|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punkcija v LJ
26.3.2007 21:18:26   
markmeh
Punce potrebujem eno pomoč.Jutri imam punkcijo na GKv Lj. kjer sem prvič prej sem bila pri Rešu.
V vsej zmedi sem pozabila kaj vzameš seboj na punkcijo mislim da mi je sestra Janja omenjala haljo, verjetno še copate ali ste imele svojo pižamo ali pa trenirko?
Ali ste dobile kaj proti bolečinam?
Hvala za odgovor in držite pesti me je ful strah čeprav sem že bila pri Rešu
Nevem kaj mi je danes
Lep pozdrav in srečno vsem ki še čakajo ali pa so dočakale plusek

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punkcija v LJ
26.3.2007 21:27:47   
pika74
Ojla, ti odgovarjam kar vmes, da ne bom kaj spustila (sem že mal v letihuser posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: markmeh

Punce potrebujem eno pomoč.Jutri imam punkcijo na GKv Lj. kjer sem prvič prej sem bila pri Rešu.
V vsej zmedi sem pozabila kaj vzameš seboj na punkcijo mislim da mi je sestra Janja omenjala haljo, verjetno še copate ali ste imele svojo pižamo ali pa trenirko? Vzemi copate, ker jih tam ponavadi nimajo. Haljo in spalno srajco dobiš tam, samo so malo boge... zato je najbolje, da vzameš svoje s sabo. Če pa pozabiš haljo pa spalno srajco, torej ni panike. Tam so oprane, samo mogoče malo scufane. Jaz ti toplo priporočam, da imaš tople nogavice, da te ne bo zeblo v noge. Tam itak ves čas nekaj piha po hodniku in že tako si ves v paniki in strahu, pa je dobro, če so vsaj noge na toplemuser posted image .
Ali ste dobile kaj proti bolečinam? Ja! Definitivno ti dajo Ketonal v obliki inekcije ali tablete. Prej ponavadi vprašajo, kaj želiš. Jaz sem bila 2x na punkciji in obakrat sem lepo prosila za inekcijo ketonala v tazadnjo. Jaz hočem, da dobro prime. Tisto inekcijo pa že preživim user posted image , če sem jih nevemkoliko do punkcije, pa preživim še tisto eno, da potem manj boli.
Hvala za odgovor in držite pesti držiiiiiiiim pestiiii in točno vem, kaj prestajaš. Ampak verjemi, da je vredno. Za user posted image  je vredno tudi malo potrpeti. Drži se!!!! me je ful strah čeprav sem že bila pri Rešu
Nevem kaj mi je danes
Lep pozdrav in srečno vsem ki še čakajo ali pa so dočakale plusek

pa še nekaj: če imaš kak apaurin doma, ga vzemi, da boš vsaj mirno spala. Nam so v Lj sestre vedno dale en apaurin, da smo ga vzele na noč pred punkcijo. Potem pa spiš kot angelček... in zjutraj se nič ne sekiraš... no, edin tik pred punkcijo spet mal pritisk naraste... ma hitro mine, ker vse skupaj ne traja dolgo.

Pa srečno!!!

< Sporočilo je popravil pika74 -- 26.3.2007 21:30:14 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2007 21:30:34   
Anonimen
S seboj vzemi copate in haljo,srajčko dobiš tam.Proti bolečinam dobiš kakšen ketonal v rito,vsaj jaz sem ga.
Držim pesti,da bo punkcija uspešna.Drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu markmeh)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 21:37:03   
dajamaja
Srečno!
Jaz sem bila samo pri Rešu - tam pa tako nič ne rabiš (:
Naj uspe!!

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2007 21:37:44   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image  za punkcijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2007 21:41:42   
markmeh
Punce hvala za odgovor zlate ste.Sicer vas redno spremljam na marčevkah in aprilčicah in na temi za nas ( sam pišem bolj malo ne vem zakaj ) ter stiskam pesti za vse sotrpinke ki čakajo ali pa so dosegle svoj cilj.
Sicer pa mislim pozitivno in ne pustim da bi negativa prišla v moje misli.
Sicer pa je to moj tretji poiskus ( dva pri Rešu), ker gre v tretje rado bo sigurno ratalo kajne?!!

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2007 21:47:39   
pika74
V tretje gre rado!

Zdaj pa hitro u flike, zjutraj bo treba zgodaj vstat. Pa mirno noč in lepe sanje.

