|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pustil nosečnico-mene na blagajni čakat....
2.2.2006 7:46:41   
puncica
Mater me je razkurl včeraj. Grem spet na malco k najboljšemu sosedu  po sendvič, že itak je pol blagajn praznih, pa vrsta ful dolga, isto pri mesninah, potem še pri kruhu. No ker sem noseča težje stojim in me začne križ bolet in pritisk dol čutim, pa po nogi bolečine, skratka standardne bolečine nosečnice in kaj se mi je včeraj naredilo.

Pridem do blagajne, hitr počekiram kje bo prej in grem spet na napačno blagajno pred mano dve ženski, prodajalec blagajničar jim lepo pokasira zadeve, one zložijo v vrečke in na vrsti sem jaz, za mano ni bilo nobenga. Blagajničar se dvigne in gre lepo po hodniku vozičke pospravljat jaz pa tam stojim ko en butl s trebuhom in se komi upiram na un mali lumpi voziček, pol še mal podebatira s sosednjo blagajničarko, maha dol enmu prodajalcu, skratka bila sem luft, jst pa čakam pa čakam pa čakam pa me razkur pa rečem "Glede na to da sem noseča in verjetno težje stojim, bi mi lahko prej pokasiral, preden greste cel hodnik vozičkov pospravljat in takrat se me kočno am uzame in mi pokasira fasngo. Za mano ni bilo nobenga, ne vem kaj ga je pičlo da gre vozičke prestavljat in pospravljat, medtem ko jaz s trebuhom obsega 90 stojim na blagajni.

A so tipi res tako butasti al kaj, verjetno ne vedno kakšne tegobe nas pestijo ampak logika ti pove da nosečnice verjetno ne boš pustil na blagajni čakat da bo on vse vozičke pospravil. Pa že zadnjič je šel dnar iskat v skladišče al nekam, ker ni imel več drobiža, ko pa je sosedji blagajni zmanjkal ga je pa dobila na sosednji blagajni, ji ni blo treba hodit v skladišče user posted image .

A sem samo jaz čudna al kaj, ker nisem mirno počakala da bom po vozičkih na vrsti?user posted image

No samo to sem hotela deliti z vami.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pustil nosečnico-mene na blagajni čakat....
2.2.2006 7:51:46   
ZARA
Ne vem,če so butasti, je pa res, da nimajo pojma kako je če si noseč, tečen, naveličan trebuha in "hormonsko prizadet" user posted image  No, ta je bil očitno še brez bontona...
Drugič se lepo prošetaj mimo blagajne, kot da ni nič, bodo že za tabo uletel, garantiram! Če ne blagajnik, pa varnostnik user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2006 7:58:19   
tanikaa
Jaz tudi, če ne bi bila noseča bi totalno popiz.... Pa ja sem valda stranka. In da te pusti čakat user posted image user posted image user posted image

Tako kot si ti to mirno prenesla, pa jaz ziher ne bi. Bi ga hitro vprašala, če dela norca iz mene ali kajuser posted image user posted image user posted image

In to naj bi bil najboljši soseduser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2006 8:23:58   
Moyca_
jaz bi popuser posted image  tudi če ne bi bila nosečauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2006 8:35:55   
soncece24
Ja, jaz v merkator ravno zaradi takih stvari ne hodim več. Enkrat sem čakala 15 min da me postrežejo pri delikatesi, prodajalka pa je vitrino čistla. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2006 8:40:14   
Anonimen
nima te kej pušat čakat če si edina pa če bi bla kuj nenoseč tip. js bi se razpizdila že k bi ustov in šu od blagajne! ja halooo???!!!

