|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi znaki
25.11.2004 13:41:17   
Skye
Lep pozdrav vsem skupaj.

Že kar lep čas prebiram ta forum in moram reči, da mi je zelo všeč, saj izveš marsikaj zanimivega in vsi njegovi udeleženci so nadpovprečno simpatični.

Ker sva se tudi midva z mojim dragim odločila, da je počasi čas, da povečava družino, oziroma iz dua narediva trio:) bi imela eno vprašanje.

Po kolikem času (dneh), se pojavijo prvi znaki nosečnosti pri ženski, če se sploh?

Najlepša hvala za odgovor in vsem želim lep sončen dan in čim več veselih novic.

Skye

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi znaki
25.11.2004 13:50:23   
pupika
Dobrodošla!

Jaz sem nekje prebrala, da je možno, da se pojavijo prvi znaki že 8-10 dni od oploditve. Je pa res ja je od ženske različno, ena jih bo občutila medtem ko jih druga ne bo.

Veliko sreče :kuza::kuza:

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi znaki
25.11.2004 13:52:06   
monja
Dobrodošla!!!

Glede znakov je težko reči, kdaj se bodo začeli pojavljati. Lahko pri tebi že zgodaj, pri drugi kasneje. Menim pa, da najverjetneje, ko začne oplojeno jajčece potovati iz jajcevoda do maternice in se tam ugnezdi. To traja približno teden dni po oploditvi.

Jaz sem 4 dni po domnevni O padla v nezavest, pa čudno sem se počutila. nekako drugače... Ne vem opisat...

14 dni po O pa so me začele prsi bolet. Zmeraj sem imela boleče prsi pred M, toda nikoli tako močno občutljive in tako dolgo ( skoraj cel teden, pa še zdaj, ko mi M en dan zamuja...).

Toda ti boš to morda čutila na svoj način.

Zame je to prvič, tako da ti več ne znam svetovati. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

Pa veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek:,

pa pa

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi znaki
25.11.2004 13:59:20   
Skye
hvala za odgovore, ja bomo videli kako bo, ko bo uspelo.

Glede na to, da sta bila do zdaj samo dva poskusa :sloncek:, in ker se ne štejem med tiste zelooo plodne8) mislim, da imam še kar nekaj časa.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi znaki
25.11.2004 14:02:17   
Jančika_
Jaz sem brez dvoma čutile prve znake kak dan po zanositvi, ampak sem jih pripisovala prihajajoči menstruaciji. In sicer so me tako bolele prsi, da nisem mogla niti po stopnicah, ne da bi si jih držala:)-. Dokler se mi to ni naredilo, nisem verjela, da je možno tako hitro občutit znake.

Ena prijateljica pa do četrtega meseca sploh ni vedela, da je noseča. Ja, saj se človek vpraša, kako je to možno, ampak je res. Čeprav po moje si je malo tudi lagala...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvi znaki
25.11.2004 14:11:03   
Skye
tud jaz zelo težko verjamem, da nekdo do 4 meseca ne ve, da je noseč. Ali pa so to ženske, ki si otroka ne želijo, oziroma ni planiran.
Jaz zase definitivno lahko trdim, da bi opazila, saj svoje telo zelo dobro poznam in takoj opazim vsako še tako malo spremembo, še posebej če bi bila povezana z nosečnostjo:)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvi znaki
25.11.2004 14:37:25   
Jančika_
Evo, moje misli direkt! Njeno dete je bilo vsekakor čisto neplanirano. Pa še ful mlada je bila, pa z enim kretenskim tipom skupaj. Pravi, da je zanosila med menstruacijo, kljub jemanju tablet. Kolikor jo poznam, so to prazne marnje, po moje je samo tu pa tam kako tableto vzela:)-.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.