Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Joj kako naj vpišem koliko poje meni se zdi ogromno in res je skoz od kruha do salam itd seveda to je vse med obroki katere pa poje tudi vse. Pa kako ne veš opisat koliko poje? Evo moj je star 2 leti in 3 mesece, ima 94 cm in 13kg. Poje zjutraj: 100ml mleka s crispiji ali čokolino ali sport mueslije, ali jogurt in polnozrnat kruh, spije 2dcl sveže stisjenega pomarančnega soka Malica: sojin/brusnični/jabolčni/borovničev napitek z mlekom (nekje 120ml) in sadje (ponavadi eno specifično - mandarina, jabolko, pomaranča, hruška. dnevno raznovrstno), občasno kakšno štručko z makom, semeni, sezamom, če smo kje zunaj in ne doma Kosilo: standardno doma, poje količinsko - mesa skoraj nič ali pa maksimalno 2 ali 3 koščke, nekaj riža, juhe precej, rdečo peso... vse skupaj nekje 1/3 obroka za odraslega. Malica 2: posušeno sadje, pest, redkokdaj več, občasno kakšen popečen kruhek Večerja: Toast z namazi, pol hrenovke in kruh, topli sendvič, gres, mlečni riž, polenta. Koliko poje gresa, polente - če tako malo pretvorim, načeloma en jogurtni kozarček že skuhane. Pa se meni zdi, da naš je normalno, dosti, dovolj. Evo, naša 8 mesečnica poje več kot od pikapolonice fant. Brez zajebancije! Pa ima 10 kil. In ji ni videt tistih 10 kil, zgleda ima močne kosti po meni. Nea-teja, četudi se kar naprej giblje okol hladilnika, vaša mis ni debela. Ravno pravšnja. Sama sem konkreten primer zelo lačnega človeka, ki bi jedel tudi ponoči, pa sem suha kot preklja. No, sej veš kakšna sem. edin zdej po pač ne morem nikakor se znebit odvečnega trebuha, ki zgleda kot da bi bila ponovno v 6, 7 mesecu.
|