|
Punce nervoza,pomoč!!! 24.2.2005 18:50:19
|
|
|
|
naja78
|
:rozica:mojči! najprej še 1 :rozica:,za tolažbo.prosim,ne bodta nervozna,ker vama to ne bo pomagalo čist nič.ampak res nič.ta inseminacija je pač mali poseg,ki zgleda kot gineklo.pregled in nič več.malo tam še počakata in to je to.verjetno vama bo G povedal kako poteka,kaj lahko pričakujeta itd,...... če boš živčna in slabe volje,ziher slabo vpliva na to ali se bo prijelo ali ne. naredita vse to,da mogoče se bo,mogoče pa tudi ne.jaz na vajinem mestu,se ne bi preveč veselila da kao bo,imaš pa 1 možnost več,da mogoče pa bo.-upam da veš kaj hočem rečt.če na insem.ne boš šla,je možnost manj,da boš :nosecka:.torej pogumno in bodi optimist. pejt lepo na poseg,pa mogoče uspe v prvo,mogoče bo pa v drugo. skupaj se morat boriti za :duda:,ti pa predlagam,da ga preveč ne obremenjuješ,kajti na dan insem.bo moral it na hopacupa-rokomet.saj veš:)- in mogoče ne bo uredu,če bo napet. priporočam,vama,da se poskušata umirt,čeprav vem,kako je to,ker sva midva na istem.obupno.vedi da nisi sama in da boš :nosecka:,slej ko prej.verjetno pa bo potrebno več truda. nevem kaj bi še napisala itak da vama želim ve najboljše,mislita pozitivno,pa čim manj mu čebljaj o tem in onem pa a bo-ali ne bo itd...zadrži to zase,vsaj probaj in ga pusti da malo na to pozabi.da ne bo preveč razočaran nakoncu.me babe lahko marsikaj prenesemo,dedci pa so v enih pogledih preveč šibki.:)- ne znajo pravilno razmišljat in grejo iz 1 skrajnosti v drugo. v 1 stavku rečeno-punca glavo gor,hvala bogu,da današnja medici na toliko nudi.:miska::angel::rozica:
|
|
|