|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Psiholog ZD Vič podn podna
25.2.2007 15:00:33   
NinKa
Živjo,
v petek smo bili naročeni k psihologinji na ZD Vič, da pregleda našega 3 letnika.

Punce povem vam to je bil en tak kaos, da hujšga ne bi moglo bit. Podn podna, jaz še sedaj nisem k sebi prišla, sem možu (je bil zraven) rekla, da bom na ZD pisala pritožbo, pa mi je svetoval naj si najprej dušo tukaj spovem....

No, mi 3 je pridemo v ZD, čakamo ko bebci, da končno po več kot pol ure pride gospa ven in reče naj vstopimo. Miškota je blo strah in se je skrival za atijem, nakar se ta "psiho babnca" zdere na tamaučka, da naj noter pride al pa ostane zunaj, da se bo z očijem in mamo pomenila. Mene nažene not sedet, na malega pa se vsake par sekund zdirja, češ naj noter pride. Pa ji je rekel, da ne, ona pa njemu pol pa ostani zunaj, men je vseeno, te sploh ne bom registrirala. Čakte malo,  že tukaj mi je začelo smrdet in sem postala malo skeptična o profesiolnosti te ženske. No, sledil je pogovor z nama, o temah kot, če kateri od naju veliko z doma, o tem če se z možem veliko kregava, zakaj naš miško ni nikoli maral dude, .....bedarije, ki za moje pojme ne sodijo vmes.

Pol pa naj bi začela z miškom....mali je ni šoral, ker se je cel čas nekaj zdirjala nanj, da naj to naredi, naj takoj nariše krog, naj takoj sestavi stolp,.....pa saj je vse naredil, ampak njen način....bog se me usmili....nakar izjavi, ko res več ni hotel sodelovat, da naj zaboga že jaz kaj naredim, ker ona ne more vzpostavit stika s tamalim in kaj jaz mislim, zakaj noče sodelovat. Jaz sem ji rekla, da se ponavadi tako obnaša do ljudi, ki so mu od začetka nesimpatični in jih ne mara, pol jih pa raje ignorira in da ne mara, da se mu neprestano ukazuje kaj naj naredi. In da osebno mislim, da je ne mara. Nakar ženska z okicami začela obračat. Joj, men je blo že prijetno na kozlanje sililo.

Nakar je spraševala, kaj leti po zraku, kaj sveti, kaj vozi po tirih,....., nakar privleče ven vprašanje KAJ STRELJA? Jaz sem skoraj okice skeglala, da si upa 3 letnega otroka to vprašat....pogledam moža, on ji reče, da tega pa ne bo znal odgovorit, ker sva oba z ženo proti nasilju. Ženska odvrne vredu in njeno naslednjo vprašanje je bilo. KDO STRELJA? Jaz sem bla malo pred tem da se vstanem in grem ven iz sobe.

No, pol sva z možem miškota prepričala, da je naredil to kar je hotela in da smo končno lahko zaključili. Nakar je njen rezime, da z razvojem ni nič narobe, ampak da jo nekaj moti, ampak sama ne ve kaj in da hoče dovoljenje od naju, da pokliče v vrtec in se pomeni z vzgojiteljicami. Nakar jaz rečem, da ji ne dam dovoljenja, da kamor koli klicari. Ženska pa zopet....saj ni nič narobe, ampak...jaz njej nazaj, če ni nič narobe je vse ok in končno lahko gremo???"!!!!

No, ampak a bi vi prišli čez kakšne pol leta? Jaz njej nazaj, zakaj bi rišli če je vse ok, kakor ste rekli. Ona meni, ja saj je ok, ampak....Jaz ji odgovorim: Ok, bomo prišli, vi pošljite tist rumen cetlc pa bomo prišli. Ona nazaj že cela v jezi: Jaz že ne bom pisala listkov. Jaz njej, ja vredu, tut prav. Ona nazaj; dajte mi vašo telefonsko. jaz njej: Jaz je ne dam, pogledam moža, on odgovori: Če je vse ok, je jaz tut ne dam.

Pol je še predlagala neko specialno pedagoginjo in nekaj mučkala o bedastočah, ko sploh ni nič konkretnega povedala, kaj sam z njenimi besedami "saj je vse ok, ampak ne vem kaj točno, nekaj me moti"

Ja mene tut njen odnos do otroka. Vidi ga 5 sekund pa se že dere nanj, mu ukazuje, namesto da bi na nek normalen, otroku primeren način vzpostavila stik...pol pa nama z možem pravi, da ji nekako ne gre vzpostavit stika z najinim otrokom.

Vglavnem podn podna in upam, da ta psihologinja ne bo več dobila mojega otroka v roke....bomo ob naslenjem sistematskem pri psihologih šli magari k kakemu privat, pa četudi bo za plačat.

