|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce, jaz sem obupana!!!
20.4.2005 12:49:39   
ElaM
Danes me je klica moja G, da imam PAP III. Mene je tako strah.:((:((:(( Rekla je, da to ni nič hudega in, da mi bo v petek še enkrat vzela bris. Rekla je tudi, da me je obvestila zato, da ne bi prej zanosila, če pa bi do tega prišlo pa tudi, da ni nič hudega.
Ali je imela še katera ta prokleti PAP III in kako se je razpletlo.
Zelo žalostna in zaskrbljena I.
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.4.2005 12:54:45   
emaa
Vilma ima PAP III par postov nižje, se je zatipkala in napisala PAP II, Preberi, jaz nimam izkušenj:rozica:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2005 13:01:40   
Vilma
Sem v podobnem zosu kot ti. 18.3.2005 sem zvedela, da imam PAP III. pri takem izvidu se ponavadi ginekolog odloči, da ti odščipnejo večji del materničnega vratu in ga pošljejo na citološko analizo, da vidijo, kako hudo so poškodovane celice.
No jaz sem opravila tudi to in včeraj zvedela za nove izvide. Če boš pogledala malce nižje, boš videla moj post.
Skratka izvidi so slabi (CIN III), zato imam 9.5. operacijo.
Tudi jaz bi rabila kakšno spodbudno besedo. Sory Irmy, ker sem se tako uštulila, ampak misli mi kar letijo po glavi in jih ne morem ustavit. :(

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2005 13:19:23   
Anonimen
Uspesno operacijo in hitro okrevanje ti zelim! Drzim pesti zate!:)

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2005 14:36:19   
Špela100
Jaz sem imela PAP III, kar 5 let.Pa je bil kakšen pregled vmes ok, pol pa spet.3X sem bila v bolnici pod narkozo na odščipu, 1x je bilo ok, 1x PAP II in zadnjič PAP III. pa cin II. Moja G. mi je predlagala konizacijo.To je ko ti mal večji stožec na materničnem vratu odrežejo.Pa nisem pustila, ker sem se bala, da ko bom zanosila, da bom mogla preležat 9 mesecev.Zato me je napotila še po drugo mnenje v LJ.Tam so mi svetovali Letz.( prof.Rakar)To je poseg pod narkozo, ko ti z električno zanko odstranijo le tisti del, kjer so spremenjene celice.Nič se bat ni nič hudega.
Zdaj je bil moj bris ok.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2005 15:52:14   
angelika
:rozica: Drage punce. Če se odločijo, da odrežejo stoščast del materničnega vratu, se kasneje med nosečnostjo maternično ustje ne razteza niti ne krči dobro, zato je včasih potrebno res ležanje skoraj celo nosečnost. Da pa bila zanositev kaj težja, pa nisem zasledila.

Ampak (vsaj jaz!) bi ležala tudi tri leta skupaj, samo, da bi bila:nosecka:

Ne zgubite upanja :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2005 17:45:47   
gojska
Irmy:rozica::rozica::rozica:
ne ga srat. Bodi vesela , da so ti ga otkrili, zdaj to bodo odstranili in bo vse o.k.
Zelo veliko žensk nas je imelo ta pap3, ti povem ko so ga meni odkrili sem poterala vse svoje prijateljice h ginek. in na koncu smo ostale tri žrtve. To je tako razširjeno, da država izvaja program Zarja ,kjer sistematično kličejo ženske na preglede. In to je preventiva, ki je zelo uspešna.
Joj kolk sem ti povedala. Glavno je da si pravočasno zvedela vse ostalo bo pa super in v redu. Še z vsako je bilo,
ČAO BAO :metulj:GOJA

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2005 19:48:37   
ElaM
Hvala, punce.
:rozica::rozica::rozica::rozica: za vas.
Sem govorila s svojo zdravnico, ki je rekla, da imam velike možnosti, da bris ni bil realen, ker ga mi je G vzela drugi dan po koncu :hudicek:.
Sem pa kar pomirjena, ko sem prebrala, koliko je vas imelo te težave, pa ste vse ok.
Hvala in še enkrat :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?