Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Psihično okrevanje po splavu 18.2.2021 22:40:07
|
|
|
|
Tasykaa RR
|
Rozakamela, žal mi je da moraš skozi to, dovoli si žalovati kolikor pač rabiš, samo ne dopusti da te to čisto potolče 😔 moraš naprej 🥰 mine sčasoma oz. Je lažje 🙏 pozabiš pa nikoli ne 😥 meni je pomagalo da sem o tem odkrito govorila, da sem dala iz sebe. Sem pa imela splav v 17 tednu in 10 tednu. Tako da te razumem 🥰
|
|
|
|
RE: Psihično okrevanje po splavu 21.2.2021 12:25:14
|
|
|
|
rozakamela
|
TaykaaRR hvala za odziv. 🤗 Tudi meni je zelo žal zate, si sploh ne predstavljam kako hudo ti je moglo biti to doživeti kar dvakrat 🙁Zagotovo je vsak teden bolje, kljub temu, da je v mislih vedno z menoj... Si skušam pričarat več lepih trenutkov in smeha vsak dan, to me vleče naprej. Da se ne ogibam veselih trenutkov. Tudi jaz pa ne maram, da se okoli mene delajo, da je vse ok, jaz bom še potrebovala pogovor...Uh, želja po otročičku pa je zdaj še večja in tudi nimam strahu, da bi se v to ponovno podala... upam, da ne prehitevam...
|
|
|
|
RE: Psihično okrevanje po splavu 24.2.2021 10:37:03
|
|
|
|
TennyH
|
Žal mi je, da moraš že to. Sama sem dala v septembru 2020 čez - zamujeni splav 7 tednu. Po prekinitvi z zdravili sem rabila dober mesec, da se nisem več počutila kot da sem v nekem čustvenem mešalniku (ne znam drugače opisat). Veliko sem delala na sebi, joga pa velik sprehodov. Ravno na enem od sprehodov (muzika na polno v slušalkah) sem se začela počutit kot jaz spet. Ne vem, kaj je bilo, kot da bi tista tavmatični občutek, ki te ne spusti od samega dogodka, odšel v gozdna tla. Ampak to ne pomeni, da nisem imela še jokajočih izpadov še kar nekaj tednov po tem. Določene stvari so me totalno iztirile in sem pač izjokala. To je normalno in predvsem zdravo. Čustva je treba izrazit. Jok čisti! Potem pa sva se ponovno lotila projekta baby in v drugem ciklu zanosila. Sedaj sem na koncu prvega trimesečja in me tesnoba, ki jo nosečnost po izgubi prinese, počasi zapušča. Tako, da moj nasvet je, da čimbolj poskrbiš zase in bo s časom bolje. Obljubim.
|
|
|
|
RE: Psihično okrevanje po splavu 25.2.2021 18:52:16
|
|
|
|
rozakamela
|
TennyH hvala tudi tebi. Zelo zelo mi je žal, da si mogla čez to, a veselim se s teboj in ti želim vse najlepše s štručko! 🤗 vesela sem zate. Zdaj sem dober mesec od splava in je zagotovo bolje. Čas naj pa še naredi svoje...
|
|
|
|
RE: Psihično okrevanje po splavu 1.3.2021 22:30:48
|
|
|
|
Tasykaa RR
|
Rozakamela, to je najhujše, ko drugi okoli kot, da nič ni 😥 recimo saj kar vidiš komu je nerodno oz.nerad kaj reče ker ne ve ali sme, spet drugim je pa vseeno 😥 jaz sem se s tistimi ko sem vidla, da bi se pogovarjali povedala ostalim pa niti nisem želela razlagat, spet drugi so bili pa samo firbčni 😤 šele ko si sam v tem vidiš na koncu da nisi sam in da je splavov na žalost ogromno- preveliko 😥 nama je po dveh splavih uspeloo 🥰 in naju fantič razveseljuje že 6 mesecev 🥰 tako da tudi tebi želim vse dobro in ko bosta pripravljena, da vama takrat uspe 🥰🥰
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?