|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce dejte mi pomagat...
29.1.2005 10:36:23   
Vera*
Jaz pa pišem drevo življenja,pa ne najdem čisto vseh podatkov o družini.Mi je župnik v cerkvi dal podatke ki jih ima,več pa nima.Kje bi lahko dobila nadaljne podatke?Sem šla na internetno stran www.rkc.si pa sem spraševala pa 3 dni ni odgovora.Ali ima katera izkušnje?
Lep dan vam želim.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.1.2005 10:51:08   
nejcko
Moj oče je nekomu dal delat naše rodbinsko drevo. Prišel je do leta 1570, več pa ne, ker prej pri nas tako ali tako niso bili pismeni oz. se te knjige niso vodile. Za izdelavo tega je oče plačal nekje okoli 30.000 sit, kar se meni ne zdi drago, se je človek skoraj pol leta matral, pa zelooooo lepooooo vse narisal.
Podatke bi pa lahko dobila v kakšnem škofijskem uradu, v tistem, pod katerega spada fara tvojih sorodnikov. Ampakbaje zelo neradi dajo te podatke. Poskusi.

Srečno.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2005 10:55:11   
frutka_
Tega bi se nekoč tudi sama rada lotila pa me zanima kako nastaja takšen zapis?

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2005 11:02:01   
Sibil_
Samo v informacijo vam posredujem link, kjer se da narediti družinsko drevo in ti full lepo dela linke naprej...Link je:
http://www.genealogy.com/index_n.html
Seveda pa moraš imet vse podatke.
LP,
Sibil

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2005 11:04:58   
Blink1
Ola

Ja največ podatkov imajo seveda župniki v matičnih knjigah. Lahko pa se pozanimaš tudi v arhivu v tvojem kraju ali katerem najbližjem. tudi tam ti lahko pomagajo.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2005 11:10:54   
frutka_
Ojla ninika!!!

Hvala!

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2005 11:13:26   
Vera*
Punce zlate ste.Župnik mi je dal podatke,ki jih ima,za kaj več pa je rekel,da se moram obrniti na mariborsko škofijo.Ko bom zrihtala vam pa javim.Vsem pošiljam en kup :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2005 16:23:49   
Blink1
Škofijski arhiv je na glavnem trgu, tam je tudo pokrajinski arhiv. So pa v obeh ful prijazni:bravo:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?