|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puder Vichy Normateit
13.3.2007 13:09:16   
ery
To je en novi puder, pa me zanima, če ga je katrea probala in kakšen se vam zdi?
za zdej bi rabla enega lahkotnega, pa prekrivnega vseeno, ker brez pudra ne hodim v službo...

Pa me zanima, če se tega splača kupit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puder Vichy Normateit
13.3.2007 13:23:25   
Anonimen
Pejd na vichyevo stran in si naroči testerček. Jaz sem ga probala in mi je super. Je pa kar dost prekriven ni lahek. Namenjen je pa mastni koži. Meni je res všeč in si ga bom kupila. 

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2007 13:26:05   
mišeka
No jaz sem ga probala, pa mi sploh ni všeč. Prvo ti ne prekrije vsega, tako kot je v reklami predstavljeno, druga stvar pa je, da se vse pozna na oblačilih (če imaš srajco z visokim ovratnikom, jakno z ovratnikom...)

V glavnem tudi jaz poskušam dobiti dober obstojen puder.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2007 13:29:10   
Anonimen
Mišeka a si že probala od niveje mat with rice?
Men je tud ta dober. Sam se mi zdi da je vichy bolj prekriven. Pa men je všeč k se ful lepo razmaže. Pulijev pa itak ne nosim. Pa men gre itak vsak puder na obleke.

(odgovor članu mišeka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2007 13:34:16   
mišeka
Ne Karin, tega še nisem probala ampak ga bom ziher, ker jaz zelo težko najedm puder k mi odgovarja. Rada imam takega, ki se ne pozna na oblekah. Hvala za idejo, ziher ga probam pa sporočim kako je, pa v načrtu imem še probati nov od L'oreala, k tudi baje ima formula za obstojnost (to, da si ne mažem srajc pa jaken)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2007 10:13:38   
violinski
Karin24, jaz sem si naročila vzorček, pa ga še nisem dobila - koliko časa pa si čakala nanj?

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2007 10:15:16   
filipinka
Vceraj sem to prebrala in takoj v lekarno po tester! Danes mam ga gor in  mislim, da ni slab! Porocam jutri, kako bo zdrzal do vecera!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2007 10:23:41   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: violinski

Karin24, jaz sem si naročila vzorček, pa ga še nisem dobila - koliko časa pa si čakala nanj?

Jaz sem ga naročila pred 14 dnevi pa ga še nisem dobila.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2007 10:46:24   
ery
A veste kaj? če je ta Vichyjev puder res bolj "težek", potem ni zame, čeprav rabimj bolj prekrivnega. No danes sem spet dala iz poličke v koplanici puder od ISA DORA-Hydralight in sem se namazala, ker je lahkoten, pa dost prekrije, lepo podlagfo naredi,,,in sem ugotovila, da mi je še najboljši-seveda v teh toplih mesecih!!!
Ko pa je bolj mrzlo, pa res rabim bolj prekrivnega. user posted image

Filipinka, no poročaj..saj lahko že kaj prej kot pa jutri... Sem firbec... user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2007 10:54:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

IZVIRNO SPOROČILO: violinski

Jaz sem ga naročila pred 14 dnevi pa ga še nisem dobila.

Jaz sem ga dobila čez ene 14 dni. Tako da ga boste verjetn hmal dobile.

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2007 17:45:59   
Anonimen
Meni noben Vichyjev iz testrejev ni bil všeč.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2007 18:08:49   
soncece24
Kje ste testerje naročile? JAz ne vem al sem slepa, ampak na njihovi strani jaz ne najdem nič za naročit. Naj mi ena please link prilepi, kje lahko tester naročim.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2007 18:10:41   
Anonimen
Jaz sem testirala kar tiste iz revij.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2007 18:17:34   
soncece24
Aha, potem pa boljše, da grem v lekarno al pa kupim ene par cosmotov user posted image user posted image Hvala za info.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2007 18:24:54   
Anonimen
soncece v tanovi evi je testerčekuser posted image -sam za info. da ne boš preveč cosmotu kuplauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
14.3.2007 18:32:01   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

soncece v tanovi evi je testerčekuser posted image -sam za info. da ne boš preveč cosmotu kuplauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.3.2007 21:01:04   
muška
ISA DORA-Hydralight

Ery, kje se pa tega dobi?  Jaz si tudi želim enega lahkega, ker se itak zelo malo pudram in bi rada takrat ko se, zgledala čimbolj natur user posted image

Imam pa normalno kožo in svetlo polt. Bo?

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 17
15.3.2007 9:04:29   
ery
Muška, ojla.

Jaz sem ta puder od Isa Dore kupila v Mercatorju  v Beautique (ne vem če sem prav napisala user posted image ). In mi je ena prodajalka ful svetovala tega in zdej se kar s tem mažem spet, ker mi je najboljši, pa še mozolji se mi po njem ne delajo. Stane pa okrog 3000 sit.

papa

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.3.2007 12:03:34   
filipinka
No, da porocam: Vceraj sem bla ves dan na terenu, tak, da nisem make-upa ni
popravljala in moram recti, da sem zvecer se kar dobro zgledalauser posted image . Edino me malo moti, da sem se po enih 8 urah zacela svetit po celi faci. Mislim, da puder ni slab, zdi se mi, da je lahek, ne tezek kot pisete nekatere. Ce bom ga kupila pa se ne vem, grem se po kaksen tester kam v drogerijo!
Skartka poskusite, pa boste videle ali vam odgovarja ali ne! Testerje pa itak majo v vseh lekarnah, ne vem zakaj jih narocate, ce je tako dolgo za cakat!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.