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2006 8:44:30   
Anonimen
Zakaj pa še vedno rineš k njemu na blagajno??? Pa pejt h kateri drugi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2006 8:50:00   
muki1
Kako bi šele bilo pri NAJSLABŠEM sosedu user posted image , če je pri najboljšem tak poden.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2006 9:00:17   
CatJa
V Velenju sicer (še) nimamo Merctorja, sem pa do zdaj še v vseh, kjer sem bila, bila deležna neverjetno prijaznega odnosa do strank, tako da me tole mal čudi. Na tvojem mestu bi dala kakšno pritožbo poslovodji in dvomim, da bi blagajnik ostal brez kakršnegakoli opomina. V našem Intersparu sem že večkrat naletela na kakšno kislo murko, ki je zavijala z očmi, ko je vidla, da ima novo stranko "na traku", vidim pa, da te kisle murke hitro zamenjajo s kakšno prijaznejšo delavko, tako da se zgleda folk kr pritožuje. No, js se do zdej še nisem. Si pač mislim, da ima slab dan in je to itak njen problem. Ni pa prijetno. V tvojem primeru pa sploh user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2006 9:18:40   
barba
Pa saj ni sam merkator. Isto se dogaja na trolah, kjer mulci-srednješolci in razne namazane zafnane deklice lepo sedijo, nosečnica pa stoji in lovi ravnotežje. Pa bo prej kakšna mama pri 70 vstala in ti ponudila sedež. Tko je! Folk ma debelo kožo!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2006 9:26:32   
Ocenia
Jest bi ga za "kroglc" privlekla nazaj k blagajni!!!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2006 10:12:22   
Anonimen
Tkole. Jaz nisem od nobenega pričakovala, da bom imela kašne posebne privilegije, ker sem bila noseča. Res ne. Ker če se slabo počutiš, bodi doma in ne hodi po fasngo, da potem skoraj okol zletiš.

Druga stvar pa je, da tip ni imel osnovnega bontona. Jaz bi mu jih napela, pa nisem noseča. Ker kaj ima on za pospravljat vozičke, če ima stranke na blagajni??

(odgovor članu Ocenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2006 10:43:06   
bskrle
Ja, Merkator je znan po vrstah, tudi v TUšu ni dosti bolje, prav sovražim, ko grem po kruh in še 2 malenkosti pa povsod čakam kot zmešana.

Včeraj v Sparu, sem bila 5 v vrsti, pa je takoj poklicala še eno blagajničarko.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2006 10:47:23   
MarijaPo
Meni sta zadnjic dva zetona za bus v knjiznici padla po tleh in se ni seveda nihce iz vrste sklonil in jih pobral, tko da sem morala lepo sama na tla in med nogami unih debilov v vrsti iskat zetona.

No, moj trebuh je sicer komaj 86 cm velik, ampak sklonim se pa izjemno tezko.  

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 2.2.2006 10:48:04 >

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2006 10:54:24   
mušica
ja, poden!

Jaz sem bila že čisto na koncu (dva tedna pred rokom) nosečnosti in sem šla v trgovino samo po jogurt za tavečjega in limone. V roki sem imela samo ti dve stvari, pa se je od nekod pripodila ena babnca(ne morem ji drugače rečt) s polnim vozičkom in me dobesedno izpodrinila. Bila je pol korala pred mano in to je seveda izkoristila. Zraven je imela sina starega pb. 17 let, ki je svojo mater čudno pogledal, ji malo pomignil, ona pa gledala strogo naprej.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2006 10:54:56   
Dejča
To je res žalostna izkušnja, sama sem imela same dobre med nosečnostjo. Ljudje so me spuščali naprej v vrstah, blagajničarke so bile ful prijazne, enkrat sem pozabila sadje stehtat, pa ga je sama od sebe šla, čeprav sem rekla, da bom šla sama, še prepotentni mulci na ulici so mi vedno dali prednost, se umaknili, pa vem, da se drugače sigurno ne bi. Skratka, nimam slabih izkušenj.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2006 11:58:46   
Anonimen
Ali pa na avtobusu od Pirana do Kopra stat,medtem ko mularija sedi
in te ignorira,ali pa v službi-zdravstvu zaprosit za začano lažje delo(ne dvigat pacijentov)pa te grdo gledajo.
Samo v trgovinah sem imela prednost,pa niso mi jo dale stranke ampak trgovke.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2006 12:24:57   
petraz
Jaz bi že kaj rekla.... poleg tega pa bi p.... user posted image . Pa kaj čemo, nekaterim ne moreš do živega .... user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.2.2006 13:02:33   
Moyca_
no kot nosečnica pa sem imela same pozitivne izkušnje

