|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce kaj naj danes jem, ker............
1.6.2005 7:16:43   
saša24
imam jutri hsg pa sploh ne vem kaj lahko pojem za zajtrk da bo bolj lahka hrana. za kosilo pa itak lahko jem samo juho.

grem zdej po bolniško pa bom zdravnico vprašala. al kaj naj?

za jutri mi pa že mal živčki delajo:((:((:((:((:((, včeraj sem sama sebi že šla na živce.danes pa tako in tako ne bom mogla spat, jutri bom pa v ambulanti :zaspan:!

lepo se imejte ob jutranji :kava::kava::kava::kava::kava::kava:. jutri pa spite še eno :kava::kava::kava:namesto mene, ko morem že ob 8 bit v ambulanti!

lp sasa24 mogoče že ta ciklus:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.6.2005 7:19:27   
anadejka
čokolešnik;)

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2005 7:58:36   
svetlana1
ja, jaz imam tudi jutri hsg, tko da sem se odločila da bom za kosilo pojedla veliko sklede solate potem pa zvečer kakšen jogurt pa prepečenec, pa še kakšno kilo bom dala dol.
Saša veliko sreče jutri želim obema, pa nič naj te ne bo strah, tam boš 20 min, potem boš pa 2 dni doma.

Svetlana

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2005 8:12:32   
anadejka
Ne,sam postopek HSG traja 5 min,glede tega kok si doma je pa odvisno od zdravnika.Jaz nisem bila nič,pa tudi nisem imela potrebe.Takoj po slikanju sem normalno funkcionirala naprej.Ni nič posebnega.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2005 9:20:09   
saša24
js sem že danes v bolniški, pa do petka! mam tako vredo zdravnico, da me razume in je rekla, da bi mi že v ponedeljek dala lahko bolniško, da se pripravim....

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2005 9:36:36   
Mijavček
Ojla,

jaz sem en dan pred jedla čokolino, pa zelenjavno juhico. Na bolniški sem bla na dan posega + 2 dni. Je kr fajn, če si doma in mal počivaš, predvsem se ne smeš prehladit po posegu.
HSG res hitro mine, sicer ni prijetno, ampak je hitro mimo in potem se greš domo crkljat.
SREČNO!!

Mijavček:muca:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2005 10:10:56   
biba77
Jaz sem imela dan pred posegom normalen zajtrk, za kosilo pa samo bistro juhico. naslednji dan pa nic (niti vode), dokler ni bil poseg za mano.
Bolj si "prazna", boljsa je "vidljivost" na posegu.
Jaz ne bi vecerjala.....:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2005 15:18:53   
cica
Nič panike!! Po posegu se pa le malo pocrkljajte,

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?