Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 7:07:53
|
|
|
|
Bety
|
držim pesti :miska::miska:miska::miska::miska: Moraš misliti pozitivno!!!!! ČESTITAM ZA :modri: ....:bravo::bravo::bravo: :rozica:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 7:10:02
|
|
|
|
Nyah*
|
Draga Ada :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za :roza::modri:! Vesela sem zate iz srca, naj tebe in tvojo :duda: cuvajo :angel:! upam, da bo vse vredu z vama! Lepo 9nebesa:nosecka: ti zelim!
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 7:18:38
|
|
|
|
Udb
|
Ada, držim pesti za vas!! Pozitivne misli lahko samo koristijo!!!!!!!!!!!!! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 7:41:20
|
|
|
|
cuma
|
Č:nosecka:E:nosecka:S:nosecka:T:nosecka:I:nosecka:T:nosecka:A:nosecka:M:nosecka: Držim pestke :miska::miska: ,da bo vse ok!
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 7:50:23
|
|
|
|
delfinček
|
:bravo:ma bravo:bravo:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 8:00:01
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam:9nebesa::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 8:17:03
|
|
|
|
Sandra78
|
ADA! Pa to je Č:rozica:U:rozica:D:rozica:O:rozica:V:rozica:I:rozica:T:rozica:O!!!!!!!!!!!!! Lepa novička, zato samo pozitivne misli, pa še mal jih nam posod.;)
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 8:26:51
|
|
|
|
biba77
|
Cestitke :nosecka:!!!!!!!!!!!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo: in drzim pesti: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da bo vse ok!
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 8:28:40
|
|
|
|
Azaleja
|
Čestitke! :bravo::bravo: 9nebesa :bravo::bravo: Lp, Azaleja :rozica:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 8:59:39
|
|
|
|
PiaM
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: :rozica:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 9:07:11
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::rozica::roza::darilo::duda::)-:metulj::angel::darilo::modri::bravo::rozica::love:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 9:16:15
|
|
|
|
marrusa
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 9:26:21
|
|
|
|
Ada
|
Joj, zlate ste! Hvala vsem za dobre želje, tudi vam jih pošiljam! Mogoče še samo povem, kako je s temi presnetimi znaki :nosecka:, glede na to, da sem jih do včeraj kar lepo število mesecev iskala pri sebi... V prejšnji nosečnosti je bilo drugače, sedaj pa kar nič posebnega, kot en močnejši PMS... razdražljiva, občutljive prsi, neko dogajanje v trebuhu... ampak tako je bilo skoraj vsak mesec! Tako da so ti znaki res varljivi.
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 9:32:24
|
|
|
|
girly
|
superca :bravo::bravo::bravo: nč mislit na to, ti samo pozitivno misli in s tvojo :duda: bo vse ok, boš vidla!saj vaju :angel: čuvajo, tko da nč bat. držim :miska: za vaju in eno :rozica: za mamico pa eno :racka: za vajino :duda: pa :kava: tvojemu :love:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 9:51:18
|
|
|
|
Urska61
|
Držim pesti!!:bravo::bravo::bravo: Urška61
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 10:10:09
|
|
|
|
mujcek
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kdaj si pa imela zadnjo M???? Glede znakov se strinjam s tabo, tudi pri meni ni bilo nič posebnega (sem pričakovala več) :zmeden2:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 10:14:49
|
|
|
|
Ada
|
Mujcek, zadnjo :hudicek: sem imela 14.3. Pa ti? Verjetno malo prej, kajne?
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 11:14:29
|
|
|
|
aljča
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Ada,čestitam:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:zdaj pa lepo pazi:modri::roza:in počivaj.Držim pesti, da bo vse tako kot mora biti.:pujs::pujs::pujs::pujs: l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 12:54:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ada, če jst čestitam:bravo::bravo::bravo: in ti želim, da bi bilo tokrat vse lepo in prav:rozica::miska::rozica::miska::rozica: Tinka
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 12:55:51
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj, ne "če jst" ampak "ŠE JST":ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?