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2006 13:36:36   
Ines.
Drugič pokliči poslovodjo, pa bo hitr red. Tako je enkrat moj oče znorel (beri. zahteval poslovodjo), pol so mu pa fasngo še v avto znosil in se ful opravičeval.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.2.2006 16:29:11   
KODA
Na srečo nisem imela kakšnih hudih negativnih izkušenj med nosečnostjo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.2.2006 17:03:24   
mala Zala
No, zdaj bom pa še jaz napisala, kaj se mi je v soboto v Hoferju zgodilo:

stojim v vrsti, pred mano ena gospa, nakar me kar naenkrat nekaj zadene v hrbet. In to orenk. Se obrnem in za mano stoji en par, bi rekla okrog 60-65 let in me je kreten z vozičkom odrinil tako, da se je enostavno zaletel vame. A lahko verjamete? Tako sem bila šokirana, da nisem vedela kaj bi. Aja, hotel je mimo mene. Sam to sem mu rekla: A vi ne znate rečt, če bi šli radi mimo? In veste kaj mi je odgovoril? "Ja, če pa tolk na širok stojite." Jeb.... tolk bi ga spekla. Normalno, da na šrok stojim, če sem pa v osmem mesecu nosečnosti. Sej sploh nisem vedla kaj bi. Mim sta šla z gospo (me zanima, če je bla kdaj noseča), kot da ni nič. Men je šlo pa kar na jok, tolk sem bla frapirana, pa še bolelo me je. Ljudje pa - kot da ni nič. Jaz vem, da če bi videla tako situacijo pri drugi nosečnici, bi tipa totalno napizdila. Pa saj vem, kaj boste rekle, da se vsak naj zase briga. Saj po eni strani je res, sam če si pa tolk šokiran, da ne moreš ničuser posted image .

Upam, da bomo doživele čimmanj takih dogodkov.

lp 

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.2.2006 22:03:01   
Dejča
O, Zala, saj me bo kap, pa saj ne morem verjeti, kaki ljudje hodijo po svetu user posted image .

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.2.2006 20:52:20   
puncica
Ja tole me je res razkurl, pa sprva sploh nisem vedla kaj misli ko je ustal od blagajne, potem pa začel une vozičke vlačit sem in tja in mi še kr ni blo jasn a me res pušča čakat, ma kr šokirana sem mal bla, potem pa mi je le kapnil, da me je avtomatsk pustil čakat in šel vozičke pospravljat, zdej ne vem al je slep al kaj, da ni videl mojga trebuha al je mislil da mam tak vamp user posted image

Drugače pa sem šla po MALICO v službi ne po nabavo za doma, drugam ne morem it, ker so vse trgovine predaleč, tako da mi samo ta naš najboljši sosed pride v upoštev al pa da si od doma prinesem, rada se pa mal zluftam, zato mi ni problem it v trgovino samo to čakanje v vrsti me pa ubija, ker me res začne vse bolet od križa do trebuha do sramne kosti.

Ja no, sej tud jaz sem si že rekla da zakaj hodim sploh k temu tipu na blagajno, a kaj ko je bila pa na sosednji blagajni ženska, ki ima pa ultra hitrost vsak dan, pa še daljšo vrsto je imela. Sej to je že standard da vedno izberem napačno vrsto a zdej sem se pa res zaklela da k temu kretenu ne grem več na blagajno. Mislim da imajo v tej trgovini le dve prodajalki ki nista cepljeni proti hitrosti in res sta ful hitri.

Ja no vsega se bo treba navadit. Amapak tist zala ko si pa ti doživela mi pa tud ne gre v glavo, mater pa kaj sta bla ta dva mal zblojena al kaj, kr rint te začne, mah nimam besed

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?