Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce, zanimivost na temo cokolade v nosecnos... 19.5.2005 8:59:36
|
|
|
|
Kety
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Jaz sem ze toliko cokolade pojedla, da me je bilo kar groza, zdej pa kar pokam od srece!! Super clanek! LP Kety
|
|
|
|
Punce, zanimivost na temo cokolade v nosecnos... 19.5.2005 9:18:38
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz pa cokolade razen after eight ne prenasam...ze prej sem cokolado jedla poredko na kake dva meseca, zdaj pa mi rata slabo...po eni strani dobro ;)
|
|
|
|
Punce, zanimivost na temo cokolade v nosecnos... 19.5.2005 9:33:38
|
|
|
|
Rozalija
|
Pol pa kar takoj v trgovino laufam po tavelko čokolado.... super!
|
|
|
|
Punce, zanimivost na temo cokolade v nosecnos... 19.5.2005 9:33:48
|
|
|
|
Magi*
|
mogoče ima pa vse skupaj neko logiko (vsaj zame). prej nisem marala čokolade, v nosečnosti sem se pa mal razvadila in navadila na čokolado in včasih skoraj pretiravala. Zarja je vseskozi zadovoljen dojenček. hvala čokoladi;):zmeden:
|
|
|
|
Punce, zanimivost na temo cokolade v nosecnos... 19.5.2005 10:10:28
|
|
|
|
rosa
|
Sem podoben članek prebrala v eni od lanskih Mam (še nisem bila noseča)in sem se dejstva grozno razveselila. Zdaj se pa sprašujem, a to velja samo za čokolado ali za vse sladkarije, ker če za vse sladkarije :bravo::bravo::bravo:. Jih namreč karpridno jem. Čokolade pa malo manj. Lepo čokoladkanje vsem (da bojo naši malčki veseli).
|
|
|
|
Punce, zanimivost na temo cokolade v nosecnos... 19.5.2005 10:12:13
|
|
|
|
pravljica
|
hmm, pa me je bilo že strah, da mu s tem škodim...navali narode...NUTELLA!!! 8)
|
|
|
|
Punce, zanimivost na temo cokolade v nosecnos... 19.5.2005 10:20:54
|
|
|
|
špelin@
|
Uf, se bo naš dojenček smejal... :)-:)-:)-9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?