|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce, kaj se mi dogaja?
15.11.2007 8:37:57   
leonida
Punce res ne vem kaj se mi dogaja. Mislila sem da sem nosečka, ker se mi je + zelo rahlo rahlo obarval,kasneje izginil.Vse znake sem imela. Evo ga zlomka dobila user posted image ,ki jo imam ponavadi 6 dni. Bila je grozno boleča za ****user posted image . Ko sem delala testek je bil -.Dva dniuser posted image sem imela ful svetlo rdečo kri.Tretji dan neki rozast izcedek in neko sluz.Tako je bilo še naslednjih 3 dni.Od tega je zdaj sem zaključila user posted image 5 dni. Nakar so me začele prsa srbeti in malo boleti imam nek prozoren izcedek in boli me v spodnjem delu trebuha.Ne vem kaj mi je bilo včeraj sem opet testek nardila poglej ga zlomka opet rahel +,ki je kasneje izgilnil. Ne vem kaj se mi to dogaja??? Katera vsaj približno ve?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 15.11.2007 22:31:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PUNCE KAJ SE MI DOGAJA ?
15.11.2007 8:44:16   
vita80
Najbolje je, da greš v ZD na krvni test in se 100% prepričaš.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2007 8:50:49   
muki1
Morda si bila noseča in je šlo za ss user posted image
Kar pojdi k zdravniku, da se kaj ne zakomplicira.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2007 8:56:21   
Janya
Pojdi čimprej k zdravniku, ker gre lahko tudi za izvenmaternično nosečnost.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2007 8:59:22   
maja24
Ja se strinjam z drugimi.Sej ti bo G najbol znala svetovati.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2007 9:31:55   
lelaval
Čimprej k G. Morda res gre za ss ali izvenmaternično nosečnost,sploh, če ti je test pokazal +.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2007 10:16:47   
šemalo
pojdi k zdravniku.....ne tvegaj!user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2007 11:33:28   
ajam27
Kot prvo bi ti svetovala, da za nasvet čim prej pokličeš svojega G, kateri ti bo svetoval kako ukrepati v tem primeru. Morebiti je res šlo za ss (upam, da se motim!) in v tem primeru boš v vsekakor morala na pregled.
Držim pesti, da se bo vseeno izšlo tebi in user posted image  v prid in da si user posted image .
Še user posted image user posted image user posted image  za srečno novico!!!

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2007 14:56:21   
kodrana
leonida jaz sem imela tudi, ko naj bi M dobila krče-in to močne-prej nikoli, pa krvav izcedek.. potem sem naredial test, ki je bil +.. in je kasnej tud ta + izginil.. to ne smeš potem več upoštevat.. krči so se umirili, krvavela nisem več in sedaj sem v 12T.
jaz bi rekla, da lahko tole nakazuje na grozeči splav. pri izvenmatrinični nosečnosti po moje ne bi prišlo tako hitro do grozečega razpoka jajcevoda, saj je zarodek še premajhen.. oz ga verjetno še sploh ni..
pojdi do g., pa krvni test tudi ne bi škodil..
želim ti vso srečo.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2007 16:41:47   
cukica
Pozdravljena!

Na tvojem mestu bi šla v zdravstveni dom po na potnico in v najbližnjo GK.tudi jaz sem imela tak primer izkazalo se je da gre za izven maternično nosečnost.Raje pojdi čimprej in ne čakaj.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2007 20:33:43   
leonida
ampak punce jez ne krvavim nič več.Imam sam ful prozornega izcedka.Če bi šlo za izvenmaternično bi me bolelo da nebi mogla stat.Mene pa sam špika po jajčnikih.Zelo sem zmedena

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2007 22:23:44   
cukica
Leonida mene ni nič špikal pa bolel in sem bla čist o.k. pa je bila izven maternična nosečnost.Nič ti ne bo če greš do zdravnikov.Moj namen ni da bi te strašila pojdi tja da te pogledajo.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2007 6:45:22   
Skye
Leonida predlagam ti, da greš opraviti krvni test bHCG...le ta ti bo razjasnil vse dvome...pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2007 9:52:03   
leonida
oj.Kaj pa pravite nato? Včeraj zvečer sem prišla iz službe čist ok.Se vsedla,tisti trnutek mi je postalo full slabo in slabo in slabo.Eh sem si mislila da  spet psiha.Ampak slabost ni popustila.Ampak tako slabo da mi gre na bruhanje...Danes zjutraj pa isto slabo.Pa na blato ful hodim.Ampak nimam driske.Moram opet test nardit.Kaj pa če tisto sploh ni bila menstruacija?

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.11.2007 9:55:20   
kodrana
leonida pojdi do g., da ti potrdi ali je nosečnost..
kolegica je zadnjič delal test in je bil +. šla je do g. in je mislila, da je noseča 6T, na uz je g. rekel, da je plod velik za 11T. šok.
ja, nazadnje je imela tako čudno M, nek rjav izcedek, pa krvavela je.. ampak ni bila očitno prava M. je šla čez par dni že ne nuhalno in je vse ok.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.11.2007 9:58:12   
leonida
oj...jaz se počutim kot cunja,kod da bi presevala par noči.Mačkasta.Tak občutek imam.Je bila tašča zdaj pri meni doli,pa mi pravi ja kakšna pa si kaj si kaj bolana...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.11.2007 11:33:08   
Anonimen
Odgovor članu kodrana:

Nobene nočem strašit s to nuhalno, ko je vse OK... Jaz sem imela tudi vse OK, nuhalno in DHT (na amnicentezo potem nisem šla ravno zaradi tega ''vse OK''), rodila sem punčko z DS

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.1.2008 15:29:38   
Colicka
Pikice, bodite zares pripravljene na vse ...sama poznam osebno primer, ko so tudi rekli, da je vse ok, pa potem ni bilo ...DS + še  neka bolezen ...tako da ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.1.2008 20:30:54   
Anonimen
Mislite, da se potemtakem splača narediti š kakšen test samoplačniško? Po mojem ja. Npr. kakšen trojni presejalni, biopsijo horionskih resic,... amniocenteza se mi zdi, da stane okoli 500 EUR. 

(odgovor članu Colicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.1.2008 20:44:44   
Anonimen
Tako kot pišejo punce, NS je lahko OK in kljub temu rodijo otroka z DS, pa še s kakšno napako (srčki so zelo pogosta napaka pri teh otročkih)
Urskaj, jaz bi ti vsekakor svetovala še kakšen test. AC je res draga je pa edina 100% in z najmanjšim tveganjem za SS - pri biopsiji horionskih resic je tveganje za SS večje. Je pa prednost v ceni, pa prej se naredi - nižja nosečnost kot pa AC. Če veš, da drugačnega otroka ne boš mogla sprejet, naredi vsaj še kakšen bolj zanesljiv test poleg NS

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.1.2008 21:54:41   
Anonimen
Na kakšne teste ste šle nosečke?
Ne da ne bi mogla sprejeti otročka, ampak sigurno bi vsaka mamica naredila vse za zdravega otročička, vključno s testi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?