|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi pregled v 10. tednu?
8.8.2008 12:44:17   
Anonimen
Pozdravljene!
Danes se prvič oglašam, tudi jaz srečno noseča v 6. tednu.
Naročila sem se na prvi pregled, ki pa ga imam šele v 10. tednu.
Kakšno je vaše mnenje in kdaj ste ve imele prvi pregled?

Hvala in lepo nosečnost vsem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi pregled v 10. tednu?
8.8.2008 12:50:01   
Mišni
Po moje čisto O.K. Jaz sem ga imela še pozneje.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2008 12:50:50   
sazi
Noseča sem 11 tednov. Ko sem se naročala, so mi rekli, da naročajo med 8. in 11. tednom. Sama bi morala imeti 1. pregled ravno 1 dan pred napolnjenim 11. tednom, pa sem šla 2 tedna prej, ker sem imela večkrat rjave izcedke in še eno vnetje.
10 tedno vje kar OK. Je pa res, da se precej bolj pičutiš, ko ti G potrdi, da je vse v redu, zato sem bila kar neučakana, ker me je skrbelo zaradi izcedkov. Če je pa pregled prezgodaj (pred 7. tednom) je pa problem, ker se srček lahko še ne vidi in je potem čisto nepotreba skrb, ker se pokaže čez nekaj dni.
Sicer pa meni čas tako hitro beži, da tedni kar letijo mimo mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2008 12:54:00   
Anonimen
Hvala lepa za hiter odgovor.
Verjetno smo v tem  času vse več ali manj neučakane in bi rade čimprej videle svojo pikico.
Upam samo, da bo vse OK in slabost čimprej mine. Zjutraj je kar kriza, ampak bo že.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2008 13:17:01   
Naja30
V prejšnji nos. sem imela prvi pregled v 11t.
Če se boš počutila nesigurno ali boš imela kakšne težave, pa pojdi brez problema na urgenco.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2008 14:08:28   
Katjusa
prvi pregled sem imela 10t in 1d po UZ po zadnji M pa 10t in 4d važno da je vse OKuser posted image user posted image user posted image če bodo pa kake teževe se pejt pa kr pokazat 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2008 14:28:18   
mojsoncek
V 10. tednu je cisto OK (ponavadi jih delajo med 8. in 11. tednom).
Bolje malo kasneje, da se sigurno ze kaj vidi. Ne pa da po "bolj zgodnjih" pregledih norimo okrog, da je samo vrecka, pa da se ni utripa, in podobno... in se spet samo sekiramo

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?