Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce dejte mi pomagat... 29.1.2005 10:51:08
|
|
|
|
nejcko
|
Moj oče je nekomu dal delat naše rodbinsko drevo. Prišel je do leta 1570, več pa ne, ker prej pri nas tako ali tako niso bili pismeni oz. se te knjige niso vodile. Za izdelavo tega je oče plačal nekje okoli 30.000 sit, kar se meni ne zdi drago, se je človek skoraj pol leta matral, pa zelooooo lepooooo vse narisal. Podatke bi pa lahko dobila v kakšnem škofijskem uradu, v tistem, pod katerega spada fara tvojih sorodnikov. Ampakbaje zelo neradi dajo te podatke. Poskusi. Srečno.
|
|
|
|
Punce dejte mi pomagat... 29.1.2005 10:55:11
|
|
|
|
frutka_
|
Tega bi se nekoč tudi sama rada lotila pa me zanima kako nastaja takšen zapis?
|
|
|
|
Punce dejte mi pomagat... 29.1.2005 11:02:01
|
|
|
|
Sibil_
|
Samo v informacijo vam posredujem link, kjer se da narediti družinsko drevo in ti full lepo dela linke naprej...Link je: http://www.genealogy.com/index_n.html Seveda pa moraš imet vse podatke. LP, Sibil
|
|
|
|
Punce dejte mi pomagat... 29.1.2005 11:04:58
|
|
|
|
Blink1
|
Ola Ja največ podatkov imajo seveda župniki v matičnih knjigah. Lahko pa se pozanimaš tudi v arhivu v tvojem kraju ali katerem najbližjem. tudi tam ti lahko pomagajo.
|
|
|
|
Punce dejte mi pomagat... 29.1.2005 11:10:54
|
|
|
|
frutka_
|
Ojla ninika!!! Hvala!
|
|
|
|
Punce dejte mi pomagat... 29.1.2005 11:13:26
|
|
|
|
Vera*
|
Punce zlate ste.Župnik mi je dal podatke,ki jih ima,za kaj več pa je rekel,da se moram obrniti na mariborsko škofijo.Ko bom zrihtala vam pa javim.Vsem pošiljam en kup :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?