|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pulmolog...inhalator
16.2.2007 9:44:34   
Dadi
Smo naročeni k pulmologu zato, ker želimo dobiti inhalator, ki ga pediater ne more predpisati. Naša pupa ima non stop bronhitise in težave s pluči.Naročeni smo v aprilu. Zanima me kolk radi predpišejo pulmologi ta inhalator(kompresorski)?

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pulmolog...inhalator
16.2.2007 11:33:33   
anajmad
Meni ni ne pulmolog,ne pediater predpisal recepta za inhalator,pa čeprav ima kronično bolezen ponavljajočih bronhitisov. Mal vse skupaj se mi je zdelo brez veze. En inhalator,ki stane tam od 50 eurov do 100 ne predpisujejo,eno blazino za NFT,ki pa stane dosti več pa komot. Jst sem ga kupila v I,kjer so dosti bolj kvalitetni in cenejši. Primerjava:pr nas stane cca 150 eurov,tam smo pa dali dobrih 40 eurov za enako stvar.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2007 0:09:38   
* Mateja *
Dvomim,d aboste dobili recept. Mi smo si ga tudi nabavili na svojo roko!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2007 20:38:52   
Moyca_
jaz sem dala za inhalator 6 ali 7000 SIT, za ta malo sem pa dobila istega na recept ko je bila v bolnici. Sem pa zadnjič rekla za inhalator za malega, ker sem mu ga sama kupila in je že skozi dalj dosti da bi imela novega. Pa sem dobila napotnico za pulmologauser posted image  Brzeveze, bom tam nekaj prosila pa tak ne verjamem da bom dobila če sem samo zato prišla. Bomo mu ga pač spet kupili

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2007 15:40:52   
Taša
Jaz sem dobila inhalatar na recept....sem kar fino težila, ker mi ga je brezveze kupovati, če ga lahko napišejo na recepr....Napisala, nam ga je naša pediatrinja...je pa res, da imava zelo, zelo pogosto bronhitis in smo sedaj tudi mi naročeni - sicer v lastni režiji - pulmologu...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2007 14:28:19   
Dadi
Taša a pa to ti je napislala tega kompresorskega? Ker je naša pediatrinja vprašala na ZZZS pa so ji rekli da tega lahko napiše le pulmolog.user posted image

Pa mi spet oba kašljata in malega vozim na inhalacijeuser posted image ... mož bo šel s taveliko aprila k pulmologu pa bo zihr dobil inhalator.....zna bolj težit pa dlje vztrajat kot jaz.user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2007 12:06:30   
Taša
Aja to .,..... meni je predpisala on plastični pripomoček za inhaliranje.... ki stane v lekarni bivših cca. 7.000 SIT... V začetku ni hotela kaj veliko slišati, potem pa sem jih zatežila 100 na uro...no potem pa ... pa veš da se mi je butast zdel, drugi so dobival na recept, jaz pa bi kupovala.....user posted image .... No mi imamo pulmologa v mesecu marcu....bomo vidli kaj nam bo povedala...
Nam je rekla naša pediatrinja  rekla da je edina rešitev, da jo izpišem iz vrtca...To pa zame glih ni rešitev.... Kok lahko sploh kej takega reče....da ti gre na bruhanje.....
Čimprejšnjo ozdravitev vam želim

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......