|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pupica&Tia, Pikabu- če bi bila katera tako pr...
17.11.2004 0:32:38   
Annny
...in mi odgovorila na eno mogoče trapasto vpr.:)

Ali se je treba na poporodni pregled (po 6 tednih) pri G naročiti?
Ali ne zadostuje samo tisti list papirja (zdajle ne vem, kako se mu reče- mislim, da sem ga dobila po pošti), na katerem piše 's tem listom se 6 t po porodu oglasite na G pregled'?
Ni mi čisto jasno...ali so me že naročili ali kako??

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.11.2004 0:38:22   
sonja-10
Pokličeš in poveš, da imaš prvi pregled po porodu. Naročena si takoj in prednost imaš, če dojiš. Mislim, ne čakaš v čakalnici, ampak samo rečeš, da dojiš in si takoj na vrsti.
LP, Varja

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2004 6:20:54   
Lunca1
A je ta pregled v porodnišnici ali pri izbranem ginekologu?

Lp Lunca

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2004 7:35:20   
dory
Poklices ginekologinjo in se dogovoris za pregled...je pa nekje cca 6 tednov po porodu,zato je fino da ko prides domov poklices :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2004 7:57:53   
sonja-10
Pri izbranem ginekologu.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2004 10:28:05   
beba76
Če si rodila čisto normalno, je pri izbranem G, če pa s CR, pa v potrodnišnici. Treba pa poklicat in se naročit. Vsaj pri nas.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2004 12:16:21   
dory
Jaz sem rodila s CR, pa sem morala se vedno k izbrani ginekologinji :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2004 12:19:01   
ZARA
jao annny... a verjames,da se sploh tocno ne spomnim,mislm pa da sem se mogla narocit...pa najbolse da gres s tamalo bos takoj na vrsti....jst nisem imela varstva sem jo morala s sabo vzet,sem bila v 20 min zunej :bravo:!!!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2004 18:41:40   
Annny
Smotana situacija- sem že 5 t po porodu, pa se sploh nisem naročila:zmeden: Moram takoj zjutraj poklicat.
Ja, tamalo moram pa tudi sama vzet s sabo- nimam nikogar, ki bi jo lahko dopoldne popazil...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2004 19:58:29   
Pupica
odvisno katero G imaš. Pri Macunovi lahko pokličeš isti dan kot rodiš,pa te naroči sestra:hudicek: po 2 mesecih. samo jaz se nisem dala odgnat.koliko pa imajo mamic po porodu,da me ne bi mogla sprejet???
v glavnem, ja moraš se "kao"naročit:zmeden:

ej vidiš šele zdej si me spomnila na to...ja s tem listom, kjer piše da se zglasiš po 6.tednih, nič pa ne piše da se moraš prej naročit:zmeden2::grrr:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2004 20:01:33   
Pupica
aja, :duda:vzemi efinitivno s sabo!doječe mamice pa prednost, so 3 različni pojmi.jaz sem povedala, pa sem bila vseen po 3,5 urah doma.k sreč sem očkotu poleg pikice pustila še flaško mleka.
ko sem bila pa v nasl.sem vzela princeskico s sabo in jo pustila pri sestri.ne boš verjela v 20 min sem bila gotova.
moj sklep:zdej gre vedno :duda: z mano:)-:)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2004 20:43:14   
Pikabu
Jaz nisem imela take smole kot pupica&tia, sem se naročila nekje 3 tedne po porodu, pregled sem imela pa 7 tednov po porodu. Pupica, ko sem jaz bila na pregledu, je imela ena tudi :duda: s seboj, pa je ravno tako čakala. Meni se bolj zdi, da je odvisno, na katero sestro naletiš.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2004 6:37:58   
Lunca1
Punce, hvala za odgovor. Bomo šli pa pol dojenčico ginekologinji pokazat, da je ne bo imela v spominu samo po UZ--:).

LP Lunca

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2004 16:00:19   
Pupica
Pikabu jest skoz naletin na guno rdečelaso (starejša)matr, bi ji krona zglave pada če b se posmejala al pa bla mal prjazna:()
pikabu a si ti kdaj n katero drugo sestro naletela?:zmeden:
lunica jst odslej vedno z :duda: na pregled.Ginek.sva se pa itak že pokazale;)
:kuza:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2004 20:07:52   
Pikabu
Jaz poznam ene tri, to z rdečimi lasmi, pa eno bolj visoko, blond, pa še eno, malo manjša, malo več jo je skupaj. Obedve te druge sta mi v redu, sorazmerno prijazni, čeprav zdaj na zadnjem pregledu, je bila pa ravno ta z rdečimi lasmi, pa je potem G kar malo osorno rekla, naj me vzame naprej, čeprav je sama G zelo dobro vedela, da sem po porodu. A se ti zdi, da se Macunova zapomni svoje pacientke? No, mene vem, da si je, ker sem imela to sladkorno in me je vendo najprej vprašala, kako je s tem, pa najprej se mi zdi, da je tudi njo bilo malo strah glede tega, da tudi sama še ni imela izkušenj s pacientkami s sladkorno, potem je bila pa še pri porodu zraven, tako da je bil pregled po porodu zelo zanimiv, ker sva malo analizirali stvari. Je rekla, naj imamo kar čim prej še enega, da ne bo tako hudo.

Macunova je res zakon. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.11.2004 1:43:20   
Annny
A tista rdečelasa, ki tako počasi in malo čudno 'izumetničeno' govori, ima očala in tak 'profesorski' pogled??:)- Ja, je ena taka posebna lutka:)-
Drugače je pa še ena starejša blond sestra- prijazna in osebno mi je veliko bolj pri srcu od rdečelase gospe:)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2004 8:45:39   
Pupica
jap to je ta rdečelaska:))
ona druga blontna, tut starejša je pa moja bivša soseda(super ženska)sam kaj k je bla pri men samo 2 x pa še to na začetku:(

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?