej širok in če imaš mali avto je kriza, ker moraš skoz kolesa dol snemat. No, drugač smo pa zadovoljni, pa ga ne bomo menjali user posted image

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!