Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce pazite se cebel :) 6.7.2006 14:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekega dne,sta mlada moz in zena bila v spalnici ravno > na tem,da se > dasta dol, ko je skozi okno priletela cebela.Ko je > mlada zena dala noge > narazen,ji je cebela priletela v vagino in ni vec sla > ven.Zacela je > kricati in vpiti,moz pa jo je nemudoma odpeljal k > lokalnemu zdravniku in > razlozil situacijo. > > Doktor je malo pomislil in rekel:"Hmm,zelo zapleteno > je tole.Vendar pa imam > resitev,ce mi boste dovolili." Zaskrbljeni moz je > pritrdil in doktor je > nadaljeval:"Torej, nacrt je tak: vrh mojega penisa bom > namazal z medom > in ga vtaknil v vagino od vase zene.Ko bom zacutil > cebelo, bom svoj > penis umaknil nazaj ven. cebela mu bo po vsej > verjetnosti sledila iz > vagine in problem bo resen." > > Moz se je strinjal,doktor pa je zacel s postopkom.Z > medom si je > premazal penis in ga vtaknil mladi zeni v vagino.Po > nekaj neznih sunkih je > doktor dejal:"Ne verjamem,da je cebela ze zavohala > med.Mogoce bi poskusil > iti malo dlje noter." > > Tako je doktor sel bolj in bolj noter,cez nekaj casa > pa je zacel krepko > natepavati mlado zeno. Le-ta pa je zacela vzdihovati > od > razburjenja in > ocitnega uzitka.Doktor,ki je bil zelo osredotocen na > svoje strokovno > delo,pa je izgledal,kot da uziva.Potem je zensko > nepricakovano zagrabil za joske in > pricel se sam oddajati cudne glasove in glasne vzdihe. > > Takrat je moz postal zelo vznejevoljen in > zavpil:"Ej,sam mal!Kaj za > hudica pa mislite, da delate?!" > > Doktor,se vedno zelo osredotocen, je > odvrnil:"Sprememba nacrtov-utopili > bomo barabo!" > >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2006 14:45:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Punce pazite se cebel :) 6.7.2006 14:46:37
|
|
|
|
cukerček
|
bravo iznajdljiv zdravnik
|
|
|
|
RE: Punce pazite se cebel :) 6.7.2006 15:05:20
|
|
|
|
G in T
|
odličen
|
|
|
|
RE: Punce pazite se cebel :) 6.7.2006 22:24:12
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
|
|
RE: Punce pazite se cebel :) 8.7.2006 11:53:12
|
|
|
|
zlatolasska
|
O hudo....
|
|
|
|
RE: Punce pazite se cebel :) 8.7.2006 13:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Groza
|
|
|
|
RE: Punce pazite se cebel :) 12.7.2006 8:07:16
|
|
|
|
diva 4
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?