Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
QUINNY BUZZ - par vprašanj 8.4.2013 15:44:31
|
|
|
|
visokapetka
|
Vse, ki imate omenjeni voziček Quinny Buzz lepo prosim za vaše mnenje. Kupujemo namreč voziček za na morje, pa imamo ogledanega buzza. A je kakšna drastična razlika med buzz 3 in buzz 4, poleg tega, da ima buzz 4 spredaj dve kolesi? Ker ga potrebujeno za v kamp, bi bil verjetno buzz 3 bolj primeren? Pa verjetno opra biti skoraj obvezno sprednje kolo napihljivo? Zanima me tudi, če je možno športni del (tisti manjši sedež, ne xxl) upprabljati tudi za majhnega dojenčka? Naša punčka bo imela, ko ga bomo potrebovali, 2 meseca. Kako se vam je voziček obnesel na makadamu? No, pa če ga ima morda kdo za prodati, ga z veseljem kupimo pp sprejemljivi ceni :) Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: QUINNY BUZZ - par vprašanj 6.5.2013 12:08:51
|
|
|
|
tweety83
|
Če kupujete omenjeni voziček absolutno priporočam štirico,ker je lažje vodljiv s štirimi kolesi kot s tremi.... jaz sem kupila trikolesnika in potem iskala dodaten nastavek in ga spremenila v štirikolesnika....tak da... trikolesnik ni tako stabilen kot štirikolesnik in po trgovini kar drsi,kar se pa tiče kampa in makadama pa tudi absolutno boljša vodljivost s štirimi kolesi kot s tremi.... športni del je primeren za dvomesečnega dojenčka - ga daste v ležeči položaj in mogoče kakšno dekico noter,da ni preveč v sedečem položaju (tam kamor spada ritka je kar velika luknja...ob tako majhnem otročku). Paše pa na ta model maxi cosi lupinica, ampak morate imeti adapterje zanjo.... veliko sreče/uspeha pri nakupu..... Jaz sem pa omenjen voziček že prodala lani....
|
|
|
|
RE: QUINNY BUZZ - par vprašanj 6.5.2013 12:46:25
|
|
|
|
pina11
|
Pozdravljena! Jaz imam omenjeni voziček Quinny Buzz 3 na prodaj, rdeče barve. Jaz sem bila z njim zelo zadovoljna. Vodljiv po makedamu ok. Prva kolesca pa niso napihljiva, vendar se da dodatno kupiti.
|
|
|
|
RE: QUINNY BUZZ - par vprašanj 6.5.2013 15:44:27
|
|
|
|
knorbalbo
|
Moje izkušnje s QBuzzom: kupili 4-kolesnika, potem dokupili še napihljivo kolo oz. 3-kolesnik. Z nobenim nisem bila prav zadovoljna, 4-kolesnik je sicer bolj vodljiv, a so sprednja kolesa plastična in za moje pojme je vse treslo že po majhnih kamenčkih (npr po tistih na pločniku ko sipajo ceste pozimi), kaj šele po makedamu. To ni terenc, kljub temu da ima zadnja kolesa velika in napihljiva in da naj bi bil "vzmeten". JAz bi ti sigurno voziček odsvetovala, če kupuješ za omenjene terene. KAr se pa športnega dela tiče, ja, se da dat notr doječka te starosti, če pa je to res optimalna rešitev pa je spet druga zgodba.
|
|
|
|
RE: QUINNY BUZZ - par vprašanj 7.5.2013 21:21:15
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem imela Buzza 3-kolesnika, bila sem zelo zadovoljna z njim, tudi glede stabilnosti. Sem pa prvo uro, ko sem ga kupila (rabljenega), šibala še po napihljivo sprednje kolo, ker tisto trdo kolesce na gladkih površinah noro blokira... Ko pa smo imeli enkrat napihljivo kolo gor, je bilo pa super, z njim se pride kamorkoli, res lepo okreten, lahek za vožnjo... Še en voziček, ki mi je tudi super in sem ga imela (morda v razmislek kot alternativ Buzzu) pa je Concord Neo, je štirikolesnik, res fajn vozek!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?