|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi premiki
16.2.2005 17:46:09   
Meceno
:)-:)-:)-

Kak je to fajn ko bebo prvič začutiš , se takoj bolj
:nosecka: počutim , sam to je tako nežno :love:

Kdaj začutiš močnejše udarce , mislim za tiste pred 26.tednom oz ne tistih konkretnih ?

Lp :nosecka:, 18.teden

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi premiki
16.2.2005 18:38:20   
CIPRESA
Meceno, kako ga čutiš, kot bi te nekaj žgačkalo?
Tudi jaz sem v 18t in sem včerja dopoldne čutla kot da bi se notri obračal in me pri tem skos žgačkal. Danes pa se je podobno dogajalo popoldne.
Tudi jaz sem v 9nebesa9nebesa
In to traja kar kake 3 ure pol pa se umiri, tiste tri ure pa skos čutim mehurčke, kot bi me od znotraj žgačkal.

Močneje pa pravijo da začutiš okrog 4 mesecev in pol.

CIPRESA 18t

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi premiki
16.2.2005 18:39:12   
mika
Ja, res je fajn ko čutiš gibe. Ampak zdaj še moraš bit pozorna, da čutiš kako brca. Boš vidla kak fajn bo šele kasneje ko bo trebuh vseh možnih oblik:)- od brcanja, pa ko te bo brcnil-a tak da boš zastokala:)-:)-
Mislim, da sem jaz bolj konkretno čutila nekje v 20 tednu. bolj se spomnim brc v zadnjih dveh mesecih.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi premiki
16.2.2005 19:16:14   
Meceno
Bebo čutim samo če se skoncentriram ,jaz bi temu rekla da so bolj utripajoči rahli gibi , moj fant jim pravi lubčki , se pa vsakič ko ga začutim oz hočem potipat prestavi , kot da se igra slepe miši :)-

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Osebni avtomobil
pikpiki

Katere vrste avtomobil se vam zdi najbolj primeren za družino z več (vsaj dvema) otroki?

Enoprostorec (48%)

Karavan (32%)

Kombi (8%)

Limuzina (3%)

Kombilimuzina (5%)

Drugo (5%)

Število vseh glasov: 65

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!