Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvi pregled v MB je za mano 19.1.2006 15:39:15
|
|
|
|
Neža81
|
Pozdravljene! Ravnokar sem prišla iz pregleda. Imam slabo in dobro novico.Slabo je to, mda ne bova mogla imeta otroka po naravni poti, dobra pa je ta, da imam umetno oploditev že čez 6 mesecev. Torej spermiogram je bil zelooooo dober, problem pa je v tem, da je bilo 96% semenčec skupaj zlepljenih. Jaz sem imela polno vprašanj o umetni oploditvi in je dr.Rejlič videl, da sem že vse preštudirala, zato je rekel, da će želiva, naju lahko že danes napišem na čakalno listo, ki pa traja pol leta. Rekel je tudi, da se nimava česa bati, ke bo sigurno se "prijelo". Jaz sem zelooooooo srečna, pačeprav bova pač počakala polo leta. Moramm pa še na ogromno preiskav. Hvala bogu, da zdaj vemo, v čem je problem Lep dan, Neža
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 19.1.2006 16:01:12
|
|
|
|
Špelka
|
Čao, Nežika, čeprou bi blo boljš da te ne bi blo tuki, vseen dobrodošla. No, čeprou je zadeva dost zoprna, še zmerej ni krritična. Vseeno še vedno imata tiste 4 % spermijev, kar bo več kot dovolj za umetno oploditev. Super pa je, da je s tabo vse okej. Jajčka bodo že oplodil, pol se bo pa itak lepo prjel pr teb, k si zdrava kukr riba!!!! Pa super, da vaju je dal kar takoj na čakalno listo!!!! Hura za Reljiča!!!! Tam do novga leta boš pa že z buhujem okol skakala - boš vidla!!!! Se beremo! LP, Špelka
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 19.1.2006 16:09:17
|
|
|
|
Neža81
|
Joj, nisem najbolj natančno razložila. Vsa semenčeca so 100% zdrava in jim nič ne fali, problem je samo v tem, da so zlepljena. Zato je dr. Rejlič reko, da se nič bat. juhuuuuuu Če bi bila na razpolago samo 4% semenčic,potem ne bi bila tako dobre volje. Neža
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 19.1.2006 16:13:02
|
|
|
|
Neža81
|
Nekaj mi računalnik prekinja. No, da nadaljujem. Tistih 96 % semenčic bodo narazen vzeli. 6 mesecev pa bo tudi mnilo, kot bi mignil. Vsaj upam! Lp, Neža
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 19.1.2006 16:21:33
|
|
|
|
Špelka
|
Sej, itak da bo!!!! Pol leta? bo, bo, kot bi pihnil!!!! Mal se delat, pol pa na morje, pol pa že bo!!!! Aja, pa zdej bo kmal motoristična sezona - tko da veter v lase, pa še uživat pol samskega leta, a ne!
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 19.1.2006 17:16:28
|
|
|
|
emaa
|
ja super, je vseen boljš, ko veš kaj je narobe pa lahko problem rešiš, a ne Pa da čimprej minejo meseci do IVF
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 19.1.2006 17:33:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Neža! Tudi pri nama so tole sumili vendar se je na koncu izkazalo,da le ni tako kot so sumili p vseh pregledih.In med tem časom,ko sma čakala na IVF pošto sem tudi zanosila čeprav se je slabo končalo sem vsaj ponosna,da vem,da lahko z možem tudi naravno zanosim in tako ni bojazni za IVF. Da si boš bolj lahko izračunala kdaj lahko dobiš približno pošto midva sma bla dana na čakalno listo 29.07 in pošto za začetek priprav dobila 1.12 torej zračunaj si vsaj okvirno kdaj jo lahko dobiš ti?No pri nama se je tudi zavleklo ker so tole sumili in smo večkrat morali ponoviti spermiogram in vedno znova po dva meseca čakati in pol še štiri IUI postopke in nat spet še pol leta čakanja na pošto in esdaj končno že jem tabletke in marca se bom tudi že špikala.Res pa je da mi ti dnevi letijo ko nori sedaj,ko že jemljem tabltke.Vso srečo ti želim!!! LP Mojca
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 19.1.2006 22:02:38
|
|
|
|
lelaval
|
Super, upamo z vama.
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 20.1.2006 16:13:31
|
|
|
|
ronni
|
Tudi jaz mislim na vaju!!!!! Za to težavo pa še nisem slišala-sploh pa ni težav,ko so že taki stručkoti in kar je zlepljeno enostavno dajo narazen-BRAVO za ta pametne!!! Koliko pa je možnosti,da kljub temu naravno zanosiš? (če nisem preradovedna?) Imejta se rada!!!!!!
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 23.1.2006 8:25:50
|
|
|
|
Neža81
|
Ronni, žal ni možnosti, da bi zanosila po naravni poti . TAko je rekel dr. Rejlič. Rekel še je, da je to stanje pr mojem mogoče samo trenutno stanje in bomo zato spermiogram ponovili v mesecu maju. Mogoče je prebolel kako infekcijo in niti sam ne ve, čeprav Dr.Rejlič dvomi, da bi bilo trenutno stanje, ker se že leto in pol nič ne "prime". Za zlepljivost še tudi jaz nisem slišala in nikjer prebrala. Slišala sem , da se okrog sučejo, da plavajo "rikverc", .... da pa so lahko zlepljena pa prvič slišim. In to jih je kar 96&. Rejlič je takoj rekel, da to ni ozdravljivo. Če bi se SLUČAJNO stanje po drugem spermiogramu izboljšalo, pa bi ga dali na terapije, ampak še vseeno lahko ostaneva na čakalni listi za IVF, ker se že nekaj časa trudimo. No, bomo še mogli malo počakat, potem pa že bo!! LP, NEža
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 23.1.2006 10:23:10
|
|
|
|
anadejka
|
Čau Nežka!!! Wellcome to da klab .Ja vem,nč luštn,k ti en stric u beli halji reče,gospa ne morte met otrok po naravni poti.Men se je od šoka kr tema nardila.Potem ko prideš domov,se pa kr mal lažje počutiš,ker zdaj končno veš odgovor na miljone vprašajev za celo leto in še več nazaj.Potem si narediš plane za naprej,hvala Bogu za medicino in rodi se novo upanje!! Pol leta bo minilo ko šus,boš vidla,še sploh zato,ker se zdaj ne boš vsak mesec sekirala,a je kej?pa zakaj ne?....Če bo Bog dal,boš čez pol leta ti naša nova fosečka .....oz.ne,sej Bog nima nč več pr tem ,tisti strici in tete v belih haljah nam bodo zrihtali naše sončke Vso srečo ti želim Neža!!!!!!
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v MB je za mano 24.1.2006 12:26:09
|
|
|
|
tehnofil
|
Pri dr. Rejlič si v dobrih rokah. Ne skrbi. Danes lahko pomagajo če je en sam "plavalec". Pa še MB, kjer je cela ekipa odlična. Vso srečo. Upaj in zaupaj. l.p.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?