Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvi pregled pri ginekologu 25.5.2005 11:19:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla januarčica:) Jst sem mela prvega v 5 tednu, samo toliko, da so potrdili in povedali, da ni izvenmaternična. Drugega v začetku 7, pa so povedali, da sem sem šele v 6, zdej pa mam naslednjega 2.6. pa bomo vidli kaj bodo rekli. Nisem iz LJ, tako, da ti na ostala vprašanja ne znam odgovorit;) Lepo bodi in tvoja pikica tudi:rozica: Tinka
|
|
|
|
Prvi pregled pri ginekologu 25.5.2005 11:20:32
|
|
|
|
dadica
|
pozdravček sem bila včeraj na prvem uz v 6 tednu v mb v ambulanti, sedaj pa sem naročena 17.6 pri moji osebni g da mi naredi še vse ostale preiskava,takrat bom noseča približno 9 tedno in malo več! lp dadica
|
|
|
|
Prvi pregled pri ginekologu 25.5.2005 11:30:44
|
|
|
|
kimi
|
Jaz sem imela v 6 tednu. Priporočam ti porodnišnica lj baje da so full dobri
|
|
|
|
Prvi pregled pri ginekologu 25.5.2005 11:44:27
|
|
|
|
rose
|
Jaz sem zapaničarla, pa sem imela pregled že pred 5t, ko so mi tudi naredili n. test iz krvi. No, pa ni še čisto nič pokazal, tako da sem imela naslednjega v 6t. Pa čim več sreče pri izbiri G!
|
|
|
|
Prvi pregled pri ginekologu 25.5.2005 11:45:33
|
|
|
|
simonas
|
Jaz imam pa prvi pregled komaj v 12 tednu. Zdi se mi fejst pozno. Bi šla prej na samoplačniški pregled, pa ne vem, če moram iti to k svojemu G ali kam bi morala iti. Pa kaj ti sploh delajo na prvem pregledu, če je tako zgoden? Naredijo UZ ali kaj? Simona
|
|
|
|
Prvi pregled pri ginekologu 25.5.2005 12:02:00
|
|
|
|
Nannn
|
jest sem bila za prvi pregled narocena v ponedeljek ko sem bila noseca tocno 7 tednov in mi je naredila vaginalni UZ...sem bila pa ze prejsni teden na urgenci in sem videla ze utrip srcka :bravo: Simona jest ti svetujem da se pozanimas katera je v redu G v tvojem mestu in jo poklices in prosis ce bi lahko prisla k njej na samoplacniski UZ...povej ji da te skrbi ker te je tvoja G narocila sele v 12 tednu in se ti zdi kar pozno...imas pa se eno varianto da poklices svojo in ji kar poves da ne mislis tokliko casa cakat in da se ti zdi zelo pozno... ZOOJA jest sem bila na Metelkovi pri dr.Jerman Kacic Polona in sem bila zelo zadovoljna z njo...ker sem se preselila iz Lj imam sedaj dr.Istenic Heleno... LP Nannn :kuza:
|
|
|
|
Prvi pregled pri ginekologu 25.5.2005 16:11:58
|
|
|
|
pat
|
bila včeraj v ambulanti, kjer je sestra ugotovila, da sem noseča 8t in me naročila 6.6., kar pomeni, da bom v 10. tednu. niso naredil nobene druge preiskave, sem povedala, da sem prvič na pregledu, da nimam nobenih znakov nosečnosti, pa se sploh ni kej prevč sekirala, m je kr verjela.mal mi je bedno, ker ne vem če je nosečnost slučajn IM.
|
|
|
|
Prvi pregled pri ginekologu 25.5.2005 19:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi imela 1. pregled šele ob dopolnjenem 10t. Saj vem,da je doooolgo za čakat, ampak se splača, ker se potem tako lepo vidi :duda: Potem pa me je naročila čez 5 tednov. Upam, da samo zato, ker sem rekla, da grem vmes na NS in me bo v bodoče naročala na 4 tedne.
|
|
|
|
Prvi pregled pri ginekologu 26.5.2005 13:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pat, saj mene je tudi samo sestra vprašala, če sem delala test in če je bil pozitiven. Dala mi je napotnico za laboratorij (za 2 dni pred pregledom) in me naročila. No, res se je potrudila in mi spredavala o zdravih navadah, NS in folni. Ko sem prišla 1. na pregled, je začela sestra takoj nosečniški karton izpolnjevat in materinsko knjižico pisat, potem pa šele h g. Mene je tudi stiskalo, kaj pa če sploh ni. UZ pa je pol 3 cm veliko :duda: pokazal, takrat sem si pa res oddahnila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?