|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punčke 12 let
18.8.2009 20:39:32   
Anonimen
Nekaj bi rabila za darilo, pa me ne vem, kaj jih zanima. Se kaj otrosko pocukranega ali ze nekaj bolj "pubertetniskega"?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punčke 12 let
18.8.2009 20:41:50   
dašabina
moje je bila stara 12 let in ima rada že bolj odrasle zadeve: parfumčke, uhane, ličila, kakšne take fensi šalčke so letos zakon v razredu, pa odštekane majčke, še vedno pa ustvarjalni material ala za uhane, ogrilice, take zadevce...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2009 20:46:42   
Anonimen
Aha, hvala, dašabina...jaz pojma nimam user posted image .

Kaj pa za punce pomeni "odstekana" majica? Kaj je lahko gor napisano ali narisano?

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2009 20:54:31   
Tjašy
Jaz imam tudi 12-letnico in mislim,da jih zanimajo čisto najstniške stvari-kičast nakit,parfumčki,laki za nohte,.....najstniški nahrbtnički ali torbice,.....dnevnik,.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2009 21:34:09   
Čebel@
od prijateljice hčera obožuje RBD in vse kar je poezano z njimi

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2009 21:40:40   
Tjašy
Naša je bila tudi dooolgo obsedena z RBD,.......a mislim,da je to že pri večini najstnic mimouser posted image Modna muha pač,....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2009 22:54:10   
hmm...
Mogoče kakšna šolska torba, ker se ravno šola bliža.

Drugače pa tisto, kar so že predhodnice povedale.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2009 23:33:53   
pravljica
modrček user posted image  prstan in ostali nakit user posted image  na majčki kaj od hannah montana ali high school musical user posted image  bon za frizerja (če ima dolge lase, da jih mogoče navije ali kakšne kitke splete ipd.), bon za manikuro (lepo otroško nalakirajo nohte, nič pretiranega in se jim to ful dobro zdi), kakšno frajersko spodnje perilo, spalna srajca...tako sklepam po naši punci user posted image  al pa kakšna knjiga, če rada bere, sam to je dobro vprašat, če že nima in kaj bi sploh brala

yeah, thats me ;)

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2009 8:04:09   
mojamura
jaz sicer nimam hčerke, imam pa 12-letnega sina (1,70 m in 45 št. noge, pa 68 kg). če bi bilo darilo za fanta bi predlagala kakše sprej axe ali oldspice...nam kopalnica še eno uro po tem dišiuser posted image

za punco pa tudi kaki parfum....lak za nohte....kaki nakit (ne zlatega).

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2009 10:25:19   
alda
NAŠA šjora bo imela okt.12 let . in mi že zdaj skoraj vsak dan raportira seznam daril, da ne bi slučajno kaj pozabila user posted image :
: majca od Slipknot ali pa Zablujene generacije...no lahk je tudi kaka z kakim odštekanim motivom: žaba, pa un playboyev zajček
al pa hallo kity
- parfum
- usnjene zapestnice,...ki so baje fulll inn
-copate allstarke al pa converse..platnene seveda in visoke...pa ne kake "fejk"user posted image
-ja lahk pa kako kul pisalo: hallo kity

....no naša je trenutno obsedena tudi s to Hallo Kity..in je bila full vesela torbe za čez ramo , s tem motivom

..upam, da sem ti s našim spiskom kaj pomagala user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2009 14:55:21   
silvya
Res kakšen parfumček, spodnje perilo (komplet z modrčkom) kakšna knjiga za najstnike, čeprav moja zna biti zadovoljna tudi z dobrimi barvicami in risalnimi listi in kakšnimi posebnimi kuliji... itak zmeraj nekaj riše. 

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2009 17:48:38   
Anonimen
Ok, hvala.

A to so kaksni posebni parfumi za najstnice?

