Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvo trimesečje in spolnost 4.8.2005 10:14:53
|
|
|
|
renan
|
Po prvih mesecih bo definitivno boljše. Tudi želja se ti bo spet povrnila. Midva sva prve mesece bolj poredko, ampak takrat, ko sva, je slabost izginila.:) Seveda, se je pozneje vrnila...Izkoristi dneve ali dele dneva, ko ti bo malo manj slabo za cartlanje, pa boš videla, če ti bo tvoj dragi uspel poroditi željo za več...
|
|
|
|
Prvo trimesečje in spolnost 4.8.2005 10:16:24
|
|
|
|
renan
|
Pa saj bo potrebno zdržati samo še kakšne tri tedne slabosti..:) LP
|
|
|
|
Prvo trimesečje in spolnost 4.8.2005 10:27:53
|
|
|
|
kaja29
|
jaz sem pa nekje brala, da na začetku ni dobro imeti spolnih odnosov a je to res?????????
|
|
|
|
Prvo trimesečje in spolnost 4.8.2005 10:34:37
|
|
|
|
renan
|
Ni res. Edino, če imaš rizično nosečnost ali krvavitve.
|
|
|
|
Prvo trimesečje in spolnost 4.8.2005 17:26:55
|
|
|
|
bobek05
|
Hmmmm.. meni je bilo ful slabo do 12t in v tem času sva bolj malo :zmeden2: - mi še na misel ni prišlo, da bi.. Pa je bil moj mož ful razumevajoč.. Potem je bilo malo bolje, na koncu pa me je spet vse minilo, saj sem se še komaj premikala, pa non stop sem bila na smrt utrujena.. Zdaj (7 tednov po porodu) pa bi ful - non stop... :ups: Babica mi je še pred nekaj meseci zatrjevala, da ženska dobi željo po moškem po porodu, pa sem se ji samo smejala, zdaj pa.. :ups::ups::ups: Babica bo že vedela :)-:)-:)- Pa obilo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: LP Bobek
|
|
|
|
Prvo trimesečje in spolnost 5.8.2005 19:14:59
|
|
|
|
smeško
|
Kar se tiče spolnih odnosov, ni panike.Midva jih imava od začetka nosečnosti, ko še nisem vedela, da sem noseča.Sam v prvih 3.mesecih je bolje biti pazljiv, saj je verjetnost splava.Partner naj bo bolj nežen kot ponavadi, pa bo vse OK. 9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?