|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi znaki nosečnosti
14.8.2005 15:27:19   
ŠpelaP
Mene nekaj zanima. S kolegico sva nekaj debatirali o prvih znakih nosečnosti. Ali je možno, da bi se začeli prvi znaki (slabost, vrtoglavica) kazati že nekaj dni po zanositvi? Oziroma, kdaj so se začeli kazati pri vas puncah s foruma?
Jaz ji nisem vedela povedati, ker meni v nosečnosti ni bilo slabo, na začetku sem bila le utrujena, vendar sem takrat še mislila, da gre za pomladansko utrujenost in stres v službi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi znaki nosečnosti
14.8.2005 19:35:52   
tanaja*
rainbow, ti si v 14 tednu:ups:????A si nam kaj zamolčala:)-:)-:)-:)-?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi znaki nosečnosti
14.8.2005 20:59:58   
KMALU
A se katera med vami ni cutila nobenih sprememb na prsih? Moje so namrec enake kot prej, nic ne bolijo.. in sem v petem tednu..

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi znaki nosečnosti
14.8.2005 21:21:18   
bskrle
Slabost, jutranja, zadnji dan v avgustu, rok poroda sem imela pa 5. 5. PA kar sama izračunaj!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi znaki nosečnosti
15.8.2005 1:22:10   
kati1
ojla

jaz nisem čutila nič drugega (tud sanjalo se mi ni, da sem noseča) le pogosto utrujenost. Sem imela nizek pritisk in sem prihajala iz službe kot ožeta cunja.

lp, K

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvi znaki nosečnosti
15.8.2005 13:27:19   
Minka Pobalinka
Jaz nisem imela nobenih znakov, razen bolečih prsi in silne utrujenosti.. :)

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvi znaki nosečnosti
15.8.2005 13:59:24   
ŠpelaP
Kdaj po zanositvi (dnevi, tedni) pa so se vam začeli kazati taki ali drugačni znaki nosečnosti?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvi znaki nosečnosti
15.8.2005 14:42:49   
Minka Pobalinka
Jaz sem imela znake oz. boleče prsi malo preden bi morala dobit M, pa špikalo me je v trebuhu... skratka normalni znaki za M, tako da tega sploh nisem povezala z nosečnostjo. Da pa sem noseča sem ugotovila 14 dni po izostanku, ko sem naredila test..

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvi znaki nosečnosti
15.8.2005 20:41:38   
smeško
Mene so prsi bolele, pa menstra ti izostane, utrujenost, bolečina (ne pretirana, samo špikanje)v spodnjem delu trebuha, pogosto hodenje na wc...Slabosti ni bilo, samo imela sem velik apetit.Za nosečnost sem zvedla v 7t, ker sem imela neredno menstro in sem mislila, da ni nič, pa še test mi je pokazal negativno.Zvedla sem od g., ker me je bilo strah, da bi lahko bilo kaj drugega.Sedaj pa sem v 28t in srečna da sem :nosecka:.

LP

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prvi znaki nosečnosti
16.8.2005 7:55:07   
Yasminka
Najprej mi je izostala M (že prej je bila neredna), potem pa so me zeloooo bolele prsi in se v dveh tednih povečale za dve košarici. Temu primerno so sledili še kilogrami in slabost ter vrtoglavica.
:rozica:

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prvi znaki nosečnosti
16.8.2005 11:54:44   
KMALU
A mislite da je kaj narobe, ker so moje prsi se vedno iste in tudi nobenih bolecin ne cutim?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prvi znaki nosečnosti
16.8.2005 16:57:30   
kati1
KMALU bodi zadovoljna, da je tako ... vse bo še prišlo ... in zapomni si, da je popolnoma vsaka nosečnic drugačna (tudi nosečnosti so drugačne)

lp, K

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prvi znaki nosečnosti
16.8.2005 18:02:23   
Pupica
Nobenih, vedeževalka mi je v :kava: prebrala, da je nekdo v naši hiši noseč. Seveda sem prvo pomislila na babico:zmeden2:kot druga izbira sem bila pa jaz,ker je bila :kuza: in :muca: že sterilizirana:)-:)-:)-:)-:)-

Malo heca...no bila je huda lakota. Tam od 5h zjutri pa do poznega večera. Samo na hrano in :sloncek: sem še mislila:zmeden::ups:

LP:rozica:

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?