Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce,dejte me malo skregat 27.4.2005 22:40:36
|
|
|
|
lin
|
Prejšnji teden sem pisala kako sem se zmotla pri jemanju kontracep.tablet in smo skupaj rešli problem,tako da sem jih par dni prej nehala jemat,pol naj bi sledila 7 dnevna pavza in spet jovo na novo nova škatlica. In kaj se mi zgodi?Mogla bi jih začet jemat danes (bi bila 7 dnevna pavza)jaz pa sem jih že včeraj :zmeden:začela,vem da je pomlad ma da me tako razganja,pa se mi še ni zgodilo,pa da vam povem še to,da sem pred porodom jemala kont.tabl,dobre 5 let in nikoli nisem nič zafrknila in sedaj po porodu jih jemljem ene 5 mes in do sedaj vse o.k. zdaj pa sploh nevem kaj mi je,najprej prejšnjo škatlico zafrknem,zdaj pa še narobe začnem.:zmeden: No a mislite da je kaj narobe,če sem en dan prej začela????????????????
|
|
|
|
Punce,dejte me malo skregat 27.4.2005 22:48:12
|
|
|
|
Pupica
|
o lin lin, jaz mislim da ti usoda namiguje da jih vrži preč:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- ne nabom te skregala, jaz sme to spomlad še bolj zaljubljena v kar dva ljubčka moja:love::love::love::love:tko da te štekam:rozica::rozica::rozica::rozica: Punči sej bo bolje! :love:od Tie za Lin:miska:
|
|
|
|
Punce,dejte me malo skregat 27.4.2005 22:52:13
|
|
|
|
TaRe*
|
ja,jst tud mislm,da jih vrž v tapru koš,ki ti pride nasprot;) vsaka stvar je za nekej dobra...je rekla moja stara mama.8)
|
|
|
|
Punce,dejte me malo skregat 27.4.2005 22:53:13
|
|
|
|
sašaš
|
Jest te ne morem kregat - lahko ti samo čestitam! Prej si 5 let jemala KT pa nikol nič zafrknila :bravo::bravo::bravo: Jaz sem jih jemala 7 let pa (skoraj) vsak mesec kakšno pozabila...:ups: Pa saj sem jih itak jemala zastonj... Po mojem ni nič narobe, če si en dan prej vzela... Lp :muca:
|
|
|
|
Punce,dejte me malo skregat 27.4.2005 22:53:33
|
|
|
|
TaRe*
|
Tole pa resno..pojma nimam,če je kej narobe,ker si prej začela...da le ne bo narobe,ker ti bo na koncu ta ena zmanjkala?:zmeden:
|
|
|
|
Punce,dejte me malo skregat 27.4.2005 22:59:33
|
|
|
|
Pupica
|
bo pa z druge skatlce vzela tare*;) joke...ma ne pomoje se bo za kak dan vse premaknil:zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Punce,dejte me malo skregat 28.4.2005 8:37:10
|
|
|
|
lin
|
Punce! Res,tako kot me letos daje pomlad me ni še nikoli:love::ups::) No zdaj bom vsaj vedla zakaj mi bo ena na koncu zmanjkala:)-:)-:)-:)- No upam da bo vse o.k.,ker zaenkrat nenačrtujemo še :duda:Linota:)-:)- Lp
|
|
|
|
Punce,dejte me malo skregat 28.4.2005 8:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeli si blesava ili ti noge smrde? A sem te dovolj okregala ali moram š: A ti drek na možgane kaplja? Čakej, da še Zara uleti!
|
|
|
|
Punce,dejte me malo skregat 28.4.2005 9:13:09
|
|
|
|
lin
|
:love:Ne Splišni,zaljubljena sem:love::love::love::love:,:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Punce,dejte me malo skregat 28.4.2005 10:28:25
|
|
|
|
ona78
|
oj, lin po moje ni nič narobe če jih zdej redno jemlješ naprej... pač en dan prej! lp :sloncek:
|
|
|
|
Punce,dejte me malo skregat 28.4.2005 12:24:23
|
|
|
|
ZARA
|
O ti mater, lin 8)!! A si lahko še mal bol zakompliciraš tole jemanje KT !!?? Jst se ne spoznam na tele KT,tko da...ne vem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?