|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 7:46:50   
Bety
Ma kaj jaz to berem?!?!?!?!?!? Se ti po 10 minutah pojavi DRUGAAAAČRTICAAAA!!!!!!!

Če je to res, SI NOSEČAAAAAAA!!!

Ker se druga črtica ne pojavi NIKOLI ČE TO NISI!!!

Meni se je tudi tako!!! Sem vidla negativen test in ga dala v žep. Čez pol ure sem še enkrat pogledala!!!-- in lejga zlomka!!!!!..DRUGA ČRTICA JE BILA zeeeeelo raahla...in bilo je res..BILA SEM NOSEČA!!!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

ČESTIIIIIIIITAAAAAAAAM TIIIIIIIII!!!

Srečna :nosecka: si!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 7:55:27   
pupika
Ne vem Bety, ko bi bilo vsaj res. Baby Check sem naredila že pred dvem dnevom in se je pokazala samo ena črtica. Potem sem ga pa pospravila v predal in ga nisem več gledala. Naslednji dan sem ga še enkrat pogledala in lej ga zlomka, še ena zelo rahla črtica. Nato, sem danes zjutraj test ponovila, sedaj pa se mi je črtica pojavila že po 15 minutah, ker se mi je prej siher po kakšnih parih urah. Zakaj pa potem piše, da ne smemo brat testov po 10 minutah. Bom pa čez kake dva dni naredila še en test romed, in nato še CB, da bom siher.

Joj Bety, ko bi se tvoje besede vsaj uslišale. Je pa zanimivo, da se še kar dobro počutim, tako da me kar malo skrbi. Danes bom pa kar šla do ginekologa, včeraj ga na žalost nisem dobila, ker je zamenjala delovni čas.

LP, in hvala Bety.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 8:00:45   
baguSka
KAJ JST TO SLIŠM?!?!?!?!?!
A RES?!?!
ČESTITKE!!
Tud jst sm slišala da po 10 minutah naj ne bi gledale, sam men tud po enmu dnevu ni ta druge črtice narisal!?! Jst mislm da si zmagala! Sploh pa če ti je dons še enkrat pokazal. Ja ne vem no jst mislm da ne bi kr tko pokazal če nebi blo res!
ČIMPREJ SPOROČ KAJ SE DOGAJA!
DRŽIM PESTI ZATE!
Lp,
Tadeja.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 8:05:01   
Bety
Jaaaaooooooooo Pupika!!!!!!

Jaz sem vesela zate...zamisli si, da sem te zdaj objela kot najboljša prijateljica in ti povem:
"Pomiri se, KER TI JE USPELOO!!! Vem, da ne moreš verjeti, vandar JE RES!!!!!! Ti si NOSEČA!!!!

Pojavi se ti druga črtica, ker ßHCG na začetku počasi narašča...nekako tako:1.dan=0,2.dan=2,4.dan=4,6.dan=8,8.dan=16... meni so zatrdili uvozniki teh testov, da je ta test občutljiv že na vrednost 10, in dr.Pušenjak je rekel, da se lahko šteješ za nosečnico, ko ta vrednost doseže teh 10 enot...

Jooooooooooj sem vesela... kot, da bi jaz bila, zares...
Zdaj pa,prosim te, pazi na sebe...če se da, ne kadi, ne pij kave, ne biti v strahu...veseli se... poglej ta deževni dan in si reci, da si kljub sivini, srečen človek...

jooooooj nakladam, pa sem vesela in to ne znam skriti...

:sloncek::sloncek::bravo::bravo::rozica::angel::bravo:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 8:05:10   
pupika
Punce seveda vam bom poročala stanje, sicer šele v ponedeljek, ker doma nimam interneta. Kaj pravite ali prej pokaže CB ali Baby Check, CB sem v zadnje delala v ponedeljek, danes pa je že 6 dan, ko mi zamuja.

lp, :kuza::kuza:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 8:08:05   
pupika
Hvala Bety, seveda bom pazila nase in še posebno na :duda:. Mene že sedaj zelo skrbi, da ne bi bilo kaj narobe, tak, da vse bom dala na stran, in zelo pazila kaj bom dala v svoj želodec.

Še enkrat Bety hvala ti, saj jaz sploh ne morem verjet, da se to res dogaja.

lp, :kuza::kuza:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 8:09:17   
Sugy
pupika! iskrene čestitke, to je ziher to!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 8:40:34   
pupika
Sugy, hvala, kje ste sedaj ostale punce, ki še čakate, predlagam vam da probate test Baby Check.

Vsem vam želim :roza::modri:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 10:33:15   
pupika
Evo sedaj se grem pa naročit k ginekologinji.

Lp, za vse vas:rozica::rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 14:55:54   
Natka1
Pupika,
po moje je to to. Čestitam! :nosecka::nosecka:9nebesa:duda:

Natka

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pupika!!!!!??????
3.12.2004 14:58:35   
baguSka
NATKA POMOJE JE TUD PR TEB TO TO!!!!!! ČESTITKE TUD TEB!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.