|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pulover za pudeljna
25.12.2006 0:20:40   
Katja6
Mi kdo zna povedat, kako zgledajo zimske kreacije za pudeljne. Jest bi za darilo naštrikala puloverček, pa pojma nimam kako. Modela nimam doma.

Hvala za vse ideje.

Kajta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pulover za pudeljna
25.12.2006 9:00:19   
Anonimen
To boš pa po mojem težko brez že enega puloverja naredila. A pudlja imaš pa doma?
Mi imamo en tak dežni plašček, ampak top je čisto nekaj drugega. Na enem forumu sem brala, da so ožali kupljene otroške brezrokavnike in to v pasu, in so jih imeli potem za pse.
A imaš kakšen otroški puloverček kje v bližini? Kakšen majhen? Ker vem, da sva medve s sestro, ko sva bili mali, pudlja v dojenčkove cunjice oblačile in so mu bile prav. Vse, od žabic, majčke in kapice.user posted image

(odgovor članu Katja6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2006 9:17:20   
Anonimen
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.12.2006 9:30:06   
Marogica
Moja sestra ima čivavo, pa včasih namesto "pravih" pulovrov kupi gamaše iz volne in jih prenaredi. Tako so oblekice za vsak dan narejene iz gamaš, "nedeljska" pa je kupljenauser posted image

Mogoče imajo tudi tako velike(široke) gamašeuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.12.2006 22:16:02   
Katja6
O, so dobri! Hvala. Ne kuža nimamo doma. Ima ga sestra od user posted image . Pa se njemu to tolk butast zdi, da tud slišat noče, da bi jest kaj takega štrikala. Meni je pa to nora ideja. Pa tolk se mi kužki smiljo, k se od mraza tresejo.

He je pa enkrat soldelavka priletela v pisarno (s pisarne se je videlo v trgovino) pa prav: "Pejd gledat, dol sta dva kužka, en je v usnjeni jakni, drug pa v rdeči puhovki!"  user posted image   user posted image Res sta bila napravljena, eden v rjavo, drug pa v rdeče.

Katja

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.12.2006 23:14:18   
Anonimen
Pomojem da bi na netu to nasla .. poskusi na www.dogster.com na forumu malo pogledat, te americani imajo svasta! Se celo kaki vzorcki so pa letos moderni itd ...

Ali pa pejdi v kako trgovino pogledat pasjo .. so ful drage te zadeve user posted image  (mislim, meni pac ni da bi dala 5-7k, pa se ne vem, a bi se Luni strgal v tem al ne .. pa se oci ne pusti, prav da sem zmesana user posted image )

Ima pa Luna kopalni plascek user posted image

(odgovor članu Katja6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.12.2006 8:16:30   
Anonimen
Pa se njemu to tolk butast zdi, da tud slišat noče, da bi jest kaj takega štrikala. Meni je pa to nora ideja. Pa tolk se mi kužki smiljo, k se od mraza tresejo.

user posted image , meni se prav čudno zdi, da moj sploh hoče sprehajat oblečeno Mišo. Miša ima en tak lep plašček, temno moder z ovratnikom z rdečega škotskega kara. Je kot ena inšpektorica. Zadnjič je mojemu en znanec rekel, če je psa v križu zagrabilo.user posted image  
Ampak se mi zdi, da je to trenutno ful IN. Pa tudi res je, da pri nas pomaga, če se s Tiborjem in psom dlje časa zadržujemo kje na dežju. Jaz in Tibor sva zaščitena pred dežjem, Mišo je pa prej včasih zelo zeblo, ko je bila mokra kot cucek. No, zdaj je pa ne. Pri  kakšnih pasmah, kot je čivava, pa je itak skoraj obvezno, da so oblečeni, ker jih res zelo zebe. Če le hoče pes, seveda.

(odgovor članu Katja6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2006 11:25:49   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

user posted image , meni se prav čudno zdi, da moj sploh hoče sprehajat oblečeno Mišo. Miša ima en tak lep plašček, temno moder z ovratnikom z rdečega škotskega kara. Je kot ena inšpektorica. Zadnjič je mojemu en znanec rekel, če je psa v križu zagrabilo.user posted image  

Lahko bi se z mojim user posted image Skupaj sprehajala -> ima zgleda enak plašček samo da je karo z bež barvouser posted image , no pa xl velikostuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?