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2009 18:53:10   
jar
lako jo naročiš na revijo Smrklja (pol leta je 10 eur in sebe narediš kot plačnika njo kot prejemnika). je glih od ene 12 leta naprej.

parfumi so kar konkretni, taki kot za najstnice pri 19ih, uredu je tudi skinny perilo, glede majčk pa ne vem, pri nas ima najraje vse v črnem

< Sporočilo je popravil jar -- 19.8.2009 18:58:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.8.2009 20:32:30   
Tjašy
Naša je za rojstni dan dobila od tetke parfum Rebelde in res diši.Kupljen je bil v DM.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.8.2009 21:10:18   
Anonimen
lako jo naročiš na revijo Smrklja (pol leta je 10 eur in sebe narediš kot plačnika njo kot prejemnika). je glih od ene 12 leta naprej.

sm glih zanč bla z našo tamalo nekje in me je mogla čakat in sem ji za tačas tale krš kuplauser posted image me je na rit vrglo, notri prispevki v stilu - kako se vesti, da boš fantom všeč, kaj storiti da bo vajina veza trajala itd.user posted image

haloooo!! to so 12letnice...pranje možganov že zdej, pol pa nadaljevanj s kakim usranim cosmom in evo, pol pa mamo na dipoju teme, da te srat....

user posted image

(odgovor članu jar)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
19.8.2009 21:16:11   
Anonimen
jaz sem eni kupila dnevnik s ključkom in kemik, ki ima na vrhu radirko. je bila ful vesela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.8.2009 21:17:33   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ok, hvala.

A to so kaksni posebni parfumi za najstnice?

Ja. Malo poglej po drogeriji. Včasih imajo celo kakšen lušten kompletek (toaletna torbica s parfumčkom in tekočim milom, pa kakšno drobnarijo zraven).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.8.2009 21:18:42   
Anonimen
Ulla80, kaj ti predlagas?

Zaenkrat sem na nakitu iz perlic user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.8.2009 21:23:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ulla80, kaj ti predlagas?

Zaenkrat sem na nakitu iz perlic user posted image .

uredu siuser posted image

jst naši tamali sam knjige kupujemuser posted image kar je ostalga, ji pa gnar dam...pa si sama pol našpara za določene stvari, ki bi jih pač rada mela....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.8.2009 22:04:48   
Anonimen
Naša 12 letnica npr; ne mara RBD, da bi imela kaj od njih, ji je preveč otročje, čeprav jih rada gledauser posted image . Če jih ima pa rada pa predlagam CD - pesmi.

Drugače pa
- puzzle so dobrodošle v vsakem življenjskem obdobju, recimo take, ki ponoči svetijo
- dnevnik, smešna pisala, blokec itd
- bon npr od  Mullerja, ali iz kje drugje
- kakšno skrinjico za nakit, ogledalce
- knjigo Hej punca ali kakšno drugo, če je še nima
- uhančke (srebrne), nakit..

Glede parmufov in lakov pa ne bi, daj ji potem raje  denar in naj si sama kupi tiste dišave ali barve, ki so ji všeč, vsaj naši dve zelo radi sami zbirata stvari v trgovini. Ziher že ima kaj, ali pa mamico na skrivaj vprašaj, kaj potrebuje. Namreč hitro postane preveč stvari na kup, ki jih ne porabi. Tudi modrčkov ne, jaz jo moram vzeti za vse  v trgovino, da si zbere sama, ne upam si več kupiti brez nje zaradi velikosti in okusa.

Drugače pa odrasli za 12 letnico damo ali dajo kar denar, pa ga potem naloži na knjižico ali pa si kupi tisto, kar ji je všeč, sošolke, ko jih povabi, ji pa prinesejo pa praktične stvari kot so perle (tiste, za nakit, ne hama, ki so za zajčke pa punčke delat), stojalo za sliko, sladkarije itd..

< Sporočilo je popravil decembrka -- 19.8.2009 22:07:16 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
19.8.2009 22:20:04   
hmm...
Ja, knjiga Hej punca je super.Jaz bi jo takoj kupila za darilo.

< Sporočilo je popravil hmm... -- 19.8.2009 22:29:41 >

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.8.2009 8:42:31   
dašabina
sem se še spomnila, česa je bila naša zelo vesela. v mullerju sem najdla ene flomastre za poslikavo telesa, pa tud knjiga obstaja z vzorčki, zelo uredu, ko je več punc na kupu, zelo uživajo

evo vam dam link

http://www.tzs.si/eknjigarna/product_info.php?products_id=343

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?