Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:05:40
|
|
|
|
chips
|
oj jaz sem danes naredila test pa pe vedno nič:((:((:((:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:08:13
|
|
|
|
Kris
|
:hudicek:Chips, si bila prehitra? Kdaj je pri tebi dan D, ko naj se ne bi :hudicek: prikazala?
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:10:56
|
|
|
|
mujcek
|
Danes še pri meni nič novega, jutri pa verjetno že kaj pride:hudicek::grrr: Tudi namišljeni znaki počasi izginjajo in z njimi upanje:((
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:12:14
|
|
|
|
baguSka
|
Moji novi znaki: NO :sloncek::sloncek::sloncek:NO :duda::duda::duda::duda::duda:
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:13:29
|
|
|
|
wawa
|
:)-:)-:)-:)-:)-baguska ti pa si mi:)-:)-:)-:)- kaj pa ko bi veliko:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa NO (če že hočeš):duda::duda::duda::duda::duda:?????????????
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:14:02
|
|
|
|
mujcek
|
O baguska :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:14:02
|
|
|
|
biba77
|
Baguska :zmeden::zmeden::zmeden: NO :sloncek::sloncek::sloncek:????? No, tisto posledico razumem...:ups:
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:16:28
|
|
|
|
kiky
|
ojla,....nič še novega :hudicek:,ne pričakujem ker ni zaželjena pa niti povabila je nisem. bomo videli tam okoli 03,03,kaj se bo zgodilo,... :zmeden::zmeden::zmeden: kiky
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:18:58
|
|
|
|
biba77
|
Punce, jaz jo rabim 4.3. al pa 5.3., tak, da jo kar k meni posljite. sem v tujini, tak, da bo res dalec od vseh potencialnih :nosecka:, velja? :):):)
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:20:45
|
|
|
|
billa
|
moj je danes 21. dan, tako, da sem še daleč od :hudicek:, upam, da zelooooooo daleč;)
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:21:10
|
|
|
|
kiky
|
NO ASTRA, :hudicek: BOM KR SPOROČILA NAJ K TEBI PRIDE,.
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:21:11
|
|
|
|
baguSka
|
Jah punce tko to je... Mojga pač med tednom že tko ni a ne.. Pol pa pride vikend in je skoz en laufanje pa kr neki in pol pač nč ne sexamo. Ta tedn je pa že ceu tedn doma in se men tale M že od petka vleče.:zmeden: Tko da mi niti ne paše, moj pa u pondelk spet gre. In bo spet en tedn naokol. Pa spet zaposlen vikend. Itn. Navijam za boljše čase!:)-
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:25:28
|
|
|
|
biba77
|
:(:(:( Zal mi je, Baguska...:rozica::rozica::rozica: Mogoce pa bo M tudi pred ponedeljkom odjadrala in potem je pa zopet mozno, ne? :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:27:30
|
|
|
|
Nyah*
|
Huh baguska, tole je pa ze kr neke vrste stradanje od :sloncek::sloncek::sloncek:.:)-:)-:)- Midva sva ful pridna vsak dan, ker sem pac spocita na pocitnicah, upam da :hudicek:do 6.3. ne pride, pa potem koj za 8. marec naredim test in jupiiiiiiii:roza: :modri:dam tudi jaz mojemu darilo za dan žena:rozica::)- Upam da bo!:bravo::miska::pujs: Astra, a jo lahko proooooosim tudi jaz k tebi posljem? Samo da je ne bos poj mela cel mesec, k jo bomo vse k tebi sibale :)-:)-:)- LP
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:30:38
|
|
|
|
anadejka
|
Ojla.Jest mam pa glih danes O in sva z lubitom učer veselo :sloncek::sloncek::sloncek:. Jaz sem potem zaspala,ker sm bla že full zmatrana,on pa me je kšno urco kasneje zbudil in sva še enkrat :sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo:. Upam da se bo kej prjelo!!!:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:32:45
|
|
|
|
Nyah*
|
vauuuuuuuuuuuuuuu supeeer vceri je bla se polna luna in je baje dobor vplivala na :nosecka:! Midva sva tudi :sloncek::sloncek::sloncek:! Upam da bo, upam da bo:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:33:01
|
|
|
|
baguSka
|
Ah Astra nč nej ti ne bo žau.. Men ni!:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:36:29
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pa k men jo pošljite:kuza::kuza:, da bova potem z možekom lahko :sloncek::sloncek::sloncek: Prosiiiiim:bravo::bravo::bravo: Včeraj sem dve šalci krvomočnice spila, da bi se že končno kej ulilo pa nič, ne duha ne sluha. Na zadnje sem jo mela 15.1., mislim, pa kje:hudicek: se zdej potika, spet tam kjer je nebi blo treba:grrr: Tle bi rabla zdej en znakec, ki gor pa dol skače:)- Tinka
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:45:45
|
|
|
|
Nyah*
|
Hej Tinka, upam da Krvomocnica ne pomaga, da :hudicek: cimprej pride :(:zmeden::grrr:. Jaz jo namrec vestno pijem, pa :hudicek: nocem niti blizu! Midva sva pridna :sloncek::sloncek::sloncek:, krvomocnica naj tebi prinese:hudicek:, meni pa :duda: ok?
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:47:51
|
|
|
|
biba77
|
Meni jo lahko vse poslete, samo prosim, v vec delih, da ne izkrvavim, ce boste vse naenkrat... :(:( Sprejmem jo pa se za naslednji ciklus, velja? Pobiram narocila: . . . Stradanje od :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:50:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ne, krvomočnica naj bi pomagala pri prekrvavitvi maternice, da se sluznica fajn zadebeli in ker pri meni zdej ni blo nič:sloncek::sloncek::sloncek: bi orala bit posledica Franca:hudicek:, pri tebi pa:duda: Tak da jst sei grem zedj spet skuhat eno šalco;) Tinka
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:50:30
|
|
|
|
Kris
|
Če me bo moja :hudicek: razumevajoča, ti jo pošljem, pričakuješ jo lahko okrog 5.3.. Ne pozabi ji izreči dobrodošlico - saj veš, da se ne premisli in se mi vrne, čreprav pri meni res ne bo dobrodošla.
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:51:38
|
|
|
|
Kris
|
Sorry za te slovnične napake. To se rado zgodi, ker hitro tipkam.
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:52:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
joj kake napake:)-:)-:)- Astra zdej smo pa že tri s Piko vred, a bi me morale tud kak voodoo ples odmigat:zmeden: Tinka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?