Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punčka se nič ne govori. 18.6.2018 15:35:10
|
|
|
|
marjet1ca
|
Pozdravljene mamice... imam 23 mesecev staro punčko. Začelo pa me je skrbeti, ker še ne pove nobene besede. "govori" samo svoj jezik. Slišim jo recimo zjutraj ko se zbudi, da si sama sabo govori - tatata,tutubuubbo... tudi ko se igra, se celi čas "pogovarja". A brez konkretnih besed. Če se udari, se oglasi "ajs" če jo zazebe, ali pošpricam z vodico, reče "uš". Če kaj glasnega zunaj sliši, reče " ču" ču" ču. Ne izgovori pa še konkretnih besed. Recimo, mama, tata, babi, deda... Da jo dvignem, mi samo roke pokaže itd... Od kolegic, so mlajši otroci, pa jih slišim, da so veliko bolj zgovorni... Kakšne so vaše izkušnje. Me mora skrbeti? Hvala.
< Sporočilo je popravil marjet1ca -- 18.6.2018 15:36:28 >
|
|
|
|
RE: Punčka se nič ne govori. 18.6.2018 16:08:52
|
|
|
|
sončkimoji
|
imam sina 3leta, do predkratkim ni govoril nic, samo "svoj" jezik nekaj vmes med kitajsko in rusko . Noo zdaj mi gre ze ucasih na ziuce, ga nemorem ustavit. od zacetka govori cele stavke. Bo ze zacela govort, ko bo pripravljena :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?