Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 6.8.2008 13:56:53
|
|
|
|
maja1488
|
Jaz sem imela lancomovega in je super. Sam se ne spomnim več kateri je bil. Zdaj imam chanella in je tudi dober, sam je bil tisti boljši. Bi pa zdaj kupila diorja Forever. Maskara...hm, clinique zelena mi je všeč, pa od nivee una z gumijasto ščetko.
|
|
|
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 6.8.2008 15:03:27
|
|
|
|
3T
|
Jaz sem recimo že vsaj 5 let zelo zadovoljna s Collistar-jevim pudrom.
|
|
|
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 6.8.2008 22:42:30
|
|
|
|
ery
|
Maja1488, dane sem šla jaz malo sparševati za pudri in ne boš verjela, prodajalke so kar hvalile Dior Forever. Pol pa še tvoj odgovor vidim... in sem šla še na PL gledat in ga hvalijo, tako da bo gotovo tudi v moji kopalnici pristal.
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 7.8.2008 8:07:18
|
|
|
|
ženska
|
Kaj pa cena?
|
|
|
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 7.8.2008 9:11:16
|
|
|
|
maja1488
|
Cena nimam pojma. Po mojem med 25 in 30 evri.
|
|
|
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 12.8.2008 11:50:57
|
|
|
|
asso
|
Jaz imam Lancomov puder že več kot 5 let in zaenkrat ne menjam. Maskaro tudi tam nekje in to Collistar (sprejemljiva cena in super maskara - se ne packa, ne dela grudic in traja zeloooo dolgo).
|
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 19.8.2008 9:39:29
|
|
|
|
Calena
|
Ojla, Tudi jaz uporabljam Lancomov tekoči puder (Teint Idole Ultra) že vrsto let in sem z njim zelo zadovoljna, ker ne pušča madežev na oblačilih. Tudi maskaro uporabljam kar Lancomovo Flextencils. Lp, Calena
|
|
|
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 20.8.2008 13:24:44
|
|
|
|
martita
|
Od kar sem odkrila Lancomov puder se ga držim. Trenutno imam COLOR IDEAL. Z njihovimi maskarami pa nisem bila zadovoljna. Sedaj imam Clarinsovo a tudi ni bog ve kaj....tisto 1a še iščem....če jo najdeš, povej.
|
|
|
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 20.8.2008 13:30:46
|
|
|
|
nicimoja
|
Kje pa je vse mogoče dobiti omenjeni puder in maskari, ki jih navajate? Hvala, lp.
|
|
|
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 20.8.2008 16:19:03
|
|
|
|
martita
|
Izdelke od Lancoma dobiš v vseh bolje založenih parfumerijah a la Limoni, Muller, Maxi market, Beautique (al kako že) in še in še.
|
|
|
|
RE: Puder ...ima katera Lancome? 20.8.2008 19:04:31
|
|
|
|
dory
|
Jst sem bila z lancomom izredno zadovoljna. Sedaj pa sem prešaltala na tonirano kremo od clarinsa...tudi izredno zadovoljna...
|
|
|
| Stran: [1] |
S KOM ŽIVITEnataly33S kom živite v skupnem gospodinjstvu?sami s partnerjem/možem in otroci (
79%)
sama z otroci (
2%)
živimo staščo in tastom (
9%)
živimo z mojimi starši (
9%)
sem samohranilka (
1%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!