|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce, je že kaj novega
1.12.2004 15:06:51   
pupika
Punce, ki jo še vedno čakate a vam kljub negativnim testom, še vedno zamuja, je že kaj novega.

Pri meni je še vedno isto, M zaenkrat še ni pokukala.
Tole čakanje pa res ubija, mislim da bo res najboljše, da gremo kar na pregled k G.

Za vse nas :angel::angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Punce, je že kaj novega
1.12.2004 15:58:31   
pety78
Jaz jo (ne)čakam. Sicer še ne zamuja. Jutri ali pa v petek naj bi prišla po tastarem. Ampak srčno upam, da je ne bo. :)

Znakov ni nobenih,za razliko prejšnjega meseca, ko sem imela vse, kar je možno.....:)- :)- :)- :)- :)- :)-

Upam, da bo veseli december res veseli....da bo miklavž kaj prinesel...recimo :modri: :)

Lp

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Punce, je že kaj novega
1.12.2004 16:34:29   
Nikita
Pety78 sma na istem :bravo:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Punce, je že kaj novega
1.12.2004 17:43:29   
naja78
jaz tudi.pa saj punce gremo pa z novil letom v ponovni srečnejši zagon.kaj pravte???držim pesti pa porčajte.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Punce, je že kaj novega
1.12.2004 19:24:42   
Neža81
Pupika, meni še vedno zamuja M, ol njej pa ni ne duha ne sluha. Testik še kar kažejo negativno, znake pa mam vse ta bodočo nosečnico (al pa mi ti znaki napovedujejo M). Prsi me še vedno fuuuuul bolijo.

Upam, da bi vse zagledale :modri::roza:.

Neža:rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Punce, je že kaj novega
1.12.2004 19:52:36   
žužu
uspešno še čakam, testa še nisem šla kupit, čeprav me mika, a k sreči nimam časa. do ne :hudicek: pa je še kar nekaj dni.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Punce, je že kaj novega
1.12.2004 19:55:00   
cmokec
Jaz je pa ne čakam, ker je prišla v petek. Tako da vam posodim moje :angel::angel::angel: in držim :miska::miska:, da boste vse ponosno javile, da ste zagledale:modri::roza: in da ste nove :nosecka:

cmokec

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Punce, je že kaj novega
1.12.2004 20:02:03   
baguSka
mene je pa strah delat test.:zmeden:
tok si želim da bi bla, da se bojim da bom preveč razočarana če nism.:((
rada bi počakala fanta do sobote da bo zravn, po drugi strani pa sm čist neučakana..
Zmešal se mi bo!!
Lp,Tadeja.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Punce, je že kaj novega
2.12.2004 7:02:27   
Sugy
pupika, Neža, tudi jaz je še nisem dobila. Včeri sem spet delala baby check mini in spet negativen. Sploh ne smem imet testa doma, ker ne vzdržim, da ga ne bi probala:)Če je do sobote ne bo, bom šla po CB.

Ampak čudno mi je, da me boli samo leva dojka in bradavica...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Punce, je že kaj novega
2.12.2004 7:48:38   
pupika
Ojla pupike,
Pri meni še vedno vse po starem, M še vedno ni in tudi ne kaže, da bi prišla. Včeraj sem delala test Baby Check in zopet negativno. Res ne morem ven iz svoje kože, da ne bi probala vseh testov kar jih obstaja. Včeraj zvečer me je prijela taka slabost,da sem mislila da bom morala it bruhat. Na srečo je kmalu minila. No sicer sem bila pa vesela te slabosti, ker to tudi nekaj pomeni.

Pupike vsem nam želim, da bi končno zagledale :roza::modri:

Jaz se bom šla danes prijavit k ginekologinji.

LP, :kuza::kuza:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Punce, je že kaj novega
2.12.2004 8:08:01   
Natka1
Sem na istem kot vse ve, Neža, Pupika,...
M:hudicek: mi zamuja, znakov, da bi prišla od nikoder, občasno me napade kakšna slabost in se mi vrti, ampak pri meni ni nujno, da je to to. Imam namreč zelo nizek pritisk. :zmeden2:

Jutri bom kupila nov test, če obiska te nezaželjene gospe še ne bo. Upam, da to, da mi tako zelo zamuja pomeni kaj lepega. Upanje ostaja dokler je ni, kajne.

Vsem vam, ki ste v pričakovanju :modri::duda::roza: želim, da čim prej ugledate :modri::modri::roza::roza: .

Natka

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Punce, je že kaj novega
2.12.2004 8:20:52   
pupika
Ampak, ta mesec nas je pa res veliko, kinam kljub zamujanju testi kažejo negativno. Mene res že ubija tale negotovost.

lp, :kuza::kuza:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Punce, je že kaj novega
2.12.2004 8:46:21   
baguSka
Še ena se vam pridružuje. Sicer mam še dan pred M, ampak sm dons zjutri delala BC in sm bla žalostna. No tud jst nimam še znakov oz. še nič ne diši po tečni teti tako da malo upanja le še mam. Sicer pa me je moj piščančk že potolažu, da bova pač mesec dni starejša starša in da nej se ne sekiram.
Lp, Tadeja.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?