Vem, da je sem se razpisala, ampak sem enostavno mogla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Psiholog ZD Vič podn podna
25.2.2007 15:12:42   
Maxica
user posted image Groza, da te vse mine. Mislim, da ji je vaš pobalin (btw, saj ne morem verjeti, da ima že tri leta-saj smo se ravnokar srečale, ko si odhajala iz porodnišniceuser posted image ) čisto prav pokazal, kaj si o njej misli. Ne vem, bi bilo pa fino prebrati, če ima še katera podobno izkušnjo. Ne morem verjeti, da ima ženska celo naziv nekakšne psihologinje. Očitno je, da ne zna z otročički. Se mi prav smilijo vsi, ki pridejo v njene roke, no.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2007 16:19:47   
natalia
user posted image hudič babji.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 16:29:48   
Rok_LM
Ste imeli pa zabavo. Zakaj pa ste sploh šli k psihologu? Ali je to rutina pri sistematskem pregledu pri treh letih? Sicer pa če dobiš od pediatrinje napotnico greš lahko naslednjič h kateremukoli psihologu v drug ZD, je pa res, da so vsi psihologi malo ubrisani.

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 16:47:31   
elizabeta p
Naša je pa ful u redu. Ta, ki je pregledala Leona je ugotovila, da je avtist, tako, da sem ji lahko samo hvaležna.
Pa zdaj s partnerjem hodiva k njej na svetovanje in nama ful pomaga.

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2007 19:49:27   
mimikimi
ta ženska pa res nima pravega odnosa do otrok! čudno, da se že ni kdo pritožil. drgač se pa ne sme na vse psihologe posploševat, da niso ok!!user posted image

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2007 20:30:51   
Ada
Sistematični psihološki pregled triletnika naj bi bil obvezen za vse otroke, in sicer zato, ker se tako presejalno odkrijejo morebitne težave čim bolj zgodaj, kar je vsem v korist. Imaš pa seveda pravico do izbire psihologa. Če te vse skupaj skrbi, ti predlagam v Ljubljani gospo Majdo Mramor v ZD Moste- Polje, ker je fantastična.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2007 20:48:36   
Anonimen
Kolikor vem, ta pregled ni obvezen. Poznam dve, ki svojih otrok tja nista peljali, pa je bilo vse v redu. Kar se predpisov tiče, mislim.

(odgovor članu Ada)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2007 12:12:04   
Rok_LM
To če je pregled obvezen sem spraševal, ker za mojo štiriletno hčerko ni noben nič rekel da mora iti k psihologu, pa je bila pri treh letih normalno na sistematskem pri pediatrinji.

Sem pa zato predvčerajšnjim dobil vabilo za sina in to točno od zgoraj omenjene psihologinje v ZD Vič user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Seveda sem jih takoj poklical, pa so mi rekli da stvar ni obvezna in če nočem priti pač ne rabim. Pa še bolniške ti ne dajo za spremstvo. No glede na to in na zgoraj napisano smo jo že odpovedali. user posted image

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2007 12:18:07   
Njuškalo
Jaz na tvojem mestu ne bi ostala tiho.Že v ordinaciji bi ona slišala kaj konkretnega,tam bi zahtevala drugega zdravnika;ker je ta nesposobna.Vsekakor ne bodi tiho po tem dogodku, napiši pritožbo,da jo bojo prestavili nekam ,kjer nima stika z otroci oziroma jo bojo opomnili,da mora biti bolj človeška.Ne vem kako to gre,vsekakor pa je pritožba na mestu v takem primeru!Naj hudič babji ve,da starši ne bojo tiho,če se bo tako obnašala!user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2007 12:53:48   
mily
Uh take stvari tudi mene pogrejejo user posted image . Nekateri ljudje res ne bi smeli delati z ljudmi, kaj šele z otroki! Si kr predstavljam kako bi bilo potem z mojo, ker je že nasplošno bolj sramežljiva in rabi par minut, da se klimatizira. Pomoje bi bil samo jok in tut ene besede ne bi spravla iz nje.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2007 14:35:25   
honey
Jaz bi na tvojem mestu pisala pritožbo in na direktorja Zdravstvenega doma in tudi na Zdravniško zbornico. Ker veš kaj, da se bo tako znašala nad takimi majhnimi otroci, to pa presega vse meje.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.3.2007 17:51:45   
hariba
Jao jaz se spommnim, da je bil v celskem ZD pred leti tudi en podobni šus, samo, da je bil dec. Ko je tastrejši not prišel ni ded niti pozdravil ampak kar začel z vprašanji kaj piha, kaj grize, tudi to je bilokaj strelja kar me je močno presenetilo. Mali se je zagledal v 1 lutko in za hip nehal odgovarjat pa je rekel no adom nimaš nič igrač, zdaj z mano sodeluj gledal boš pa pol. Skratka brez kakršnegakoli smisla za otroke

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.3.2007 21:46:35   
Ada
No, seveda ni obvezen v smislu sankcij (kot je npr cepljenje), ampak bolj v smislu, da je koristen za vsakega otroka v izogib kasnejših večjih težav.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?