|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce na pomoč!
3.9.2004 14:33:21   
Sulfinija
Danes sem klicala v MB,da bi se naročila na UZ vendar klicala sem kot nora in nihče se mi ni javil,nato kar naenkrat dvignejo in sestra ni bila prijazna in reče kličite po 14.sedaj ni mogoče in kar odložili in sploh ne pusti do besede.Sedaj sva spet klicala kot nora in noben se ne javi.Sprašujem se v ponedeljek je 11.dan Uz pa delajo med 12-14 ne vem kaj bom naredila,če opet ne bodo dvigolvali telefona kako se bom sploh lahko naročila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Punce na pomoč!
3.9.2004 14:38:42   
Eva*
Osebno?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Punce na pomoč!
3.9.2004 15:57:35   
urši77
KLICI, KLICI, KLICI, VSTRAJAJ, TEZI, NORI IN TAKOJ POVEJ ZAKAJ KLICES IN NATO SE ENKRAT ZNORI ZA VSO NEPRIJAZNOST!!!1

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Punce na pomoč!
3.9.2004 16:21:05   
enci
MOJCA9000
:grrr::grrr:NOBENE PRAVICE NIMAJO BITI NEPRIJAZNI!!!!!!!!!!!!!
VZTRAJAJ, CE NE PA POJDI V PONEDELJEK KAR OSEBNO!

SICER DRZIM PESTI, DA JI JIH DOBIS NA TELEFON!!!

LP

ENCI

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Punce na pomoč!
4.9.2004 13:56:12   
Kornelija
Pozdravljena mojca9000! Najboljše, da greš kar osebno tja in se pomeniš (ko boš enkrat že tam te pa ja ne bodo kar tako odpravili)!:zmeden: Pri katerem zdravniku pa si bila na prvem posvetu in kako dolgo si morala čakati?

Mnogo sreče za naprej in eno:rozica:zate!!Kornelija

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Punce na pomoč!
6.9.2004 11:32:00   
belma
Mojca 9ooo!!

Mislim,da ti lahko pomagam.Javi se!!!!!
papap

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Punce na pomoč!
6.9.2004 12:46:11   
Sulfinija
Manjica!

Hvala za sporočilo bi mi lahko napisala kako bi mi lahko pomagala?Veš sem danes zjutraj klicala v ambulanto in seestra je rekla,da je bila v petek noruišnica in me je naročila za jutri ob 11:30.Upam,da mojo zgodbo poznaš jaz tvoje ne,če hočepš mi jo lahko napišeš!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Punce na pomoč!
6.9.2004 14:34:38   
belma
MOJCA 9000!!

FAJN,DA SI SE NAROČILA.KOMU HODIŠ!???DRUGAČE BI TE JAZ NAROČILA.:(
LEP POZDRAV!!!8)8)8)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Punce na pomoč!
6.9.2004 15:15:22   
Sulfinija
Manjica!!!

Hvala za prijaznost,res hvala zvečer ti pošljem v tvoj RR nabiralnik sporočilo,svojo zgodbico,če je ne poznaš in hvaležna ti bom,če boš tudi ti meni zaupala svojo zgodbico!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?