|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punčke in njihov nakit
25.6.2007 21:13:17   
Anonimen
Naš oči pravi, da lahko mama nosi nakit, ki ga je hčerka dobila kot darilo (npr. pri rojstvu) dokler punčka ni dovolj velika, da ga nosi sama.

Jaz za to prvič slišim in me zanima, če je še kje takšna navada?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punčke in njihov nakit
25.6.2007 21:20:15   
metkica1
A res? No jaz ga od moje hčerkice ne nosim, da hranim, ko bo dovolj stara in mislim, da je prav tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2007 21:23:08   
Anonimen
Ja, čist resno. Je pa oči Dalmatinec.

On pravi, naj nosim, meni se pa čudno zdi user posted image

(odgovor članu metkica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2007 21:24:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

A res? No jaz ga od moje hčerkice ne nosim, da hranim, ko bo dovolj stara in mislim, da je prav tako.

Enako.

(odgovor članu metkica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2007 21:25:15   
Maxica
Moja dva fantka imata tudi nekaj zlata, ki sta ga dobila za krst, ampak mi niti na misel ne pride, da bi ga kdo drug kot onadva nosil.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2007 21:36:18   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Moja dva fantka imata tudi nekaj zlata, ki sta ga dobila za krst, ampak mi niti na misel ne pride, da bi ga kdo drug kot onadva nosil.user posted image  

Se podpišem.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2007 21:43:52   
sato
Tudi jaz sem nakit od mojih dveh shranila.
Kaj pa, če bi kakšno stvar izgubila? Bi lahko rekla hčerki, da je za rojstni dan dobila zlato verižico, ampak je žal ni več, ker jo je mami izgubila?

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2007 21:55:39   
Anonimen
Kaj pa, če bi kakšno stvar izgubila?

Tudi to je mogoče, ja.

Saj meni je bilo tudi čudno. Ampak očitno je tam taka navada; tako pravi oči in tudi prijatelji, ki so darilo podarili.

(odgovor članu sato)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2007 22:48:23   
Anonimen
Prvič slišim za kak tak običaj in me nič ne mika njenega nakita nosit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2007 23:19:06   
viv_
Jaz občasno nosim samo en Mirnin obesek, ker je nekako v kompletu z enim mojim prstanom in mojimi uhani. Ostalo imam pa spravljeno.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2007 1:05:03   
lelaval
Kar so dobili otroci, je njihovo. In, kar nosijo - nosijo, kar pa ne, pa hranim, da bodo nosili, ko bodo večji.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2007 7:29:45   
Lenny
Ja, v Dalmaciji je tak običaj. Žal ne znam razložiti, za kaj pri celi stvari gre, vem pa, da kolegica nosi verižico, ki jo je njen sinko dobil pri krstu. Mogoče je kakšna dalmatinka tukaj, ki nam bo razložila, v čem je bistvo. Ali pa jaz po dopustu user posted image
Različni karaji - različni običaji!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2007 7:40:52   
puncica
Slišala še nisem za to in se mi ne zdi prav je pa nosila moja svakinja uhančke, ki so bili za punčko, ko je bil moj dragi boter, me je sicer motilo ampak nisem rekla nič, ker jih nisem jaz kupila pač pa mož in on je tudi bil boter, njega pa ni motilo. Sam pa vem da tega ne bi nosila, ker ne pripada meni, pač pa hčerki.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2007 8:16:32   
caillou
Ah, kje pa. Mi ga imamo spravljenega in na vsake svete čase si lahko nadene okoli vratu zlato ogrlico. Eno je pri svojih treh letih v pičli minuti strgala kot za šalo. Ko se bosta s tamalim nehala ravsat, ji bomo pa nadeli kakšno zadevico.

Jaz ne nosim svojega, bom pa hčerkinega.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2007 13:26:50   
skuštrana
Ja, takšen je običaj  tudi v Hercegovini in v Bosni (med kristjani). Od mojega moža mama je vedno nosila njegovo verižico, ki jo je dobil za krst. No, še sedaj jo nosi, ker je moj mož noče.
Meni se že to zdi neumno, da dojenčku oz. majhnemu otroku kupujejo nakit oz. zlatnino, da pa potem to straši nosijo mi je pa še bolj čudno. Tudi naša čebela ima že kar nekaj nakita ( ima teto udarjeno na zlatninouser posted image ), pa meni na pamet ni nikoli padlo, da ga dam gor. Ga spravljam in ko bo dovolj stara ga dobi.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?