|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi pregled:)
26.4.2005 10:14:25   
tinkamiška
Jst mam pa v četrtek prvi pregled:)

Sem bila presenečena, ko me je moja G tako kmalu naročila, ampak on že ve:)

Seveda me malo skrbi in se trudim ne mislit na to. Še kr na trenutke ne verjamem, da nama je ratalo, pa letam gledat plusek na test.

Kaj pa naj pričakujem od prvega pregleda? A se že sploh kaj vidi? Noseča naj bi bila nekje 5 tednov(po mojih izračunih:))

Želim vam lep dan:)

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.4.2005 10:16:27   
Anonimen
Menda nekje v 6. tednu začne biti srček in se potem že vidi. Jaz sem bila v 7. tednu in se je videlo. Imela sem vaginalni ultrazvok in to je to. Pa kri in vodo so mi vzeli. Kri za test toksoplazmoze in določitev krvne skupine.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2005 10:17:25   
tajč
čestitam:bravo::bravo::bravo: , da je ratalo.

Upam, da se ti kmalu tudi jaz pridružim :nosecka:

čawči
Taja

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2005 10:20:02   
tinkamiška
A tako je to, sej se mi je zdelo, da je še malo zgodaj. Samo, da bodo rekli, da je vredu:) komaj čakam!

Taja hvala:) in tudi jaz upam, da se mi boš kmalu pridružila:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2005 10:21:35   
Alina
:rozica::bravo:Prvi pregled je res lep doživetje, saj ti ginekologinja potrdi tvojo nosečnost.:bravo::rozica: Meni je naredila notranji UZ in dobila sem prvo slikico. Povedala mi je koliko sem noseča in kdaj bi naj predvidoma rodila.

Zmerili so mi pritisk, vzeli kri in urin, obvezno je tehtanje,..

Želim ti, da bi čim bolj uživala v nosečnosti, ki ima poseben čar.:rozica:

Lp, Alina

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2005 10:25:34   
Lana_s
Meni pa je na prvem pregledu naredila samo vaginalni UV, ni bilo še nobenega tehtanja, odvzema krvi in vode. Sem pa bila nekje v 6 tednu na prvem pregledu in se je videla samo gestacijska vrečka.

Čestitke, pa naj ti hitro mine do prvega pregleda.:rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2005 10:28:41   
tinkamiška
:bravo::bravo::bravo:

Hvala:rozica::rozica::rozica::rozica:

Joj, komaj čakam:)

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2005 10:42:02   
Vesna
:bravo:čestitam in srečno

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2005 10:51:39   
Andy13
Tinkamiška,

Najprej ČESTITKE, da boš postala mamica! :bravo::bravo::bravo:
Jaz sem bila noseča 6 t in mi je ginekolog naredil najprej UZ preko trebuha in potrdil nosečnost, potem pa še vaginalni UZ, kjer se je videl utrip otročka.

Pa ne pozabi se pustiti razvajati! 9nebesa
Andy

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2005 10:53:16   
tinkamiška
Hvala tut vama Vesna in Andy:):):)

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2005 10:58:51   
Barby1
Jaz sem bila na pregledu v sedmem tednu in se je lepo videl srček. Sem bila tok ganjena, da mi je šlo kr na jok. Na tem pregledu mi je samo povedal, da je vse uredu in me naročil 20.maja za NS.
Zdaj sem v devetem tednu in še vedno imam spravljen test in še vedno poškilim če je res križek. Sem pač tok vesela....
Držim pesti :bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2005 12:05:38   
Nasy
Tudi jaz sem bila v 6. tednu, po izračunih naj bi bil že sedmi, pa je G rekla, da ni še, da je manjša pikica. Jaz sem imela tudi samo vaginalni, brez tehtanja ali česarkoli drugega. Sem pa naročena čez 4 tedne in verjetno bo takrat vse to, česar se najbolj bojim..pa sej vem, da mora biti..sam jst pa dohtarji :zmeden::(:(( Bo že, sam da bo moj :love: zraven in da bo :duda: zdrav

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.4.2005 12:09:23   
Nasy
Drugače pa imava tudi midva spravljen test :ups: s črticami :modri: pa sva ga še včeraj gledala..če pa tale stvarca ni bila ene 100x prešlatana, obrnjena...pol pa tud ne vem več, kaj sem :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 13
26.4.2005 12:18:26   
Anonimen
Moj Nejči bo star jutri 3 mesece, pa imam še vedno shranjena oba testa. Bom mu jih zapakirala v skrinjico spominov. Kok lepo, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 14
26.4.2005 13:17:33   
mujcek
Tinka torej imava isti dan prvi pregled; jaz sem na začetku 9 tedna in sem že zeloooo nesrpna, komaj čakam da izvem kako je...:)

Veliko lepih novic za naju obe :angel:

Neposredna povezava do sporočila: 15
26.4.2005 13:53:35   
tinkamiška
He, he potem pa le nisem edina, ki sem tako "prismuknjena" in si hranim test:)-:)-:)-

Hvala vsem za vaš odziv, za lepe želje in bom javla kako je blo na pregledu;)

Mujcek, ti boš pa potem že sigurno slišala srček bit:bravo::bravo::bravo::)Se bom spomnila tut nate in ti želim lepe novičke:rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 16
26.4.2005 19:07:38   
cmokec
Ojla Tinkamiška, al se bosta šla mal pokazat? :)-:bravo::)-:bravo:.

Od pregleda ne pričakuj preveč, ker se v tej starosti pri večini razen vrečke in rumenjakca še nič ne vidi. Ti bo pa G. potrdil nosečnost in to je tudi lepa novička. 9nebesa:rozica:9nebesa:rozica:9nebesa:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 17
26.4.2005 19:19:27   
tinkamiška
Ja Cmokec:) tut to je neki:bravo::bravo::bravo: za začetek;):)-:)-:)-

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

sindarin

Kolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?

do 10 evrov (31%)

10- 20 evrov (46%)

20-30 evrov (15%)

30-40 evrov (3%)

40-50 evrov (3%)

nad 50 evrov (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!