Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pustiti ali namazati? Kako preprečiti praskanje? 3.11.2006 13:10:00
|
|
|
|
teta beta
|
Moja 13 mesečnica je zadnjič po moji krivdi grdo padla na beton in ima zdaj krasto od nosu do kotička očesa. V bistvu je bila samo odrgnina, ampak zgleda pa grozno. Dobila sem nasvet, naj samo sperem z vodo in pustim, da se samo zaceli, naj nič ne packam gor. Res je bila že drugi dan čez krastica. Ker najbrž ni zadnjič, me zanima, kako vi ravnate v takem primeru, ali namažete s kakim bepantenom plus ali s čim drugim ali pustite? Drugo vprašanje se tudi nanaša na to poškodbo, namreč, kako naj hčerki preprečim, da bi si krasto spraskala dol? Zaenkrat je še v redu, je ne moti in še tudi ne zateguje preveč kože.
|
|
RE: Pustiti ali namazati? Kako preprečiti pra... 3.11.2006 13:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je hrasta, potem je zaceljeno in nima smisla več z Bephantenom mazat. Drugače pa zdravniki pri večjih ranah sami hraste dol vlečejo, da se spodaj ne začne nabirat kakšna nesnaga. Če iz tega vidika pogledaš, mogoče ni nič narobe, če si hrastico kdaj spraska. Prej smo se tu, v službi, pogovarjale o šentjanževem olju in je kolegica rekla, da se je njena prijateljica po odstranitvi dojke zaradi raka na tem delu mazala s šentjanževim oljem in da zdaj nima nobene brazgotine ampak čisto lepo zaraščeno kožo. Mogoče bi bilo pa v redu s šentjanženim oljem namazat.
|
|
|
|
RE: Pustiti ali namazati? Kako preprečiti pra... 3.11.2006 13:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je,če si spraska krasto dol nič hudega.Le koopaziš,da si je spraskala očisti razkuži tisti del,ker nohti niso prav vzor čistoče.
|
|
|
|
RE: Pustiti ali namazati? Kako preprečiti pra... 5.11.2006 11:06:32
|
|
|
|
vesna.com
|
Jst s šentjanževim mažem,sem ga doma na olivnem olju naredila.
|
|
|
|
RE: Pustiti ali namazati? Kako preprečiti pra... 5.11.2006 12:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Namazali z Melemom. Hrasta se je hitro omehčala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......