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2007 21:50:08   
cmokec
Držim pesti  user posted image user posted image user posted image .

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2007 21:59:28   
sarcy21
Pozdravljene bom kar tukaj prašala mene pa zanima kako potekajo vse zadeve od klomifena naprej, gre pa za icsi sem pa pr dr Rešu, bi pa rada točno oz. vsaj približno rada vedela kater dan

aja sem pa samoplačniško in ker je to prvič me zadeva res fulll zanima

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2007 22:00:51   
dajamaja
Vsekakor bomo mi prevzeli skrbi, ti pa mirno v akcijo in po glavno nagrado. user posted image

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2007 22:09:29   
markmeh
Ne vem če ti bom kaj v pomoč ampak tudi jaz sem pri zadnem postopku pri Rešu imela klomifen v kombinaciji z menagonom.
Predelala sem kar nekaj foliklov vendar so mi na dan stop inekcije folikli popokali ker so bili prezreli tako da je punkteral žal le prazne folikle.
Tudi pri nama bi moral biti ICSI postopek vendar se je žal to zgodilo.
Vendar pri tebi ne bo tako pridelala boš veliko polnih foliklov in Reško jih bo punktiral in jih po ICSI metodi tudi oplodil, tretji dan ti bo vstavil krasne dve pikici ki ti bosta čez 9 mesecev že nagajali.
Zato brez strahu vsak par je zgodba zase.
Le pogumno pa srečnouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2007 22:13:52   
sarcy21
Kdaj pa mojemu naredijo biopsijo mod (ker pač mi upamo na najboljš me že za naprej zanima pač oploditev)? Aja pa hvala za tako lep odgovor

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 26.3.2007 22:16:31 >

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2007 22:36:39   
markmeh
Za biopsijo mod nisem sigurna ampak mislim da se opravi če v izlivu ni prisotnega nobenega semenčeca.
Mislim da se opravi na dan punkcije.
Upam da biopsija ne bo potrebna.Punce popravite me če se motim.
Lp

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2007 22:39:42   
sarcy21
Ja biopsija je potrebna samo nisem vedela kdaj se opravi

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2007 22:56:31   
koala
Držim pesti, da dobro opraviš jutri!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2007 11:41:15   
Skorpija
Uf, sem šele zdaj videla, da pravzaprav že sediš na GK in čakaš, v najboljšem primeru je pa punkcija že za tabo - no, saj ni bilo tako hudo, a ne user posted image  Torej, jaz sem bila pred 10 dnevi na transferju in samo v vednost (tudi drugim) pišem, da so si celo ubodli copatke, tako da dejansko ni treba nič prinesti s sabo... Razen mirnih živcev, seveda. In se strinjam s Piko74, da je apaurin zakon, ker te res v nulo pomiri, posebno če ga nisi vajen. Jaz sem bila prav super zadeta... user posted image

Javi kako si opravila in lepo počivaj do transferja!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2007 21:12:43   
markmeh
Punce hvala za vaše dobre želje in podporo.Punkcija je bila kar uspešna.Punkterali so mi 12 celic, od tega je 8 polnih celic.Sama punkcija ni boleča če pa si premajhen za svojo težo(beri predebel) je to malo boleče pravzaprav je boleče tisto pritiskanje sestre.Vendar se da zdržat tako da ni sile,ni pa prijetno kot bi na plaži ležal in koktejle piluser posted image user posted image user posted image .
Transfer imam v nedeljo in upam na najboljše
Lp in srečno vsem

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2007 21:16:22   
dajamaja
Markhem, kako si opravila včeraj? Roke že bolijo od navijanja user posted image . lp dajamaja

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.3.2007 21:19:52   
markmeh
pravzaprav sem imela punkcijo danes dajamaja pridelala sem 8 celic,malo me boli ampak bo za preživet,hvala za držane pesti

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.3.2007 21:32:06   
dajamaja
Danes seveda (mi dnevi preveč letijo).
To si pa dobro opravila. Jutri bo že bolje, pa se vseeno pusti razvajat.
Pa javi, kako bo šlo dalje, da bomo lahko navijali dalje!

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.3.2007 23:11:15   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: markmeh

pravzaprav sem imela punkcijo danes dajamaja pridelala sem 8 celic,malo me boli ampak bo za preživet,hvala za držane pesti

pisala sem ti na zs

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?