Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Punce, jaz vas mam res rada... 24.9.2007 20:14:53
|
|
|
|
Antigona
|
Rija klikni na promet, pa potem na reklamacija ob znesku za katerega te zanima kdo je nakazal. Napiši da bi rada vedela kdo je nakazilo opravil. Oni dobijo kopijo nakazila iz katerega je večinoma razvidno tudi kdo je nakazal in ti bodo odgovor poslali nazaj na Klik. Potem boš imela vsaj ime in priimek in iz tega razbrala komu moraš poslati pumpico. A ja, pa hvala za pumpico, čeprav je že nekaj časa minilo od kar sem jo dobila ... A ja, pa to s Klikom je preverjeno, sem občasno pomagala kolegom, ko pa pridem iz porodniške pa grem delat k njim...
|
|
RE: Punce, jaz vas mam res rada... 24.9.2007 20:19:45
|
|
|
|
rija
|
sem že razmišljla o tej reklamaciji, sam tam piše, da moram neupravičeno reklamacijo plačat po ceniku. nebi si rada delala stroškov po nepotrebnem....a ti je o tem kaj znano? bodo pač punce same ugotovile, komu nisem poslala pumpice..... hvala ti.
|
|
RE: Punce, jaz vas mam res rada... 25.9.2007 14:04:53
|
|
|
|
Antigona
|
S tem da preveriš, kdo ti je nakazal, nimaš nobenega stroška. To ni neupravičena reklamacija. Odgovor pa dobiš samo v Klik. Nekaj stroškov bi bilo če bi želela kopijo nakazila, ampak tega niti ne potrebuješ...
|
|
RE: Punce, jaz vas mam res rada... 25.9.2007 14:49:49
|
|
|
|
rija
|
super hvala ti. bom danes na veliko reklamirala.....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?