|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi pregled - srčka še ni videti
10.1.2007 21:54:21   
Anonimen
Bila sem na prvem pregledu. Pikica je velika 4mm ampak srčka še ni bilo videti, saj je precej možnosti da sem zanosila kasneje. Ampak Ginekologinja me je naročila na pregled šele čez en mesec user posted image  user posted image  A naj se zdaj cel mesec sprašujem, če je z malim vse vredu al ni.  Ima katera podobne izkušnje?  

Je možno it tudi na kakšen samoplačniški pregled, ker nevem če bom lahko tako dolgo v dvomih.  user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi pregled - srčka še ni videti
10.1.2007 22:03:52   
Anonimen
Kako dolgo si noseča? Včasih se tudi šele v 8. tednu vidi srček, ali celo v 9. Ne skrbi, najverjetneje je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2007 22:03:59   
Jančika_
Čez en mesecuser posted image ? Jaz bi vsekakor šla na samoplačniški UZ nekam drugam, mogoče čez kak teden. Pokliči malo naokoli, to je običajna reč, nikjer te ne bojo čudno gledali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2007 22:28:56   
Naja31
En mesec je pa res mal prepozno.
Mene je ko se ni nič videlo naročila čez en teden.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2007 8:01:42   
Mateja82
Vrjetno bom res šla na kakšen samoplačniški pregled. Če druga ne bom vsaj videla če je pikica kaj zrastla in če je zrastla vem da je živa in da je vse ok. En mesec živet v dvomih je malo preveč za moje živčke.
V katerem tednu sem nimam pojma. Mislila sem da sem v sedmem ampak zgleda da temu ni tako, ker sem zanosila kasneje, in za to je kar velika verjetnost.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2007 8:11:53   
Anonimen
Mateja82 1 mesec grozno, kateremu pa hodiš? Jas sem bila tam nekje 4 tedne, ko sem šla na UZ in se še ni videl srček. To je bilo na petek in me je zdravnica ponovno naročila na torek. Teh par dni se mi je zdelo celo večnost, ne pa da bi en mesec čakala. In v torek se je videl srček vse je bilo uredu, bila sem 5 tednov takrat.

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2007 8:49:02   
vesna.com
Zakaj pa samoplačniško?Jaz bi šla čez kakšen teden nazaj in rekla da me skrbi,ni hudir da te ne bi pogledala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2007 9:01:47   
Anonimen
Zgleda da je bil pregled res malo prehitro in se srček še ne vidi. Morda G predvideva da je vse ok, in te je zato naročil šele čez 1 mesec. Čeprav bi pri 4mm velikosti srček že mora biti viden, vendar je to nekje pri 6t.

Meni se je lani zgodilo, da na 1 pregledu ni bilo srčka, sem bila naročena čer 1 teden, ker ga še vedno ni bilo sem morala na abrazijo. 1 pregled pa je bil pri 6t5d, drugi pa 7t5d.

Tokrat imam prvi pregled pri polnih 9t. Še cele 4 tedne do takratuser posted image .

(odgovor članu vesna.com)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2007 9:09:26   
janapan
Jaz sem imela Uz v 6 em tednu, ko mi je g videla Gv nič pa ni povedala od ploda in srčka. ker je to moj prvi otrok se mi ni zdelo nič čudnega...naslednji pregled sem nato imela čez en mesec in je bilo vse ok.
Vmes sem sicer spremljala debate na forumu glede bitja srčka in me je kar zaskrbelo pa se takrat vseeno nisem odločila za samoplačniški Uz.

V glavnem če te ful skrbi pejdi samoplačniško na UZ. Ti pa predlagam da greš nekam kjer imajo dober UZ aparat in pojdi tam v kakšnem 8 tednu ko bo več videt in bi moral srček že bit viden. Če boš šla prezgodaj ti lahko ne bodo ugotovili nič več kot tvoja g ;)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2007 9:21:01   
Kalina
Pri meni se tudi ni videl se srcek v 6t ali 7t, sm ze mal pozabila. Ampak zelo vazen podatek je koliko je velika GV? Ali mogoce ves? Aja pa pregled je pametno ponoviti cez 1t, ne pa 1m, kr pobuni se al pa pojdi na samoplacniski. Aja a ves kaj lahko se naredis, gres na urgenco na ginekolosko in reces, da te boli trebuh al pa kej, ce te lahko pogledai in ti bo vse povedala, so fuuuul prijazni tam. Seveda pa ti ne zelim, da bi te kaj bolelo, samo veliko optimizma in smehauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2007 13:57:11   
lunca2
Malce je res čudno, da te je naročila šele čez en mesec. Na tvojem mestu bi poklicala ali pa šla v ambulanto ter rekla, da me skrbi in mislim, da ti bo naredila še enkrat vaginalni UZ.
Jaz sem bila na prvem pregledu ko sem bila noseča 8 tednov, plod je bil velik 22mm in se je srček že lepo videlo kako utripa.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 11.1.2007 13:58:02 >

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2007 19:43:09   
tonja
Na mojem prvem pregledu se je tudi samo videla vrečka velika 7mm. G me je naročila en teden kasneje, ker je pač hotela videti ali je samo vrečka (ena mi je tukaj na forumu napisala, da se temu reče slepo jajce) ali je notri tudi plod. Jaz sem komaj en teden preživela, kaj šele en mesec!
Na srečo je bil notri tudi plod.
Na prvem pregledu sem bila nekje v 5/6 tednu. Teden kasneje torej v 6/7 pa se je videl plod velik 4 mm, vrečka pa je bila velika 2,3 cm. Pa srček se je tudi že videl.

Jaz bi na tvojem mestu šla res še nekam na UZ ali k tvoji G ali kateri drugi. Po moje ni dobro niti za razvoj otroka, prestajati tako skrb (vsaj jaz sem imela kar naprej to v mislih).

Srečno user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?