Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce, ve sigurno veste..... 6.9.2004 8:25:30
|
|
|
|
koala
|
Pozdravljena Neža76! Jaz ti lahko povem samo svoje izkušnje. Pri meni se beli tok pojavi takoj po ovulaciji, vendar ga je takrat zelo malo, potem pa se količina veča do dva dni pred M,nakar preneha, tako da zadnje dni pred M ne morem brez dnevnih vložkov. Moj G je rekel, da dokler je brez vonja in da ni kašne čudne barve oz, ne povzroča srbenja spolovila, da sploh ni panike in da ne ovira pri zanositvi!! Upam, da sem ti pomagala! Papa Koala
|
|
|
|
Punce, ve sigurno veste..... 6.9.2004 10:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ciao Neža, meni se ponavadi pojavi beli tok okoli časa ovulacije.Ponavadi traja 10 pa tudi do 14 dni.Se pa spreminja od čisto belega v majhnih količinah pa do popolnoma prozornega in sluzastega.Takrat je čas ovulacije (vsaj pri meni je tako).Morda bi ga morala vseeno malce bolje opazovati, če tudi pri tebi napoveduje podobno. Se pa seveda strinjam s prdhodnjico, da mora biti brez vonja in kakšne čudne barve. Pozdrave vsem,Srček
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?