|
Punce moje, tole morte sluhat! Resno! 27.6.2008 19:03:37
|
|
|
|
Colt
|
Ker sem dobre volje in na splošno dobričina do amena, vam bom napisal nekaj pesmi, katere vas bodo sigurno spravilo v dobro voljo in vam misli, počutje in čustva popeljale na lepše: Arrival- Original so Abba, prav tako ima Mike Oldfield vrhunsko priredbo. Nekatere se jo boste spomnile iz pesmi, ki se je vrtela ob špici napovednika za TV1, plavo ozadje in bele črke. Vsekakor vrhunsko! Shakira-Pure intuition: Eden najbolj erotičnih komadov kar jih poznam, armensko/libanonsko/kolumbijka je zadela v polno. Vrhunski komad lanskega leta! Rihanna-Umbrella. zopet odličen komad ki poudari čokoladno strast, med kapljicami svežega dežja. Človeku enostavno stopi...(razpoloženje) Aleksander Mežek-Trnovo mesto nesrečnega imena, genialna zadeva, vredna samo Mežka. Super poslušljiva, melodična, ravno prav udarna in zapeljiva. Besedilo pa vzeto od našega literarnega genija. Tina Gačnik/Tiana: Knjiga vseh knjig-odličen komad ki je zmagal lani na ne preveč znanem koncertu ''Obzorja Duha'', komad je vrhunski in gre tako v uho kot v srce. Tiana, Bravo! Mi2-Spomni me na 1. maj-Odlični pop/rockerji ki te stresejo in sestavijo v nulo. Poleg tega hita imajo še legendarne: Ko bil sem še mali pizdun, Sveta Margareta, ter še kaj... Petra Stopar: Največja skrivnost-še ena prelepa stvaritev prej omenjenega festivala duhovno/ritmične glasbe. Ta moderatorka na najbolj poslušanem radiu pri nas je zadela v polno. Na nove zmage. Happy Band-Dolina Logarska: Komad ki nas v pesmi spomni, v kako lepem delčki sveta smo doma in na kaj včasih pozabljamo. Prewcej pozabljen komad, ampak vrhunski. Ok, Toliko zaenkrat...če pa bi keri še kej všeč., pa ji še kaj nanizam. Ni blema. Sedaj pa dol vlečt :) Garantiram zadovoljstvo.
|