|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce kaj pravite
3.12.2004 10:00:10   
pupika
Najprej vas vse lepo pozdravljam. K vam sem se obrnila po nasvet. Moj problem paje sledeči:

Mentsruacija mi zamuja 6 dni, pred dvema dnevoma sem naredila test Baby Check, sem ga posprapila v predal, čez en dan sem ga zopet pogledala in je bila vidna še druga črtica, ki kaže na nosečnost, ko sem pa delala test pa ni bila vidna.
Danes zjutraj sem test ponovila in se mi je druga črtica pojavila po 15 minutah. Kaj pravite kaj naj bi ti bilo.

Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor in vas vse lepo pozdravljam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Punce kaj pravite
3.12.2004 10:02:33   
malika
:nosecka::nosecka::nosecka:

To je!:bravo:

Samo imaš najbrž še bolj malo nosečniškega hormona in tako malo traja.

Zdaj pa hitro pokliči gin in se naroči na pregled.

LP:nosecka:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Punce kaj pravite
3.12.2004 10:03:00   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Noseča!!!!

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Punce kaj pravite
3.12.2004 10:03:52   
Anonimen
Poskusi še s CB.

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Punce kaj pravite
3.12.2004 10:04:13   
barby*
:sloncek::sloncek::sloncek:JUHU:sloncek::sloncek::sloncek:
Čestitke in dobrodošla v9nebesa

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Punce kaj pravite
3.12.2004 10:15:19   
pupika
Ok, hvala vam, kaj ti CB prej pokaže, kot pa Baby Check, ker meni je CB pred 4 dnevom še negativno pokazal.

LP, in hvala vam

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Punce kaj pravite
3.12.2004 10:44:30   
Anonimen
Punce tukaj so se že večkrat pogoivarjale, da je menda bolj zanesljiv. Jaz sem tudi dela CB, samo takrat sem bila noseča že več kot dva meseca... Ne vem, jaz bi za ziher še tega naredila. Se raje ne veselim prezgodaj, da nisem potem razočarana. Sem pač take sorte. Pa če ti dva različna testa pokažeta nosečnost, je pa tudi že zihr, a ne?

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Punce kaj pravite
3.12.2004 11:44:35   
Soncnica
Čestitke Pupika :bravo:!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Punce kaj pravite
3.12.2004 11:52:13   
Dari
Verjetno je res, da imas se premalo nosecniskega hormona da bi pokazalo takoj. Poklici G in povprasaj se njo.
Sicer pa :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Punce kaj pravite
3.12.2004 12:39:23   
pupika
Sem ravno od G, no uspelo mi je priti samo do sestre. Pa mi je dala lonček, pa so mi kar tam naredili test, pa nič ni pokazalo, in mi je rekla, žal niste. Meni čisto nič ni jasno, ker mi tale M zamuja že 6 dni, pa še dan pred M sem dobilo rjavo kapljico izcedka.

Mislim, da bom morala kar počakati še do naslednjega ciklusa, tako kot mi je rekla sestra, in če je še potem ne bo, naj pokličem.

LP

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Punce kaj pravite
4.12.2004 22:06:38   
kepica
Hojla!

V navodilih CB piše, da rezultat velja samo ne vem, prvih 5 minut. Kar se pozneje pokaže, ni veljavno. Verjetno je možno, da se čez nekej časa pokaže tudi druga črtica, tudi, če nosečnosti ni. Drugače pa na navodilih ne bi pisalo, da kasnejši rezultati niso pravi.

Je pa čudno, da ti M zaostaja. Ampak, če ti pri G ni nič pokazal,potem verjetno res nič ni. Škoda. Vem, kakšno je razočaranje, če ne vidiš željenega rezultata. Tudi meni je šele v drugo uspelo. Saj bo. Pa naslednji mesec;).

Držim pesti:pujs: (za srečo)

lp
Kepica

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.